Alegerea Editorului

Cum să te îmbraci pentru școală?

Anonim

Multe mame și tați moderne încă găseau uniforma școlară obligatorie în albastru sau maro închis. Pentru ei, nu a fost nicio întrebare despre cum să se îmbrace într-o școală frumoasă, deși, desigur, toată lumea a excelat cât puteau, încercând să se evidențieze cel puțin în detalii. Din fericire, vremurile s-au schimbat și elevii moderni au mult mai multă libertate atunci când aleg haine școlare. Iar acum, de la o vârstă fragedă, ei se confruntă cu problema cum să se îmbrace în școală.

Cursuri de juniori

Dacă vorbim despre elevi de școală elementară, atunci cel mai corect răspuns ar fi că este necesar să se îmbrace în același timp confortabil, restrâns și frumos. Chiar dacă școala nu are o formă fixă, este mai bine să-i înveți pe copii să fie modest și de afaceri în haine din copilărie. Acest lucru nu inseamna ca trebuie sa-i fortati pe baieti sa poarte costume clasice, insa blugi intunecati si raglan discret pentru un baiat si acelasi blugi sau fusta cu raglan pentru o fata vor arata destul de ecologic in zidurile scolii. Nu credeți că hainele școlare ar trebui să fie plictisitoare și sumbre! În cazul în care nu există restricții stabilite, este foarte posibil să se includă în dulapuri haine de culori și nuanțe saturate, atât monofonice, cât și cu diverse modele geometrice (celulă, benzi, romburi), decorate cu mici broderii și aplicații. Principalul lucru este să vă amintiți despre moderare și faptul că tricourile luminoase cu imagini de personaje preferate (din filme, benzi desenate și desene animate), ținute strălucitoare și la modă nu sunt cea mai bună alegere pentru școală. În ceea ce privește țesăturile, este optim ca hainele pentru școală să fie fabricate din materiale naturale (bumbac, lână, in), dar sunt permise jachete, pantaloni, pantaloni scurți, țesături cu adaos de sintetice.

În clasele inferioare, copiii ascultă opiniile părinților care îi ajută să înțeleagă cum să se îmbrace în școală. Cu toate acestea, cu cât elevii sunt mai în vârstă, cu atât mai mare influențează colegii, prietenii și mediul în general.

Liceul și liceul

În timpul adolescenței, îmbrăcămintea are o atenție deosebită. Întrebarea despre cum se îmbracă în școală devine foarte relevantă. La urma urmei, la școală, adolescenții petrec cea mai mare parte a timpului și, în același timp, într-adevăr doriți să nu arătați ca un șoarece de culoare gri, ci ca o persoană strălucitoare și extraordinară. Echipamentele alese în mod meticulos sunt fetele care, după cum știți, cresc puțin mai devreme decât băieții și, prin urmare, deja în clasele de mijloc încep să se adreseze cu atenție întrebării cum să se îmbrace în școală. Strict vorbind, "reteta" ramane aceeasi ca inainte - hainele ar trebui sa fie elegante, retinute si cat mai aproape de stilul de afaceri. Pentru băieți, toate acestea sunt aceleași pantaloni sau blugi combinați cu cămăși, jachete de golf, raglane, veste, bluze și jachete. Pentru fete alegerea este mult mai largă: sarafane, rochii, fuste, pantaloni și blugi cu golf, bluze, raglane, pulovere și veste.

Trebuie să ne amintim că hainele excesiv de franc și extravagant nu conduc foarte mult la procesul de învățare și pot chiar distrage atenția altor studenți. Nu trebuie să mergeți departe pentru un exemplu: un coleg frumos într-un super mini strict care rezolvă o problemă la tablă este puțin probabil să inspire jumătatea masculină a clasei pentru exploatările matematice. Dar nu este vorba doar de asta. Doar foarte bine de la o vârstă fragedă pentru a învăța cum să alegi hainele potrivite pentru această ocazie - va elimina greșelile și neînțelegerile enervante asociate cu alegerea inadecvată a îmbrăcămintei pentru un anumit eveniment. Și, în plus, este foarte util pentru adolescenți să înțeleagă că nu numai hainele la modă, dar și discret într-un stil de afaceri pot fi frumoase - acest lucru va fi foarte util pentru ei în viitor și îi va ajuta să arate elegant și organic în orice situație.

Dacă școala are un formular

Dacă școala are o uniformă, atunci ar părea că întrebarea cum să se îmbrace într-o școală nu ar trebui să apară - totul a fost deja decis pentru studenți. Cu toate acestea, uniforma școlară nu salvează de dorința de a iesi în evidență și arata frumos și elegant. Prin urmare, este logic să bateți formularul cu ajutorul diferitelor accesorii permise de cartea școlii (centuri, cravate, barrette, eșarfe). Dacă uniforma școlară este o fustă (fustă) în combinație cu o jachetă, bluze neobișnuite, ragale și ciorapi strălucitori (dar nu și țipători), precum și alte lucruri importante îi vor da o varietate.

arrow