Alegerea Editorului

Rochie îmbrăcată: reguli de selecție

Anonim

Aproape toate doamnele tind să acorde o atenție deosebită aspectului și îmbrăcămintei lor. În ceea ce privește rochia, orice stil femeia ar alege, se străduiește să se uite la modă și imaculată, adesea feminină.

Rochia aparține categoriei celor mai feminine ținute. Mai ales dacă această rochie este subțire. Acest stil face o femeie mai fragila cu orice tip de corp. Principalul lucru este să îl alegeți corect și să îl combinați corect cu alte lucruri și accesorii.

Priveste istoria

Chiar și în cele mai vechi timpuri, rochia femeii a fost un accent pe talie. Acest lucru este remarcabil în rochii grecești. Ele au fost create prin îmbinarea a două pânze pe umeri cu pini și au fost legate cu o centură la nivelul taliei. Astfel, vechii greci purtau deja o rochie potrivită.

Este demn de remarcat faptul că de mult timp era un element universal de îmbrăcăminte: era purtat atât de femei, cât și de bărbați. Numai în secolul al XV-lea, această îmbrăcăminte se referă exclusiv la dulapul feminin.

Tendințele actuale

În prezent, o rochie potrivită pune accentul pe feminitatea și farmecul proprietarului. Acest tip de îmbrăcăminte poate crea o imagine strictă a muncii și poate fi eliberat pentru o petrecere, o sărbătoare sau o întâlnire informală. Moda nu a trecut de lucrurile de zi cu zi: există și siluete subțiri.

Designerii identifică mai multe opțiuni pentru stiluri cu accent pe talie:

  • Rochie de mantie cu o silueta potrivita. Pot exista numeroase falduri în talie, care pot masca cu succes defectele figurii.
  • Suprafață adiacentă cu o fustă completă. Astfel de rochii sunt pentru fetele tinere care preferă stil retro.
  • Rochie cu corsaj asimetric, realizată în stil Empire. Adesea, aceste opțiuni au o talie umflată și prelungește superb silueta.
  • O rochie de vară scurtă din material ușor (de exemplu, mătase, bumbac, lenjerie etc.). Aceasta este o opțiune excelentă pentru zilele calde în sezonul de vară.

Acum popular este și stilul unei rochii cu talie joasă. Este potrivit pentru persoanele care încearcă să ascundă defectele corpului și doresc să se simtă bine în haine.

Cum sa alegi?

Pentru ca o rochie potrivită să privească favorabil pe figură, trebuie luate în considerare unele recomandări la cumpărarea acesteia. Astfel, femeile cu tipul de "clepsidră" de tip "corp de corp" pot purta în siguranță acest stil, pentru că vor accentua o talie îngustă și vor ascunde șoldurile luxuriante.

În cazul în care doamnele au umerii înguste și șoldurile sunt largi, atunci o rochie cu draperie în partea superioară și tampoane umăr mici este mai potrivită.

Pentru fetele foarte subțiri fără talie pronunțată, stilistii sunt sfătuiți să aleagă rochiile cu o fustă pufoasă, precum și modelele realizate în stil grecesc cu o centură subțire.

Se recomandă purtarea de rochii semi-potrivite pentru fete a căror figură seamănă cu un dreptunghi (șolduri și umeri la aceeași lățime și aproape fără talie). Cu ajutorul acestor haine puteți schimba vizual silueta într-una mai proporțională.

În orice caz, atunci când alegi, merită să ai grijă de rochia nu numai că ajuți să creezi o imagine frumoasă, dar și să stai confortabil pe figură.

Ce să combinăm?

Dacă alegerea a căzut pe o rochie potrivită cu un manșon, apoi la ea poți ridica o curea frumoasă. În funcție de caracteristicile tăiate și de caroserie, centura poate fi de diferite lățimi. În special, o centură largă de culori închise reduce vizibil dimensiunea taliei.

Dacă alegeți o rochie într-un stil de afaceri și este proiectată să lucreze în birou, atunci o curea de culoare subțire și discretă care se potrivește cu imaginea de ansamblu este ideală pentru ea. Modă tendință sunt corbeli subțiri, care pot fi înfășurate în jurul taliei de două ori. Tricotajele sunt bine combinate cu o centură de țesătură sau țesute.

Rochiile lungi pentru ocazii speciale, de asemenea, arata grozav cu centurile. Dar, în acest caz, în plus față de centură, merită să adăugați un ambreiaj elegant pentru imagine, bijuterii rafinate și încălțăminte cu toc.

Este demn de remarcat faptul că experții de modă astăzi sfătuiesc să nu adere la regula veche, potrivit căreia era necesar să alegeți o curea, pantofi și o pungă de femei de aceeași culoare. Acum punga poate acționa ca un element separat de îmbrăcăminte, iar centura și pantofii pot fi realizate în culori diferite. Este important ca toate elementele să fie proiectate în același stil.

arrow