Alegerea Editorului

Cercei Swarovski - lux accesibil

Anonim

Luxul care este disponibil pentru toată lumea - acesta este numele pentru bijuterii de la faimosul brand Swarovski. Fondatorul companiei a fost Daniel Swarovski, al cărui tată a fost implicat în arta de sticlă în secolul al XIX-lea. În atelierul său, el a predat abilitățile minore Daniel - șlefuirea bijuteriilor și bijuteriilor, decorarea cu cristale. În timpul studiilor sale la Paris, fiul unui glazier a notat că nu fiecare tânără are ocazia să cumpere bijuterii cu pietre prețioase.

Femeile de moda adesea au reușit imitarea diamantelor scumpe - pietre. Și în 1895, un tânăr talentat a construit o mașină electrică de șlefuit (apropo, prima în lume!) Și în micul sat Wattens a lansat un lot de debut de cristale necostisitoare. Daniel a dezvoltat personal compoziția de amestecuri pentru gătit cristal ultra-limpede solid. Cristalele au cucerit instantaneu lumea și triumfător au trecut prin secolele secolului al XXI-lea.

Swarovski cercei au fost populare chiar și în timpul fondării companiei. Rafinate și elegante, ele au devenit un atribut integral al modeiștilor din secolele al XIX-lea și al XX-lea. Cerceii Swarovski străluceau în urechile femeilor fermecătoare, creând un aspect orbitor și elegant. Era imposibil să se reziste la tăierea magnifică și la puritatea cristalelor - atât de perfectă era procesul tehnologic.

Cerceii cu cristale Swarovski nu lasă nici o femeie indiferentă. Brilliance, joc de culoare uimitor, o varietate de forme și dimensiuni fac ca sexul corect să fie un admirator recunoscător al mărcii. Știați că cerceii Swarovski se aflau în colecțiile minunatei Marilyn Monroe, legendarului Marlene Dietrich, minunatului Coco Chanel și multe alte vedete "de stele"? Marii designeri de modă sunt încântați să prezinte colecțiile lor, în care celebrele cristale joacă un rol strălucit. Cerceii masivi ai Swarovski sunt iubiți de Christian Dior, Yves Saint Laurent. Costumele de scena ale stelelor lumii sunt decorate cu cristale ale acestei case de bijuterii.

Aceste cercei sunt numite "picături de apă" pentru ușurința și puritatea lor. Pietrele prețioase aduc adesea chinuri adevărate la urechi delicate - o femeie se simte confortabilă în cercei Swarovski. Puteți chiar să alegeți instanțe masive și să nu vă faceți griji în legătură cu suferința care va fi "recompensa" pentru frumusețe.

Cercei cu cristale Swarovski sunt admirabil. Pietrele verde, negre, roșii de foc sunt strălucitoare magnetice, surprinzătoare de puterea de atracție incredibilă. Cristalele mici creează o imagine incredibil de feminină, orbitor și dorit. Atingerea frumosului a fost posibilă de aceste cristale spumante.

Platina, aurul, argintul vor deveni tovarăși vrednici de pietre magnifice. De asemenea, puteți alege cerceii dintr-un metal special care nu provoacă reacții alergice. Și nu merită să vorbim despre cea mai largă gamă de modele - toată lumea își va găsi propriile cercei Swarovski. Perfecțiunea nu are limite.

Swarovski bijuterii este o frumusete care a fermecat secole.

arrow