Alegerea Editorului

Freak - cine este: crank sau individualitate?

Anonim

Suntem surprinși să vedem când o persoană sau un grup de oameni se plimbă de-a lungul străzii, mergând destul de ciudat. Ciudat pentru restul, care aleg haine modeste, nu fantezist, confortabil în viața de zi cu zi. Cei mai mulți dintre noi condamnă aceste tinere fete și tineri îmbrăcați în costume de acid.

De unde a venit acest curent?

"Freaks" - aruncați după ei pe cei care odinioară cunoșteau semnificația acestui cuvânt. Se pare că este expletiv. Dar să vedem, ciudat - cine este în societatea noastră? Istoria acestei mișcări datează din jurul anilor șaptezeci ai secolului trecut. În acei ani, pe străzile Occidentului au început să apară oameni incomprehensibili: blugi sfâșiat și tricouri strălucitoare, groase, erau hainele lor, piercinguri pe fețele lor și nu numai, ciorbe sau teroare de bucle pe cap. Societatea a fost îngrozită: sfârșitul lumii se apropia.

De unde vine conceptul de ciudat? Cine este acesta: o nebunie nevinovată sau o persoană de la care să se aștepte răul? Tradus din engleză, ciudat este un excentric. Acest cuvânt a fost numit anterior oameni cu dizabilități evidente, ciudați: o femeie cu barbă sau gemeni de tip siamez. Au interpretat într-un circ și au făcut publicul.

Ce vor ei să spună cu ciudățenii lor?

Conceptul modern sa schimbat într-o oarecare măsură. Un ciudat îmbrăcat este cine este, dacă nu o persoană care dorește să-și exprime individualitatea într-un mod de neconceput. Cu aspectul lor strălucitor, ei încearcă să izbucnească din masa cenușie și să arate lumii "eu". Nu toți oamenii pot să cânte, să danseze, să deseneze poze. O opțiune destul de simplă și eficientă este să-ți exprimi lumea interioară cu ajutorul mijloacelor disponibile (îmbrăcăminte, machiaj, accesorii). Acesta este un fel de șocant.

Apropo, în acest fel, multe stele occidentale și ruse s-au declarat. Amintiți-vă, de exemplu, faimoasa Lady Gaga sau scandaloasa Beth Ditto. Ei sunt, de asemenea, ciudați - fete care au reușit să câștige atenția publicului cu aspectul și anticul original. Este necesar să se ia în considerare faptul că curajul lor în fața atenției, condamnării și stereotipurilor în masă le face să respecte modul de exprimare. Freaks sunt distinctiv și pot deveni pionieri ai stilului lor. Legendara Anna Piagio, o stilistă și o sărbătoare feminină de renume mondial, ne-a demonstrat acest lucru decent și chiar grațios pentru noi.

Evadează din agitație

Pentru a vă familiariza cu subcultura și pentru a scăpa de realitate, ocolind alcoolul și drogurile, puteți merge la un spectacol ciudat, unde, în plus față de muzica distractivă și extraordinară, veți fi invitați să participați la un concurs ciudat pentru a alege cel mai nebun invitat al partidului. Dacă vrei să uiți de toate durerile din lumea plină de viață, dansează împreună cu alte piroane în bule de săpun și urmărește un spectacol incredibil de hârtie.

Nu e așa de rău!

Deci, ciudat - cine este pentru noi? Persoana înălțătoare, care, nu în detrimentul altora, încearcă să se afle în centrul atenției, este doar un original vesel. Nu trebuie să vă temeți de această tendință, această subcultură. Nu este mult mai sigur să privești compania de dandiuri decorate decât să auzi vestea că un adolescent încearcă să-și îndrepte atenția spre focurile de oameni neînarmați?

arrow