Alegerea Editorului

Culoare în haine: nuanțe la modă, combinații corecte

Anonim

Modaștii din toată lumea acordă o atenție deosebită nu numai stilurilor rochiei lor, ci și culorilor în haine. La urma urmei, paleta de culori variază de la un sezon la altul. Credeți că este un capriciu al designerilor pentru a crea o cerere artificială pentru produsele lor? Nu, totul este mult mai complicat. Dacă doriți să știți cine creează culori la modă, precum și culorile care să acorde atenție acestui an, citiți articolul.

Cine creează tendințe de culoare?

Mulți oameni cred că cei dragi renumiți nu sunt ghidați de reguli și cuvântul "canon" nu le este cunoscut. Nu este. Casele de modă acordă o mare atenție culorilor în haine. Ele stabilesc tendințe pentru noile lor colecții, iar angajații Institutului Pantone Color examinează și analizează informațiile de pe piste. Ei aleg cele mai populare culori de la designeri de modă și le scriu în tendințe. Pe parcursul anului, toți cei care au cel puțin o legătură cu arta vor fi ghidați de această listă. Atenția la culorile la modă este dată de piața de masă, floriștii, artiștii de machiaj, coaforii și maestrii de artă de unghii. Și casele de modă din lume vor fi ghidate de aceste reguli atunci când aleg materiale pentru colecțiile viitoare. Iată un astfel de ciclu interesant de culori în lumea modei.

ultraviolet

Îți plac culorile saturate în haine? Apoi UV poate fi preferatul tău. Această culoare este incredibil de profundă, poate fi atât o bază, cât și un accent elegant. Ultraviolet, desigur, nu este în măsură să înlocuiască negrul, dar totul se îndreaptă spre acest lucru. Dacă doriți să fiți în tendință, renunțați la combinația clasică de alb-negru. Preferă nuanțele întunecate și ultraviolete și nisipoase. Această gamă arată elegantă, frumoasă și non-trivială. Ce combinații de culori în haine ar trebui să te uiți la? Acordați atenție combinației de culori ultraviolete și tuturor culorilor luminoase la modă din acest sezon. Baza întunecată va arăta bine cu varul de aur, cu gri și albastru deschis. Umbra la modă este universală, fetele de toate tipurile de culori o pot purta.

Cer albastru

Dacă sunteți blondă, știți probabil culorile din hainele care vă plac cel mai mult. Albastrul alb poate accentua sensibilitatea pielii, reface tenul și face imaginea misterioasă. Blondă, pariind pe albastru și nu pe roz, nu pierde. Culoarea nobilă va arăta bine în hainele fabricate din țesături de zbor. Subțire rochii de șifon, bluze și fuste pot face o fată o nimfă. Va da impresia că doamna tocmai a ieșit din spuma mării. Sky albastru este combinat cu alte culori în haine. De exemplu, este bine completat de gri, ulei, verde-albastru și bujor de mare. Amestecând nuanțe reci și culori de bază, obțineți imagini interesante din care pur și simplu este imposibil să priviți.

Bujor de mare

Ești fan al culorilor întunecate? Apoi acordați atenție bujorului de mare. Această culoare este o nuanță de culoare albastru închis. Nobilimea culorii poate scoate in evidenta atat satinul, cat si tendonul de catifea din acest sezon. Fetele pot face cu aceasta umbra imagini de mare. Și gama strălucitoare alb-roșu-albastru ar fi potrivită să se uite atât iarna cât și vara. Dacă alegeți o rochie pentru o petrecere sau un eveniment social, dar nu doriți să mergeți într-o rochie neagră, dați prioritate bujorului de mare. În această culoare va arăta elegant ca o mini rochie lungime, și fuste modă Midi. Cu adevărat, bujorul de mare este o culoare universală a hainei. Combinațiile de culori cu această umbră pot fi îndrăznețe și calme. Dacă doriți să ieșiți din mulțime, dați preferință culorii roșii, ultraviolete sau bogate în galben. Dacă doriți să creați un arc casual, utilizați o culoare gri sau roz.

