Alegerea Editorului

Haine de iarnă Columbia: jachete în jos

Anonim

A câștigat mult timp un nume pentru el în lumea producătorilor de îmbrăcăminte de iarnă, marca Columbia. Jachete de acest brand sunt în special în cerere. Sunt la fel de bune ca cele publicate?

inovații

În primul rând, este demn de remarcat faptul că, timp de mai multe decenii, compania a dezvoltat mai mult de 10 tehnologii diferite care permit să nu se pierde căldura. Printre cele mai renumite sunt Omni-Heat, Omni-Tech (apa nu este absorbita, dar se rostogoleste peste suprafata) si TurboDown (pastrand caldura chiar si atunci cand este umed).

Notorietatea Omni-Heat (o echipă olimpică canadiană legată de publicitatea produselor testate) se caracterizează prin "reglarea inteligentă a căldurii", care ajută la păstrarea căldurii naturale a persoanei și elimină excesul de umiditate în exterior. Acest proces este posibil datorită punctelor de căptușeală din aluminiu.

Imbracaminte de iarna Columbia (jachete jos): destinatie

Acesta este conceput special pentru persoanele care iubesc sărbătorile active de iarnă. În plus, aceste haine sunt concepute pentru uzul zilnic în zilele reci. Mai mult, aceasta implică nu numai o iarnă europeană ușoară cu indicatorii zero, ci și o vreme mai severă, asemănător înghețurilor rusești. Acest brand global nu pariază pe design, ci pe funcționalitate. Deci jacheta de femei din Columbia nu este foarte diferită de bărbați. Este mai degrabă un stil unisex.

Cel mai adesea, produsele acestei companii sunt cumpărate de oameni care iubesc îmbrăcămintea sport. Acestea sunt deosebit de populare printre cei care trebuie să petreacă mult timp pe stradă (de exemplu, mamele care se plimbă cu copii în zilele de iarnă).

Columbia jos jacheta: comentarii

Nu există nicio ocazie de a spune despre fiecare model specific, dar puteți rezuma opiniile utilizatorilor despre astfel de caracteristici de bază, cum ar fi izolația termică și durabilitatea. Toate recenziile cad în două categorii: unele aplaudă și declară că cel mai bun strat nu poate fi găsit, în timp ce alții sunt profund dezamăgiți în alegerea lor. O astfel de serie de opinii este explicată pur și simplu.

Cea mai mare parte a revendicărilor constă în faptul că coborârea se face în primele două sau trei luni, cusăturile sunt de slabă calitate, țesătura din partea superioară este ieftină și se murdărește repede, iar firele se strecoară. În plus, protecția împotriva frigului și a ploii la zero, spun nemulțumiți, dar asta a fost ceea ce au ales de fapt "Columbia" pentru. Mulți îmi pare rău pentru banii pierduți. Dar toate aceste comentarii negative au de multe ori un punct comun: au cumpărat o jachetă jos "undeva în stoc", "pe o anumită vânzare", sau pe piață. În exterior, el părea decent și că era un om fals, puțini au crezut că eticheta companiei era în vigoare.

Cei care au fost satisfăcuți, și-au cumpărat produsele în magazinele de vânzare cu amănuntul sau pe site-ul oficial. Jachetele originale din Columbia (mascul și femelă) sunt cusute din material care respinge zăpada, ploaia, murdăria, protejează de vânt. Sub fund nu este nevoie să purtați cinci pulovere, un pulover este suficient. Umplutura este naturală (80% constă în pene, 20% în jos). Aproape toate modelele au o glugă cu aceleași caracteristici, modelată astfel încât să poată înlocui cu ușurință capacul. Există un detaliu interesant: fereastra de ventilație sub mânerul manșonului pentru a elibera căldura inutilă. Aproape toate hainele căptușite au o margine de blană, dar este dezlegată în caz de inutilitate. De asemenea, este foarte important să existe manșete reglabile de obicei pe manșoane, iar partea inferioară a jachetei în jos să fie trasă. Facilități suplimentare sunt buzunare interioare cu fermoar.

Publicitatea afirmă că acest sacou poate fi purtat direct pe tricou, însă puțini au confirmat acest lucru, deși au fost efectuate experimente de acasă, de dragul interesului, bineînțeles. Dar concluzia principală este aceasta: compania Columbia face că jachetele în jos sunt cu adevărat calde, dar nu trebuie să le purtați peste corpul tău gol.

îngrijire

Deoarece jachetele în jos sunt realizate din țesături respirabile, este imposibil să le îmbibați. Atât manual, cât și mașină lavabilă în mod delicat, cu răsucire la turații reduse, este permisă. Agenții de albire sunt interzise. Se usuca neaparat in forma indreptata, tremurand ocazional. Pe umerasele umede nu se poate atârna. Dar cel mai important lucru este că trebuie să utilizați un instrument special pentru spălarea produselor cu o membrană, astfel încât să nu funcționeze prafuri sau geluri!

Deci merită să cumpărați haine de iarnă Columbia? Jachetele în jos s-au dovedit a fi demne, precum și toate celelalte produse ale acestui brand. Dar, pentru a nu fugi într-un fals, trebuie să contactați magazinele companiei și să nu riscați vânzările.

arrow