Alegerea Editorului

Uggs cu un buton: o revizuire a modelelor, cu ce să poarte

Anonim

Uggs cu buton - un model clasic de pantofi de iarna de la un brand renumit. Butonul ca decor dă blândețe și feminitate un aspect grosolan. Deci uggs de iarnă devin elegante și elegante.

Cum a devenit uggs popular

În ciuda aspectului atractiv al modelelor moderne, traduse din engleză înseamnă uggs "cizme urâte".

Din păcate, nu se știe cu certitudine unde au apărut pentru prima dată cizmele din piele de oaie, cizmele ugg. Cu toate acestea, se crede că astfel de pantofi își au originea pe continentul australian. Interesant, principiul de a face uggs a fost cunoscut acum sute de ani. În Rusia, cizmele onuchi, pima și simțite pot fi considerate în siguranță ca prototipuri.

Uggs a câștigat popularitate în Australia, în detrimentul agriculturii de ovine. Inițial, astfel de încălțăminte erau destinate lucrătorilor din sectorul agricol, fermierilor. Atunci a fost nevoie de încălțăminte care să țină picioarele uscate și calde.

În timpul primului război mondial, uggs a devenit popular printre piloți. În acel moment, aeronava scadea cabina de pilotaj. De aceea aviatorii trebuiau să-și mențină picioarele în mod constant calde. Pentru ei a fost o necesitate vitală.

În anii '60, ugg a început să poarte hippii care iubesc libertatea. La urma urmei, ei au apreciat cel mai mult confortul și naturalețea materialelor de îmbrăcăminte. În anii '70, marca Uggs a fost recunoscut oficial în SUA - UGG. În curând au cucerit podiumurile lumii și au decorat picioarele celor mai faimoase fashioniste.

O varietate de înălțimi

Uggs cu un buton poate arata complet diferit. Fiecare model este diferit de celălalt în înălțime, material și culoare.

Orice femeie de modă atunci când aleg un model anume atrage imediat atenția asupra înălțimii cizmelor. De obicei, cizme scurte ugg ugg sunt populare, există cizme ultra-scurte și mini-ugg. Fără îndoială, modelele sunt celebre pentru faptul că sunt confortabile și versatile, astfel încât orice fată se va potrivi absolut.

Ugg scurt este recomandat să aleagă cu atenție și cu atenție. La urma urmei, dacă o fată are caviar plin sau, dimpotrivă, prea subțire, modelul va sublinia doar acest neajuns.

UGG-urile lungi, utile sunt mereu sigure și eficiente. Cu toate acestea, sunt mai mari cu o astfel de finisare. Un model destul de comun este femeile ugg cizme cu 3 butoane și decorate cu blană sub genunchi. Designerii recomandă alegerea unui astfel de model pentru fetele înalte. Nimeni nu va vylyadet squat.

Care este principalul avantaj al butoanelor? Pe de o parte, se pare că acesta este un decor minor. Cu toate acestea, multe fete preferă doar modelele cu un buton, având în vedere că cizmele ugg arata elegant. În plus, acesta completează arcul urban obișnuit în timpul iernii, adăugând originalitate.

Caracteristicile materialelor

Uggs cu un buton în versiunea clasică sunt de obicei realizate din material natural - piele de oaie. Și căptușeală - suprafața exterioară a cizmelor. Cu toate acestea, acum există o mulțime de modele din alte materiale în vânzare. Popular hobby uggs. Singura diferență față de cizmele clasice este stratul exterior, care este înzestrat cu o proprietate respingătoare de apă. În plus, suprafața pe care o au o netedă, dar vizual pare că sunt confecționate din piele naturală.

Există, de asemenea, cizme ugg pentru femei, din piele naturală și artificială. Desigur, materialul natural este mai durabil și practic și există o căptușeală de blană în interiorul cizmelor.

