Alegerea Editorului

Mănuși din piele pentru femei fără degete - prezentare generală, tipuri și caracteristici alese

Anonim

Se pare că mănușile de piele pentru femei fără degete sunt potrivite numai pentru un motociclist, un rocker, un neformal sau o persoană care îi place să șocheze pe alții cu aspectul propriu? Poate o dată, dar nu acum. Ei sunt fericiți să poarte o varietate de celebrități, inclusiv Ashlee Simpson și Madonna, șoferii și sexul echitabil, care preferă să urmeze tendințele modei.

Nume corect

Mănușile din piele pentru femei sunt împărțite în două tipuri: mănuși și mănuși. Primul expune aproape complet partea superioară a palmei, lăsând doar degetul mare închis. Acestea din urmă sunt mai asemănătoare cu cele obișnuite pentru mănuși la modă, dar fără degete - acestea sunt tăiate. Ambele lungimi pot fi de până la umăr sau antebraț, cot-înălțime, sau doar puțin pentru a acoperi încheietura mâinii. Dacă ați întrebuințat întrebarea "Care este numele mănușilor fără degete pentru sport?", Atunci ar trebui să știți - glovelletami. Mittele nu sunt destinate acestora.

Scurt istoric

Se crede că mănușile din piele care nu au degete, au fost inventate de George Washington în timpul războiului din Statele Unite. Fie că este adevărat sau nu, nu se știe sigur. Dar faptul că cea mai mare popularitate a fost câștigată în anii 80 ai secolului trecut. La început au fost un atribut al direcției muzicii "New Romance", iar apoi au intrat în cultura mișcărilor de rock și punk. A devenit o parte integrantă a dulapului motociclistului, al băieților și al fetelor rău, al tulburătorilor, al insurgenților și al celor neformali.

Mănuși de piele de piele fără mâini, fără degete, au apărut în momentul în care doamnele au început să stea în spatele roților mașinilor. Aveau diferite stiluri și culori, o fâșie largă pe partea exterioară, un buton de fixare pe buton, niște fante ovale pe articulații și deschizături pentru ventilație (pentru a nu transpira palmele). Astăzi, aspectul lor nu sa schimbat prea mult, dar acestea sunt folosite nu numai pentru a conduce o mașină. Modașii le poartă să-și demonstreze disponibilitatea de a juca, respectând regulile bărbaților.

Materiale de creat

Mănuși pentru femei și bărbați sunt făcute din piele de vaci, capre sau porci. Ele sunt adesea completate de o garnitură de etanșare care poate reține căldura, absorb transpirația și protejează mâinile de obiecte ascuțite. De asemenea, gloveletele și mănușile pot fi create din pielea delicată a unui miel, dar ele sunt foarte scumpe - de la 2, 5 la 3 mii de ruble per pereche. Sunt făcute, de regulă, în Italia.

model

Mănuși din piele pentru femei din piele de astăzi sunt un sortiment mare. Dintre acestea, este posibil să se identifice modele precum:

  1. Tru rockers - sunt realizate din piele moale, decorate cu broderii, nituri sau piroane. Foarte durabil și durabil, stați perfect pe palmă.
  2. Bicicletele și mașinile - simple, reci, respiră bine. Nu aveți un design remarcabil.
  3. Romantic feminin - aceste mănuși pot avea legături decorative, dantelă, arcuri, pietre sau modele. Ele par îndrăzneți și, în același timp, foarte elegante.
  4. Epatage - diferite culori de acid strălucitor.
  5. Tactic - aliniat.

De regulă, mănuși tactice și romantice-feminine sunt create nu numai pentru fetele adulte, ci și pentru copii.

destin

Mănușile moderne pentru femei de modă fără degete au un scop diferit. Acestea pot fi folosite ca protecție împotriva frigului, pentru a participa la arte marțiale (așa-numitele shingarts), a juca fotbal, pentru a călări o bicicletă sau o motocicletă. Ele pot fi purtate, de asemenea, de fete care iubesc skateboardingul, pescuitul sau împușcarea. Modelele alungite care merg bine cu blănurile pot fi purtate de toate doamnele, fără excepții.

avantaje

Mănuși din piele pentru femei sunt unice și foarte frumoase. Ele pot fi făcute fie cu ajutorul unor echipamente speciale, fie manual. Protejați perfect palmele de frig, fără a împiedica mișcările. În ele, puteți interacționa cu ușurință cu obiecte mici, faceți curățenia, jucați cu copilul, creați mici note sau altceva. Dar nu toate avantajele produsului. Acestea includ, de asemenea:

  • capacitatea unui articol de garderobă de a absorbi transpirația;
  • prezența unei suprafețe anti-alunecare;
  • prezența funcțiilor de protecție.

