Alegerea Editorului

Cum sa poarte colti polka-dot: fotografie

Anonim

După cum proclamă profesioniștii de modă, recent, totul este posibil: șosete cu sandale, o rochie cu adidași și flori brodate pe un teatru, și chiar o broșă cu pietre. Prin urmare, la prima vedere, răspunsul la întrebarea: "Cu ce ​​să poarte ciorapi polka-dot?" - cu tot ceea ce vrei, este convenabil și există în garderobă. Dar chiar dacă totul este posibil, nu înseamnă că va arăta armonios și corespunde circumstanțelor de la modă. Deoarece principala lege a oricărei imagini vizuale: frumusețea - este în armonie. Și chiar dacă imaginea este aproape de marginea bunului simț, nu puteți trece niciodată peste ea, dar urmați următoarele reguli.

Totul sau nimic

Principala regulă pentru orice îmbrăcăminte cu dulap de tipărire și polka dot nu este o excepție: desenul este singurul accent principal. Rochia și colanțile pot fi puncte de polka în același timp. Sau toate celelalte haine ar trebui să fie monofonice. Aceasta este absolut o opțiune de câștig-câștig. Sus și de jos pot fi nuanțe contrastante, dar fără un model. Rezultatul încălcării acestei reguli este prezentat în fotografia de mai jos. Imaginea fatăi simpleton a fost un succes, dar acest lucru nu este un scop potrivit pentru ieșire. În astfel de cazuri, este de obicei ironic faptul că doamna a pus pe toate cele mai bune odată. Aceasta, apropo, este una dintre cele mai importante greșeli de modă. De obicei, ea oferă cel mai adesea o manieră mica burgheză în caracter, când hainele la modă sunt purtate pentru a demonstra statutul.

Ce sa poarte cu pantalonii Polka dot ca in fotografia de mai sus? Jumătate din fotografiile acestui articol reprezintă răspunsul la această întrebare și un exemplu pozitiv în ceea ce privește cât de mult câștigă printurile, dacă toate celelalte haine sunt de un ton, iar accesoriile sunt calme și discrete. Dacă centura este subțire, netedă, fără catarame mari, sacul este de aceeași culoare, formă strictă, rochii și alte haine sunt drepte, simple tăiate, nuante contrastante maxim de ciorapi sau mazăre sau în ton. Alb, negru și roșu în orice combinație - o combinație excelentă de culori care va completa mesajul îndrăzneț al tiparului - orice umplere suplimentară a imaginii este inutilă.

Mazăre cu mazăre

Deci, ceea ce este necesar este loialitatea față de imprimarea punctului polka din imagine. Nu-l voi ierta. În fotografia următoare se imprimă același polka dot, dar una pentru întreaga imagine. În plus, motivul a rămas același, rustic. Fata are o rochie închisă destul de modestă. Deși este scurtă, dar nu atrage atenția, butoanele dintr-un rând ca un halat de baie, bluza tricotată aruncată peste ea, un călcîi redus de cizme maro-gleznă este simplu, chiar prea mult. Dar întreaga imagine este elegantă, cu semnificație și, mai important, cu ironie. Același tipar, dar un mesaj complet diferit!

Ca întotdeauna, nu au existat excepții. Dacă imprimarea este foarte mică, plină de culoare, nu țipă, într-o schemă de culori reținută - atunci poate fi un vecin bun pentru mazăre mici, frecvente și cu contrast scăzut pe ciorapi. Anti-exemplul din secțiunea anterioară doar în această și pierdut - prea rar și vizibil, ca și cum ar fi detașat în comparație cu modelul pe rochia de mazăre. Și cum să determinăm mărimea mazărelor?

Mazăre mare sau mică

Dacă alegeți, ca de obicei, este dificil, iar imprimarea este preferată, trebuie să luați totul și să colectați imagini diferite. Ce ar trebui să fie luat în considerare în acest sens?

  1. Cravatele cu puncte de polka mici arată de obicei mai puțin contrast și merg la toată lumea, pentru că sunt subțiri. Și, cel mai important, sunt destul de ușor să se facă prieteni cu orice haine, folosind regula anterioară - o imagine monofonică, netedă, fără alte accente atrăgătoare și este suficient. În orice îmbrăcăminte numai datorită ciorapilor polka-dot există șic și o idee, ca o fată într-un strat albastru închis, cu o umbrelă. Fără o imprimare pe chilot, ar fi îmbrăcat plictisitor. Și chiar și un fir de perle în două rânduri în jurul gâtului este în concordanță cu imprimarea și stilul rochiei din anii 50 ai secolului trecut.

  2. Mazare mare - aceasta este o afirmație la modă și un pas către limita dincolo de care se pierde bunul simț și imaginea devine nebună. Există o opțiune simplă de câștig-câștig, cum de a diminua impresia, mai ales dacă cifra nu este perfectă - un duet alb-negru monocrom dintr-o jachetă și pantaloni scurți (lungimea trebuie aleasă în funcție de tipul figurii).