Bogat galben

Îți plac culorile luminoase? Atunci galben bogat vă va potrivi gustul. Restul culorilor la modă arăta foarte restrâns pe fondul culorilor însorite. Și nu este surprinzător. În ciuda tuturor tendințelor modei, culorile roșu și galben sunt esențiale pentru orice sezon de vară. La urma urmei, acestea sunt nuante universale care sunt potrivite pentru a face imagini simple, dar in acelasi timp foarte elegante. Puteți alege o rochie luminată sau puteți cumpăra un vârf tăiat. Orice lucru de culoare galbenă va atrage atenția trecătorilor. Ce combinații de culori trebuie să folosesc? Culoarea hainelor, la modă în acest sezon, este bine combinată cu orice nuanță ocru. Acesta poate fi combinat cu succes cu gri galben și var de aur. Dacă doriți ceva luminos, alegeți o bujor roșu sau maroniu.

Var de var

Îți place verde? Fiți atenți la varul de aur. Îmbrăcăminte saturate verde în acest sezon nu va avea succes. Dar umbra verde proaspăt vesel va fi popular. Acesta poate fi considerat unul dintre culorile de bază datorită versatilității sale. Umbra de var de aur este mai potrivită pentru bruneta. Verde și galben au avansat în mod avantajos pielea și s-au concentrat pe față și pe mâini. Puteți cumpăra o rochie într-o culoare la modă sau preferați o bluză. În ceea ce privește materialul, uită-te la atlas. Că el va fi capabil să deschidă toate jocurile nobile de var de aur.

Puteți să pariați în siguranță pe această culoare de haine. Combinația de culori cu var de aur trebuie să fie susținută nobilă. Maro, gri, albastru, galben și nisip se vor potrivi bine.

Lumină purpurie

V-a plăcut mereu albul? Din păcate, acest sezon nu este relevant. Dar luând o singură nuanță, designerii oferă întotdeauna o alternativă. În acest sezon ar trebui să acorde o atenție la lumina violet. Violet lucrurile de azi sunt mai relevante ca niciodată, și, în consecință, toate nuanțele de liliac sunt, de asemenea, în tendință. Și dacă țineți cont de moda pentru culorile pudră și albită, devine destul de evident cât de purpuriu deschis a deschis drumul spre podiumurile lumii. Această umbră este mai potrivită pentru fetele întunecate cu piele ușoară. Doamnelor de culoare "Summer" va arăta puțin străin într-o rochie ușoară cu un liliac rece la mijloc. Astfel, femeile la modă ar trebui să aleagă o schemă de culoare caldă.

Cei aceiași stilisti oferă o combinație de culori? Culorile de îmbrăcăminte care se pot armoniza bine cu purpuriu deschis ar trebui să fie reci. Lavanda roz, bujorul de mare, albastrul deschis si ultravioletele vor face. În general, toate paleta la modă de culoare rece.

Roz lavanda

Această culoare este cu siguranță potrivită pentru blonde. Fuchsia a lăsat pe podiumuri de modă mult timp în urmă și culori moi pastelate au venit să o înlocuiască. Un roz delicat, cu un indiciu de subtil violet, este perfect pentru primavara. Ea accentuează bine aristocrația unei piele echitabilă și oferă prospețime imaginii. Nu credeți că lavanda roz a fost creată numai pentru a fi culoarea rochiei ușoare. Umbra este grozavă atât pentru pulovere și haine calde, cât și pentru haine de tren. Puteți alege în această culoare chiar și accesorii, de exemplu, un rucsac la modă.

Ce stilisti recomanda o combinatie de culori? O culoare de îmbrăcăminte care completează perfect levănța roz: alb, gri și roșu. Ar trebui să înțelegeți pentru ce ocazie faceți imaginea. Dacă aveți nevoie pentru a face o impresie de o femeie de afaceri, să ia o schemă de culoare restricționat, și dacă doriți să atragă atenția de sex opus în club - să acorde prioritate la adăugarea luminos de o nuanta rece.