Mănușile gratuite sunt indispensabile pentru fetele care sunt implicate în muncă traumatică. De exemplu, femeile de modă care se plimbă cu bicicletele în totalitate le poartă pentru a-și proteja palmele de zgârieturi, muncitorii din fabrică pentru a preveni apariția călușilor și mașinile de tuns iarba pentru a controla dispozitivul. În plus, mănuși cu degete pot salva mâinile propriilor proprietari de insecte, murdărie și substanțe chimice care pot ajunge accidental pe piele.

Funcții de selecție

Pentru a alege mănuși de piele pentru femei fără degete, trebuie mai întâi să determinați dimensiunea palmei. Pentru a face acest lucru, trebuie să măsurați circumferința acestuia în zona articulațiilor inferioare cu ajutorul unui șir sau al unui contor paralel, fără a vă lua degetul mare. În plus, este necesar să urmăriți tabelul de corespondență.

Dimensiunea periei în inci

Mărimea mănușilor

Periferie perie, cm

Perie lungă, cm

Min. Lungimea mănușilor, cm

6

6

15.2

16.0

22

7

7

17, 8

17.1

23

8

8

20.3

18.2

24

9

9

22.9

19.2

25

10

10

25.4

20.4

26

11

11

27.9

21.5

27

Desigur, puteți face fără masa pentru a determina dimensiunea dorită, dar pentru aceasta trebuie să re-măsurați o mulțime de produse. Veți avea nevoie, de asemenea, să acorde o atenție la fiabilitatea cusăturilor, numărul de părți din zona spatelui și a palmei, calitatea croitorii. Dacă nu vă place acest lucru, este mai bine să amânați achiziția.

Un alt punct important - materialul. Astăzi, producătorii au învățat să mascheze perfect pielea artificială sub cea reală. Pentru a nu fi prinși, luați mănușile în mâinile dvs. și examinați partea greșită. Dacă îți amintește pielea - cel mai probabil, în fața ta e pielea. Nu este necesar să se stabilească dacă acest lucru este atât de miros! Kozham astăzi, datorită tehnologiei, de asemenea, nu miroase nimic de genul asta.

Odată ce ați decis cu privire la mărimea și materialul, procedați la inspecție. Pentru a face acest lucru, purtați mănuși pe mâini și mișcați-vă degetele. Dacă produsele sunt elastice, calde în interior, se potrivesc bine pe palmă, nu au defecte și urme de vopsea neuniformă - ar trebui luate.

Caracteristici de utilizare

Cea mai interesantă întrebare pe care o adresează multe femei de modă este: "Cu ce ​​și cum este corect să purtați mănuși din piele fără degete?". De fapt, nu este nimic complicat. Le poți purta așa cum îți place, lucrurile principale - nu înapoi. Este strict interzisă ștergerea, este suficient doar să se ude și să se usuce pe o suprafață plană undeva lângă baterie. Depozitați-o într-o cutie de carton. Înainte de punerea în aplicare, acestea ar trebui să fie curățate, îndreptate și zgâriat cu o cantitate mică de ulei de brusture.

Pentru a combina mănuși de femei din piele fără degete cu jachete, jachete din piele, bluze de mătase sau jachete fără mâneci, jachete cu mâneci scurte sau veste, blugi subțiri. Nu e rău că vor arăta, de asemenea, în legătură cu o eșarfe foarte voluminoase, șaluri sau păianjen. Alegerea depinde în principal de gustul proprietarului acestor accesorii elegante.

Modele pe nota!

Imitații de mână și mănuși din piele fără deget sunt extrem de la modă, cu accesorii moderne. Orice imagine, completată de ele, va arăta foarte sexy și pictată. Încearcă să-l încerci singur. Este posibil să vă placă acest stil și vă veți "găsi" în el. Ei bine, dacă nu, nu contează. La urma urmei, astăzi există mănuși fără degete pentru femei, realizate nu numai din piele, ci și de mătase (pentru jocuri de rol cu ​​iubitul tău), fire (pentru protecție împotriva frigului) și alte materiale. Deci, veți găsi cu siguranță ceva de-al tău. Mult noroc pentru tine!

arrow