Pantaloni negri sau golf

Polonetele din polonetele negre (ilustrate mai jos) sunt greu de îmblânzit, arată prea nefiresc. Deci, armonia imaginii și a frumuseții dispare. Prin urmare, este foarte important să se atenueze ușor impresia aspră a mazărelor de modă mari pe chilot. Opțiunea ideală este pantaloni scurți negri, plus genunchii negri. Ei descarcă imaginea atât de mult încât este permis să introduci un alt accent. De exemplu, inscripția pe un tricou este super-trena trecutului și anotimpurile actuale.

Dacă purtați o jachetă alungită cu ele, drepte sau montate, puteți ascunde imperfecțiunile figurii (burtă sau mâini întregi) și, în același timp, vă întindeți, adăugați la fiabilitate și înălțime. Și, de asemenea, mers pe jos trending outfit.

Culoare Polka Dot Ciorapi

Imprimarea în mazăre de dimensiuni mari, deosebit de mari sau diferite, este o revenire la copilărie. Cum sa o faci ca sa nu arati ca o mama pur si simplu luata de la gradinita? Reveniți la poveste. De data aceasta avem nevoie de imagini din anii '60 ai secolului trecut. Futurismul era atunci la înălțimea modei, deci o rochie dreaptă cu o curea sau un costum de linie A. Ar trebui să fie făcut din țesături groase sau metalice pentru a se potrivi sau contrasta cu culoarea ciorapilor sau mazărelor. Rochia este mai bine să alegi doar un astfel de stil, deoarece:

  1. El merge, dacă nu tot, atunci mult.

  2. Este în spiritul anilor '60, imaginea va fi solidă.

  3. Cea mai bună lungime este bine deasupra genunchiului. În caz contrar, nu va părea logică - de ce să se ascundă sub accentul tivului, care este în mod special pe picioarele subțiri și făcut?

  4. Un stil mai complex de rochie sau mâneci va deveni un accent inutil care supraîncarcă imaginea. Fetița își cere scuze pentru rochia de prințesă pentru a purta ciorapi de culoare polka dot. Doamna la modă trebuie să-și amintească faptul că polka punctată este autosuficientă.

Cod de îmbrăcăminte strict

Cravate Polka-dot cu cod de îmbrăcăminte strict - formă proastă. Unele amprente, accesorii și articole de garderobă au un fundal, asociații cunoscute majorității oamenilor. Orice accente la modă pe ciorapi (printuri, jartiere, panglici) - aceasta este cochetaria: cel puțin este, cel mult, senzualitatea deliberată. Evident, există dorința de a atrage atenția asupra picioarelor. Acest lucru nu este rău, doar inadecvat într-o serie de situații. Prima dintre ele este așteptarea strictă a hainei la locul de muncă sau a unei întâlniri de afaceri. Singura excepție posibilă este angajatul industriei de modă, dar există legi acolo. Moda și capacitatea de a atrage atenția prin îmbrăcăminte - pricepere profesională!

Polka Dot Print: istorie și asociații

Polka de imprimare sa născut în anii 1950. Și nu doar născut, ci a devenit extrem de popular. Casa de moda Dior a lansat o colectie de rochii de faimosul ei aspect polka-punctat. Dar imprimarea nu era lăsată doar pe haine, ci sa mutat pe lenjerie și accesorii.

Anii 60 ai secolului trecut au pictat amprenta in culori diferite si au facut-o mai futurista si psihedelica.

În 2006, renașterea mazărelor sa produs în Marea Britanie. Și de atunci, popularul tipar este steaua stelelor de pe podiumuri și în colecțiile diferitelor case de modă celebre.

Trebuie să ne amintim că orice model pe chilot are un subtext - dorința de a atrage atenția asupra picioarelor. Au existat perioade în istoria modei când femeile de acest gen aveau costume de acest gen. Se poate argumenta că au existat momente când doamnele nu purtau pantaloni, ca să nu mai vorbim de pantaloni scurți. Dar linia dincolo de care o femeie de modă se transformă într-o frumusețe dintr-o cabaretă, chiar face pur și simplu asociații cu ea, nu ar trebui să treci niciodată, cu excepția Halloween-ului și a altor aventuri de carnaval.

Baby Dollar Image

Există o idee care stă în afara tuturor regulilor de mai sus, ce să poarte ciorapi negri polka dot - o rochie de copil, naivă, romantică, aproape copilăroasă. Dar într-o astfel de imagine imitarea deliberată a anime-eroină și a unei papusi drăguțe este esența, ideea de îmbrăcăminte, auto-ironie. Singura regulă a acestei imagini este de a ajunge la capăt în ea. Rochia trebuie să aibă un guler rotund sau cravate, mâneci cu trei sferturi, deasupra genunchiului, monocrom sau cartofi. Asigurați-vă că-l face cu glitter pentru buzele de culoare caramel, genele lungi negru, un model mare de umbre. Desigur, călcâie și bucle curbate la boot.

Și încă o imagine cu colanți polka-dot este gata pentru o priză la modă!

arrow