Port vin

Obrazul de vinuri închis este un favorit al multor fete. Este deosebit de relevant în timpul iernii. Dacă doriți să ieșiți în evidență, dar nu aveți un scop de a atrage atenția tuturor cu o culoare roșu care țipă, alegeți o rochie în culoarea vinului port. Această nuanță se potrivește doamnelor cu o înfățișare strălucitoare. Culoarea vinului "șoareci gri" nu face mai atractivă, creează o anumită disonanță între doamnă și rochia ei. Este dificil să-i spui cuiva din port merge mai mult: blonde sau brunet. Cu siguranță, trebuie remarcat faptul că acele fete care aparțin tsvetotipu "Winter", vă puteți baza pe o nuanță elegantă.

Cum arata aceasta culoare de haine in combinatie cu alte culori? Vinul de port destul de bun arată gri, alb și maro deschis. Dacă doriți luminozitate, puteți face o combinație de culoare îndrăzneață cu smarald. Dar, în general, această nuanță este foarte independentă. Din aceasta este bine să faceți arcuri totale.

Caramida roșie

Dacă vă place tendința culorilor întunecate, atunci lucrurile de nuanță de cărămidă s-au stabilit deja în garderobă. Faptul este că designerii nu sunt primul sezon preferă această culoare fascinantă. Fashionistas îl iubesc pentru versatilitate și ușurință de combinare. Puteți să diluați cu ușurință imaginea de cărămidă roșie și cu alte culori. Puteți adăuga un pic de maro sau gri la hainele dvs., iar apoi tinuta ta va deveni strictă și de afaceri, și dacă adăugați un pic de portocaliu sau var de aur, imaginea va deveni expresivă. Ce fete trebuie să adopte această umbră? Toți proprietarii tipului de culoare "de iarnă" ar trebui să ia o privire mai atentă. De asemenea, fetele cu părul roșu pot folosi și o umbre la modă în garderoba lor.

Portocaliu roșu

Dacă vă plac culorile calde, atunci tipul dvs. de culoare este probabil "toamna". În acest caz, uitați-vă la culoarea roșu-portocalie. El se va ridica pe un piedestal la modă cu sosirea toamnei. Dar, în primăvară puteți purta elementele pre-achiziționate. În această nuanță puteți cumpăra îmbrăcăminte exterioară. Poate să se înveselească atunci când strada este gri și foarte inconfortabilă. Dacă doriți să cumpărați o bluză de această umbră, gândiți-vă de două ori la ce veți combina cu ea. Modă culori în haine, uneori, arata bine doar solo. Și se referă la nuanța roșu-portocalie. Da, puteți juca pe contrastul, adică combinați o bluză la modă cu o fustă albastră. Dar în acest costum vă veți arăta prea colorat. Prin urmare, ar trebui să alegeți un companion pentru culoarea roșu-portocaliu a culorilor de bază. Vedeți var gri, uleios sau auriu.

Arcadia

O nuanță rece verde apare în paleta de modă din acest an. Și designerii săi sfătuiesc să nu poarte numai iarna, dar și vara. Rece verde cu nuanta albastra arata foarte racoritoare si are capacitatea de a fi tineri. Fetele preferă culoarea Arcadiei, deoarece este combinată cu succes cu oricare dintre nuanțele trendy din acest sezon. Puteți amesteca verde răcoros cu violet, maro, roz, cărămidă, nisip și orice altă nuanță. Nu are sens să ne gândim la ce culori în haine sunt combinate cu Arcadia, pentru că este universal. Și un avantaj - umbra se aplică tuturor tipurilor de culori. Blondele, bruneturile, roșcatele și femeile cu părul brun pot purta o rochie de umbre verde rece, purtau bluze de această culoare la modă și o foloseau și în accesorii.

cafea

Ești un fan al tonurilor întunecate? Deci, trebuie să vă iubiți lucrurile din piele. Astăzi sunt la vârful popularității lor. În tendința de îmbrăcăminte care este făcută din culoarea cafelei din piele. Materialul întunecat, cu dungi delicate, poate fi folosit atât într-o rochie de cocktail, cât și în îmbrăcăminte exterioară. Nu există restricții, alegeți acele stiluri care vă plac și, cel mai important, mergeți. Dacă vă plac jachetele de piele, atunci acordați atenție jachetelor din piele nevopsite.

