Alegerea Editorului

Cum de a afla dimensiunea inelului la domiciliu?

Anonim

Inelele sunt cele mai populare bijuterii dintr-un sortiment imens de bijuterii. Aceste decorațiuni sunt folosite pentru a oferi o mână și o inimă, aceste produse fiind un simbol al căsătoriei și loialității și cel mai bun cadou pentru fiecare fată.

Ce este dimensiunea inelului

Cea mai ușoară modalitate este să cumpărați un inel la un magazin de bijuterii și în prezența persoanei căreia îi este destinat, dar acest lucru nu este întotdeauna posibil. Dificultatea alegerii constă în faptul că acest produs are dimensiuni. Depinde de dimensiunea dacă decorul se va potrivi pe deget și cât de strâns va fi să stai pe el. Este aproape imposibil să alegeți mărimea unui inel cu ochiul, deoarece este măsurat la cel mai apropiat milimetru.

Există o masă internațională de dimensiuni de inel. În funcție de țara în care se fabrică bijuteriile, grila dimensională va fi diferită. În țările post-sovietice, diametrul în milimetri este de obicei indicat ca mărimea inelului. În SUA, dimensiunile analogice ale milimetrilor sunt desemnările digitale 4, 5, 6 etc., precum și jumătăți de dimensiuni. Dimensiunile inelului se pot referi la măsurătorile unui cerc în inci. În Marea Britanie, a adoptat litere de dimensiuni.

Ce trebuie să știți despre dimensiunea inelului

Dimensiunea inelului este necesară cunoașterii pentru a găsi bijuteria potrivită, dar de cele mai multe ori provoacă anumite dificultăți. Cele mai multe fete știu dimensiunea degetelor, cel puțin cele care sunt obișnuiți să poarte inele, pe măsură ce încearcă să facă bijuterii în magazine. În același timp, mărimea degetelor poate varia de-a lungul vieții.

Cum de a afla dimensiunea unui deget inelar este de interes pentru multi, in special cei care planuiesc sa surprinda pe cel iubit sau pe cel iubit.

De asemenea, merită să știți că mărimea depinde nu numai de grosimea degetelor, ci și de lățimea produsului în sine. Bijutierii experimentați adaugă întotdeauna un sfert din dimensiunea inelelor largi astfel încât să treacă liber prin falangă și să fie confortabil de purtat.

Când este mai bine să măsurați dimensiunea unui deget

Există anumite reguli pentru determinarea dimensiunii degetelor.

Nu ar trebui să încercați pe inele sau să măsurați circumferința degetului dimineața, deoarece umflarea extremităților după noapte este posibilă, iar decorația dobândită în acest moment până seara va fi minunată. Nu este recomandat să se efectueze măsurători după activități active sau activități sportive din același motiv.

În timpul verii, mai ales seara, degetele sunt mult mai groase decât în ​​timpul iernii, deci când cumpărați o piesă în această perioadă, ar trebui să fiți pregătiți pentru faptul că va fi prea mare în timpul iernii, iar bucata pe care o aveți în timpul sezonului rece poate să nu se încadreze pe degetul vara.

Cum de a afla dimensiunea inelului, pentru a nu fi confundat? Este necesar să încercați decorarea într-o stare calmă, la temperatura normală a corpului și a mediului. Numai în acest caz, decorarea va fi confortabilă pentru a fi purtată în orice moment al anului, iar acest lucru este foarte important, mai ales atunci când vine vorba de inele de nuntă, care sunt luate în mod constant.

Cum de a afla dimensiunea fetei de inel

Odată cu determinarea mărimii pentru dvs., de regulă, nu există probleme. Cu toate acestea, atunci când doriți să faceți un cadou, și cu atât mai mult atunci când vine vorba de propunerea unei mâini și a unei inimi, care ar trebui să fie o surpriză pentru iubitul tău, cu cum să știi dimensiunea inelului, pot apărea dificultăți.

Una dintre cele mai ușoare opțiuni ar fi să ceri mărimea bijuteriilor pe degetul unei fete cu rudele sau prietenii ei, dar există un mare risc ca ei să vorbească.

Un alt mod de a afla dimensiunea inelului pe degetul unei fete este de a lua un inel pe care îl poartă deja. În cazul cel mai de succes cu el, merită să mergeți la magazinul de bijuterii sau la maestru, dacă intenționați să faceți bijuterii la comandă. Cu toate acestea, dacă nu puteți lua decorul pentru o lungă perioadă de timp, există și alte opțiuni.

