Alegerea Editorului

Ce pot purta femeile cu traverse? Piele de piele de sex feminin pe platformă (fotografie)

Anonim

Plimbările lungi pot fi obositoare și adidații confortabili nu se potrivesc cu totul. Ce să aleg? Poate traverse de sex feminin populare? La urma urmei, nu e de mirare că câștigă rapid atenția activă și dinamică. Aceasta este o opțiune excelentă pentru pantofii pe o alergare scăzută, mai ales când se plictisesc apartamentele de balet, iar dorința de a nu se trezi.

Ce sunt traversele?

Acesta este un tip de încălțăminte care a venit de la prima și puțin pretențioasă Anglia. În secolul al XIX-lea, erau pantofi de aristocrați, deși bărbații îl purtau cel mai mult. Sleepers-ul îi plăcea lui Winston Churchill, care beau adesea ceaiul de seară în papuci confortabili de catifea. Trupul de trai îl iubește pe Robert Kennedy, pe Steve McQueen și pe prințul Albert. Și Hugh Hefner a pus în astfel de pantofi pe materialul general pentru revista Playboy. De mult timp, numai oamenii bogați au ales acest pantof, dar un lucru atât de convenabil nu a putut ocoli piața masivă. Pionierul a fost marca italiană Charles Philip, care a adus astăzi în mod activ traverse. Modelele feminine au predominat asupra bărbaților, dar pentru bărbați era propria linie democratică. Ei nu au șireturi și curele, dar există o limbă în creștere a piciorului. Unii designeri adaugă călcâi la modele, deși versiunea originală seamănă cu apartamente plate de balet.

factură

La început, traversele pentru femei au făcut textile. Velvet a fost deosebit de popular, dar acum există modele elegante din piele, piele și alte materiale. Acesta este un înlocuitor demn pentru casele de balet sau pentru acele înguste. Multe stele s-au săturat de pantofi incomod și au ales confortul pe care femeile le oferă traversele. De exemplu, Alex Chung, Rihanna, Beyonce, Nicole Richie și alții. Alegerea lor este clară, deoarece multe loafers par nepoliticos, dar nu doresc să poarte pantofi cu șireturi și chingi. Traversele pentru femei justifică numele lor, deoarece au luat-o din cauza proprietății pentru a aluneca ușor pe parchet sau covor (pentru alunecare). Ele sunt foarte îngrijite, confortabile și lipsite de presimțire. Purtau un tuxedo când așteptau oaspeții. Când papucii "au ieșit" pe stradă, regula de combinare cu hainele oficiale a pierdut relevanța. Traversele au început să fie purtate cu pantaloni ușori și cămăși. Astăzi ele sunt combinate cu blugi.

Ce sa poarte cu traverse?

Fustele femeilor oferă astăzi mai puține reguli, astfel încât să puteți rămâne atractivă în orice stil. Traversele sunt cea mai bună opțiune pentru stilul obișnuit atunci când acestea completează baza blugi, tricouri și jachete. Dar stilul feminin al "fetei pripevochki" permite o combinație de traverse de culoare moale cu o fusta-soare, colanți colorate și bluze strâmte. O doamnă elegantă poate combina imaginea de pantaloni drepți de lungime engleză, bluză albă montată cu cravată sau eșarfă și pantofi simpli.

Modele variabile

În garderoba fiecărei fete ar trebui să existe mai multe opțiuni pentru pantofi confortabili. Deci o pereche de negru și o pereche de traverse ușoare vin la îndemână. Într-o manieră de acum un tipar de animale. Cu el arata foarte eficient traverse pentru femei. Fotografiile din ceapa cu un asemenea accent ruinator sunt plasate activ de catre bloggerii de moda si de stele. Modele drăguțe cu boturi de pisică și o notă de agresiune sunt adăugate imaginii prin "papuci" cu vârfuri și nituri. Cu adevărat iconic este marca Stubbs & Wootton, care din 1993 a fost producatoare de traverse pentru femei. Fotografii din spectacole confirmă faptul că pantofii confortabili au trecut de mult timp din categoria "urât". La urma urmei, modelul original cu vârfuri eliberează Christian Louboutin. Acestea sunt pantofi de primă clasă, și nu toți au destui bani pentru asta. Dar există întotdeauna branduri democratice, cum ar fi Topshop și Zara.

Cine nu poate?