În culoarea cafelei în acest sezon se prezintă o mulțime de fuste. Deci, dacă doriți să vă cumpărați o rochie nouă, căutați-o într-o umbră la modă. Acest fund poate fi combinat atât cu partea superioară a luminii cât și cu cea întunecată.

Ce culori în haine sunt combinate cu cafeaua? Toate nuanțele de bază se potrivesc perfect. Puteți, de asemenea, să acordați atenție culorilor nobile dezactivate: port, cărămiziu sau roșu-portocaliu strălucitor.

ulei

Fotografii de haine în culoarea unt topit sau ciocolată ușoară puteți vedea mai sus. Această nuanță este considerată de bază. El a înlocuit podnadoevushemu alb. Culoarea uleiului este mai potrivită pentru sezonul cald (primăvara-vara). Această nuanță poate evidenția cu succes aspectul. Dacă doriți să vă concentrați asupra coafurii și machiajului, alegeți o rochie de culoare nudă la modă. Dar trebuie remarcat că aceasta va ajuta să stea în evidență doar o fată luminoasă, pentru că, la fel, umbra în sine nu este foarte remarcabilă. Dar este bine combinat cu orice culoare. Puteți să-l combinați cu cafea, nisip sau culori gri, sau să creați combinații luminoase cu nuanțe de cărămidă roșu, albastru sau albastru. Întotdeauna amintiți-vă că investiția în achiziționarea de lucruri de nuanțe de bază este cea mai profitabilă afacere. La urma urmei, chiar și atunci când moda schimbătoare își schimbă preferințele, poți purta lucruri neutre, diluându-le cu nuanțe noi la modă.

nisip

O altă culoare de bază, pe care designerii îi sfătuiesc să le acorde atenție, este într-o gamă de culoare bej-auriu. Umbra este caldă și plăcută. Culoarea nisipului este undeva între maro și ocru și îi ajută să absoarbă tot ce este mai bun din aceste nuanțe. Dacă te duci la o petrecere și ți-e teamă să nu te uiți acolo, purta o rochie nudă. Aceasta nu va atrage atenția asupra figurii dvs. și vă va permite să strălucească numai dacă doriți ea însăși. De ce să strălucești? Faptul este că designerii adesea completează rochii de nisip cu pietre largi. Aceasta permite o rochie mai degrabă fără chip, pentru a cuceri inimile celorlalți, dacă proprietarul său se ridică sub razele luminoase strălucitoare.

Ce culori de îmbrăcăminte pot face o imagine? Cu ce ​​nuanțe arată nisipul bun? Ca orice culoare de bază, nisipul merge bine cu întreaga paletă de culori prezentată în acest articol. Va fi potrivit să purtați o rochie roșie pe o rochie de culoare ocru sau să completați un cap de lumină cu o fustă de culoare cafea. În culoarea nisipului, puteți alege și accesorii. Dacă îmbrăcați o tinuță într-o nuanță roșie, țesătura de nisip și cizmele de aceeași umbră vă ajută să o echilibrați.

gri

Care este culoarea cel mai versatil? Corect, gri. Și asta îl oferă designerilor pentru femeile de modă în acest sezon. Da, alegerea culorilor de bază astăzi este mare, dar gri este considerată cea mai versatilă. Poate fi folosit în loc de negru și în loc de alb. Dacă nu știți ce să purtați - luați o bluză gri și blugi de culoare închisă. Aceasta va fi o combinație de tendințe, și cel mai important, un astfel de kit ar fi potrivit să se uite atît la birou, cît și în club. Nu vă duceți în cadru, experimentați.

Ce pot fi combinate lucrurile gri? Cu o cărămidă la modă, cu culori de culoare albastru închis, verde, auriu și argintiu. Fiți atenți la textura strălucitoare, care este făcută sub metal. Argintul de acest tip, care este aruncat în gri, astăzi este la vârf de popularitate. Puteți alege o jachetă într-o nuanță similară sau puteți cumpăra o pungă la modă. Arată cizme interesante în gri. Mai ales acele modele care sunt completate de inserții transparente.

arrow