Pentru a determina dimensiunea inelului, puteți măsura diametrul interior în mm, lungimea rezultată va fi dimensiunea, de exemplu, 16, 5 mm - aceasta este dimensiunea 16, 5.

Dacă nu există dispozitive de măsurare în apropiere, puteți încerca să puneți inelul fetei pe deget, marcând punctul în care se va opri cu un stilou. Cu acest semn, inelele de logodnă vor putea fi încercate de un bărbat din magazin.

Cum de a afla dimensiunea inelului în cazul în care fata nu poartă bijuterii? Nu există multe opțiuni aici. Va trebui să așteptați până când iubitul vostru adoarme foarte tare și să determinați dimensiunea degetului într-una dintre căile de uz casnic disponibile, astfel încât să nu o treziți.

Cum să știți dimensiunea inelului la domiciliu

Pentru cei care au nevoie pentru a determina dimensiunea de bijuterii, există șabloane speciale. Datorită acestora, găsirea dimensiunii unui inel sau a unui deget la domiciliu poate fi destul de simplă.

Dacă nu este posibil să măsurați un deget, un inel existent poate fi atașat unui șablon special. Cercul cu care coincide complet va indica dimensiunea corespunzătoare a decorului.

Dacă inelul, cu care puteți determina dimensiunea, nu este la îndemână, trebuie să măsurați degetul însuși. Măsurătorile pot fi realizate cu un fir, o bucată de hârtie sau un șablon special cu o riglă.

Utilizarea șablonului va oferi cele mai exacte măsurători, dar va fi destul de greu să faceți acest lucru imperceptibil. Această metodă de determinare a mărimii este potrivită atunci când achiziționarea ringului nu este un eveniment secret.

În mod imperceptibil, puteți măsura circumferința unui deget folosind un fir, tăind-o în punctul în care se va apropia de începutul cercului. În acest caz, nu este necesar să apăsați prea strâns firul pe deget, deoarece decorarea aleasă în conformitate cu astfel de măsurători nu poate trece mai târziu prin falangă. Firul rezultat poate fi atașat la șablon sau poate măsura lungimea acestuia cu o bandă și poate determina dimensiunea inelului de pe masa internațională.

Selectarea inelelor pentru diferite degete

Dificultățile legate de stabilirea dimensiunii colierei pot apărea nu numai atunci când doriți să cumpărați bijuterii pentru un cadou, ci și atunci când alegeți un produs pentru dvs.

Cel mai adesea, fetele poartă inele pe inel sau degetul mijlociu și cunosc dimensiunile lor pe dinte. Recent, cu toate acestea, este la modă să le purtați pe degetul mare și chiar pe degetul mic, dimensiunile de care nu știe toată lumea.

Cea mai ușoară modalitate este de a efectua măsurători de la un bijutier sau într-un magazin în care există șabloane speciale - amprente, cu ajutorul cărora dimensiunea este determinată cât mai exact posibil. Puteți, de asemenea, încercați doar pe inelele vă place, deoarece de multe ori în buticuri de bijuterii sunt prezentate în mai multe dimensiuni deodată.

Dacă aveți nevoie să cumpărați un ringlet de la distanță, de exemplu, prin Internet, puteți stabili dimensiunea utilizând una dintre metodele măsurătorilor la domiciliu. Trebuie avut în vedere faptul că fiecare deget are anumite caracteristici.

Indicele și degetul mijlociu sunt cam la fel, iar dimensiunea lor este destul de simplă. Nu există nici o dificultate cu degetul inelului. Atunci când se determină dimensiunea degetului mare, este necesar să se țină seama de faptul că inelul trebuie să treacă printr-o falangă destul de voluminos și, în același timp, să fie liber să stea pe deget, astfel încât pentru a determina dimensiunea este necesar să se țină cont de diametrul degetului în cel mai larg punct.

Decorul pentru degetul mic ar trebui să stea suficient de strâns, deoarece este ușor de pierdut.

Dimensiunea inelului este cel mai important parametru atunci când alegeți bijuterii. Măsurarea dimensiunii unui deget sau a unui inel este suficient de ușoară dacă știți despre trucuri mici și diferite șabloane și mese vor ajuta cu siguranță.

arrow