Alegerea Editorului

Costume clasice clasice 2016-2017

Anonim

Costumul clasic este atât de standard ca o bucată de îmbrăcăminte, încât este aproape imposibil să se facă schimbări în timp ce se părăsesc caracteristicile tradiționale sau să se ofere ceva nou în această direcție. Producătorul de costume clasice, pare să nu mai poată să se schimbe. Dar nu uitati ca moda moderna este cu adevarat schimbabila si multilaterala.

Va invitam sa va familiarizati cu tendintele costumelor clasice ale barbatilor din sezonul 2016-2017. Sigur, vei fi surprins.

Consistență riguroasă

Jachetele cu o singură poartă nu ies din modă mai mult de un secol. Ei nu se grăbesc să facă acest lucru în acest sezon. Dacă urmăriți noutățile la modă și preferați să arate elegant, cea mai ușoară cale este să cumpărați o nouă jachetă clasică. Producătorii de jachete și pantaloni nu caută să schimbe nimic, an de an prezentând modele destul de standard și stricte pentru birou și pentru fiecare zi.

Strictețea nu este pentru toată lumea

Bărbații care au un fizic subțire, atletic, pot oferi întotdeauna o alternativă la costumul clasic monopost. Ea este un costum dublu - un moștenitor direct la primele haine de coafură care au marcat începutul întregii modă clasică. Eleganța tăierii și severitatea rândurilor de butoane pe un costum dublu vă vor evidenția printre colegii dvs. din birou și vor accentua demnitatea figurii dvs. și gustul excelent.

Catifea moale

Toamna darnică și iarnă apropiată te fac să te gândești la ceva cald. Designerii de renume mondial sunt pregătiți să vă ofere modele de încălțăminte răcoroase cu noi costume moi din țesături de catifea. Părăsind caracteristicile clasice, ei au transformat cu ușurință costumele bărbaților în ceva strălucit și neobișnuit. Velvet smarald, violet sau albastru costum va fi opțiunea perfectă pentru o sărbătoare sau de vacanță.

Banda subțire

Dungile dulci în costume întunecate erau populare printre gangsterii americani din anii 1930. În acest sezon se întorc din nou și vor fi cu siguranță incluse în oferta de îmbrăcăminte clasică pentru bărbați pentru magazinele de vânzare cu amănuntul. O bandă verticală subțire face figura mai subțire și crește vizibil creșterea. Dacă sunteți împotriva unui designer de modă, considerați un costum standard cu dungi negre un gust neplacut, puteți să vă uitați la modele mai neobișnuite (dar nu mai puțin elegante!) Brown și gri închis.

Piele și clasic

O decizie de design curajoasă este o colecție de costume, realizate în întregime din piele. Spre deosebire de surpriza dvs., faimoasele case de moda sustin ca tendinta din acest sezon va fi costumele clasice din piele pentru barbati. Producătorii au prezentat atât costuri mai stringente (în cazul în care o astfel de definiție este în general adecvată în acest caz) costume în alb-negru, cât și opțiuni multi-colorate.

Sticle ...

Următoarea tendință de modă se referă exclusiv la culoarea costumelor clasice pentru bărbați. În acest sezon, una dintre cele mai populare culori este așa-numita sticlă de sticlă. Diverse nuanțe de verde îi aparțin: de la un val de mare ușor până la un smarald saturat. Mai ales neobișnuit în aceste nuanțe, arată modele de catifea moale.

... și vin

A doua culoare neobișnuită a costumului clasic, care a devenit popular în acest sezon, este culoarea vinului. Acestea nu sunt acele veste crimsonice care erau populare la mijlocul anilor nouăzeci, dar nu mai saturate și mai profunde. Aceste costume sunt suficient de informale pentru a lucra, dar sunt foarte bune pentru a servi masa într-un restaurant.

Cage pentru fiecare zi

Periodic, designerii de costume clasice pentru bărbați, amintesc modelul cușcă. Veți putea sublinia gustul excelent al acestui sezon, cu un costum clasic închis, într-o cușcă mare și inconștientă. Iubitorii de jachete sport ar dori modele mai vii, cum ar fi alternanța de celule luminoase albastru și silențioase, instantaneu distingându-vă de mulțime. Suntem încrezători că producătorii de jachete vor reuși să ajungă la această tendință.

Contrast în serviciul rigorii

Și cea mai recentă tendință la modă care diversifică costumele bărbaților în acest sezon este un joc cu inserții contrastante. Poate fi atât contrastul de culoare (linii luminoase, cârlige și margini pe un costum întunecat) și texturat (clape strălucitoare de buzunare și elemente decorative pe o jachetă mată). În orice caz, această tehnică face costumul mai puțin strict și formal, dar nu este la fel de radical ca, de exemplu, optiunile de catifea.

Cu astfel de tendințe neobișnuite, am decis să ne surprindă cu casele de modă în acest sezon. Și dorim să mulțumim pentru sprijinul acordat în crearea materialului pentru compania Business Fashion, angajată în producerea și vânzarea cu ridicata a costumelor clasice pentru bărbați de orice vârstă și statut - de la primul la altul până la manager.

arrow