Alegerea Editorului

Ghidul Guangzhou: cumpărături

Anonim

Numeroase puncte de vânzare cu amănuntul și magazine au devenit parte integrantă a orașului Guangzhou. Cumpărăturile aici au devenit atât de populare încât uneori este dificil să înțeleagă chiar și un turist cu experiență varietatea de bunuri și buticuri. Pentru a nu-ți petrece cea mai mare parte a timpului la cumpărături, este recomandabil să angajezi un ghid experimentat, care să-ți spună unde este mai profitabil să cumperi unul sau alt produs. Cu toate acestea, costul ghidului poate duce la o sumă destul de decentă și, dacă nu vorbește limba maternă, va trebui să angajeze și un traducător, care este foarte scump. Din acest motiv, trebuie să se țină seama în avans de faptul că cumpărăturile din Guangzhou nu devin o problemă continuă. Pentru a face acest lucru, majoritatea companiilor de turism oferă să aleagă un membru al personalului, ale cărui servicii vor fi incluse în costul total al permisului.

Deci, cumpărăturile din China se bazează pe următoarele tipuri de magazine:

  • centre comerciale de oraș;
  • librării;
  • centre de bunuri străine;
  • magazine locale și piețe.

Acest oraș are o caracteristică foarte convenabilă: puteți găsi cu ușurință produse de orice calitate oriunde în Guangzhou. Cumpărături devine și mai plăcută dacă nu trebuie să călătoriți în oraș în căutarea unui produs potrivit. În Guangzhou, puteți cumpăra produse reale de marcă și un analog foarte demn, dacă nu un fals sincer ieftin. În acest oraș există un produs pentru un portofel de orice grosime!

Dacă nu aveți bani pe produse de marcă, ar fi recomandabil să mergeți pe piața de valori. Este ușor să ajungeți la ea, să apelați la un taxi sau să mergeți la metrou, dar pentru a evita numeroasele pericole care așteaptă străinii, aveți nevoie de un ghid.

Piața bursieră este un complex de clădiri umplute cu diverse tipuri de haine și încălțăminte, iar fiecare clădire este destinată vânzării unui anumit tip de produs, astfel încât nu trebuie să mergeți pe întreaga piață în căutarea unor pantofi noi, deoarece toate pantofii sunt vânduți în aceeași cameră.

Un alt detaliu important care trebuie luat în considerare atunci când mergi la Guangzhou: cumpărăturile pe piața bursieră sunt posibile numai dacă ai un yuan și nici vânzătorii nu acceptă cărți de plastic sau dolari.

Dacă doriți să râdeți bine, mergeți prin centrele comerciale locale și căutați mărcile chinezești. Desigur, printre ele există mărci destul de decente care produc haine de înaltă calitate și elegante, dar numele buticurilor și logo-urile lor vor amuza destul de mult chiar și cumpărătorul care nu cunoaște mărcile. În ceea ce privește prețurile la haine, ele nu se deosebesc absolut de cele europene și ruse, însă calitatea produsului poate fi mult mai scăzută. Mergând la cumpărături în mall-uri, nu vă așteptați să salvați, pentru că există piețe bursiere, deci vă decideți ce să lăsați intacte - portofel sau nervi.

Multe agenții de turism nu sunt fără motiv numit o excursie la turneul de shopping Guangzhou. Cu toate acestea, nu vă bucurați de o plăcere plăcută într-un mediu relaxant. Temperatura sub 40 de ani vara si un numar imens de oameni care se plimba in jurul orasului aproape in permanenta - acestea sunt principalele dezavantaje ale Guangzhou. Cumpararea in astfel de conditii va necesita concentrarea maxima si expunerea fara precedent, asa ca inainte de a merge la asa-numitul turneu de shopping, ganditi de cateva ori daca jocul merita lumanarea.

arrow