Desigur, nu există interdicții stricte pe degetele traverselor, dar există o serie de recomandări pentru fetele care doresc să meargă la clasa "bezchelnuchnyh". În primul rând, traversele sunt bune pe picioare lungi, subțiri, cu o gleznă îngustă. Așa că arată compact și îngrijit. Dacă piciorul este prea lat, pantofii amenință să reamintească papucii uzuali uzuali, iar acest efect depășește cadrul modului modern. În al doilea rând, traversele sunt o versiune riscantă a pantofilor pentru adepții persistenți de confort, deoarece nu se obligă la un anumit stil și vă permit să vă jucați cu imaginea. Dar jocul se poate plictisi mai devreme sau mai târziu, iar pantaloni sport și tricouri întinse vor alcătui compania pentru traverse. În al treilea rând, traversele nu sunt ajutoare în vreme rea; Sunt capricios în îngrijire și sunt mai potrivite pentru o vară caldă uscată.

Designerii de modă recomandă să construiți o imagine asupra contrastului, subliniind dragostea și aristocrația. La urma urmei, în cele din urmă, aristocrații au introdus moda acestor papuci moi. Prin urmare, lungimea engleză actuală, silueta îngustată și glezna deschisă. Traversele sunt perfecte în tandem cu blugi slabi, dar orice șosete și ciorapi sunt excluse! Dacă piciorul nu tolerează, atunci maximul pe care îl puteți permite este urme de lumină transparente. Rămâne regulă relevantă de combinare a imaginii înguste și largi. Așa că combinați pantaloni-țigări cu pulovere peste dimensiuni. Nu treceți cu vederea pantalonii scurți. Nu există restricții privind culoarea încălțămintei, dar merită să ne amintim că nuanțele clasice sunt bune pentru ansamblurile colorate.

Și în sărbătoare și în lume

Cum să luați niște perechi universale? Desigur, arată imaginația. Pentru rochii de vară în desen animat floral și frivol, alegeți pantofi monofonici. Modelele luminoase vor fi o opțiune de câștig-câștig, dar traversele întunecate pot face imaginea ceva mai greu. Prin urmare, jocul continuă pe contrast: traversele sumbre pentru femeile de pe platformă se combină cu un pachet de fuste aerisit, un pulover tricotat, o mini-rochie și chiar o jachetă de piele. Amintiți-vă că rudeness deliberate accentuează adesea eleganța unei fete și sensibilitatea ei.

Cu ce ​​să purtați pielea?

Si cu adevarat, cu ce sa poarte traverse de piele pentru femei, pentru a ramane pe creasta modei? Încercați un arc puțin agresiv în culoarea neagră, unde pantofii vor fi combinați cu o cămașă de sus, cu mâneci din piele, pantaloni scurți și ornamente în stil etnic. Nu combinați astfel de încălțăminte cu fuste lungi și fuste cu creion, pentru a nu crește vârsta. Traversele din piele strălucitoare "îmbrăcămintează" jachetele culori calme. În cazul în care talpa de pantofi de cauciuc, atunci acestea pot prelungi durata de viață a căderii și deschideți resort cu ele. Traversele din piele sunt foarte moi și confortabile. Dar nu alegeți dermantina, deoarece picioarele nu vor respira.

în total,

Deci merită să cumperi traverse? Da, aceasta este o opțiune excelentă pentru vară! În sfârșit a devenit la modă să alegi pantofi confortabili! Alegeți câteva modele pentru sezon pentru a vă oferi picioarelor o varietate de impresii. Astăzi, traversele de catifea ieșesc din dulapul de încălțăminte pentru o plimbare prin orașul însorit și mâine va fi rândul peretelui de paie, care nu este absolut fierbinte! Și ce vei alege mâine? Putem căptuși? Acesta este un material foarte nobil, iar pantofii cu el arată starea. Pentru modele de petrecere cu pietre și broderii. Doar nu combinați toate decorurile posibile într-o singură priză. Pantofii tăi să fie luminoși, dar într-un bun "gustos". Și merită să spunem câteva cuvinte tinerilor care credeau cu încăpățânare că fetița în traverse nu pare destul de feminină. Acesta este un punct de vedere complet gresit! La urma urmei, în ele picioarele fetei se odihnesc, plimbarea devine ușoară și netedă. Fata nu sufera de nasuri inguste si tocuri inalte. Ea este întotdeauna pregătită pentru plimbări și dansuri. Și poți purta totuși fuste și rochii scurte! În cele din urmă, traversele sugerează o gleznă deschisă, care este incredibil de sexy și atractivă, dar nu a mers deloc. Deci, verdictul este unul: a fi dormit! Aceste pantofi sunt relevante și la locul de muncă și la o întâlnire. Principalul lucru este să vă găsiți imaginea și zona de confort! Deci nu poate decât o adevărată femeie și o adevărată fashionista.

arrow