Knit uggi decorate cu un buton nu sunt mult în urmă. Cu toate acestea, astfel de modele sunt concepute în principal pentru șosete în interior sau pe vreme uscată.

colorate

Puțini oameni știu că culorile naturale ale uggs-ului original sunt negre, nuanțe de maro, gri și bej. Cu toate acestea, folosind tehnologii moderne, designerii oferă o mare selecție de alte nuanțe.

Deci, în buticurile și pe paginile magazinelor online găsiți adesea modele de culori roșu, albastru, turcoaz, verde. Desigur, astfel de culori vii sunt alese de femei excentrice și îndrăznețe de modă. În plus, butonul de pe modele evidențiază doar tonul de culoare și originalitatea formularului.

Boots de culoare albă arată proaspătă și atractivă. Desigur, poate că nu sunt la fel de practice ca cele negre. Cu toate acestea, pe vreme uscată, vă puteți multumi cu Uggs atât de atrăgători.

Cizme Ugg pentru copii

Fiecare părinte dorește ca copilul său să fie îmbrăcat călduros, mai ales în ierni reci. Copiii cizme ugg vin la salvare. Bună calitate în interior, aspect atractiv - acest lucru este ceea ce fiecare copil vrea să poarte. Adesea, aceste pantofi sunt una dintre cele preferate cu copiii.

Un alt avantaj major este că uggs-ul pentru fete este foarte confortabil. Probleme eterne cu ruperea încuietorilor nu vor apărea. Uggs pentru fete sunt prezentate în culori diferite. Pe fâșii mici, arată foarte drăguț.

Cizme cu buton "Swarovski"

Modelul Uggs cu un buton sub forma unui cristal Swarovski strălucitor este unul dintre cele mai populare. În mod tipic, apariția unui astfel de model este destul de restrânsă, dar butonul spumant adaugă eleganță. Fără îndoială, cel mai strălucit model este dușul cu un buton "Swarovski".

Cu toate acestea, cele mai luxoase, în conformitate cu fashionistas, sunt considerate a fi uggs scăzut cu tricou de blană și butoane spumante. Caracteristica principală este o talpă luminată. În ciuda acestei adăugiri inițiale, acest element necesită respectarea altor componente ale imaginii. Îmbrăcămintea nu trebuie să fie prea strălucitoare și colorată. În caz contrar, compararea cu papagalul nu poate fi evitată.

Ce sa poarte?

Principalul "partener" uggs - pantaloni subțiri (american, blugi, jambiere). De obicei, fetele poartă pantaloni cu picioarele ascunse înăuntru. Dar uggs ultrashorts vă permit să purtați blugi drepți. Pentru a umple piciorul nu este necesar, puteți prisobrat în acordeon sau tuck. Singurul "dușman" ugg sunt pantaloni largi sau blugi silueta flambate. Nu ar trebui combinate cu astfel de pantofi.

UGG elegant cu rochii. Cu toate acestea, principalul lucru nu este acela de a pierde. Deci, uggs scurt sunt cel mai bine purtat cu fuste la genunchi. Designerii nu recomandă purtarea rochiilor de lungime midi.

În ceea ce privește îmbrăcămintea exterioară, regulile sunt clar stabilite. Este strict imposibil să combinați aceste cizme cu un strat de nurcă. Cel mai bun aspect ugg cu jachete scurte sau mid-thigh. Puteți purta, de asemenea, uggs cu un strat liber tăiat.

Accesorii complete pentru accesorii complete. Pungi voluminoase - ceea ce aveți nevoie! Dar ambreiajul clasic nu ar trebui să fie ales pentru o astfel de imagine. De asemenea, pălăriile tricotate, eșarfele și mănușile sunt combinate armonios.

Uggs - un fel de protest împotriva pantofilor de iarnă incomod. Și deliberat baggy - o mare plus față de aspectul democratic modern la modă. Uggs cu un buton sunt aleși de cei care sunt obișnuiți să iasă întotdeauna de la mulțime și să fie originali. Experimentați și creați imagini vii memorabile. Preferați confort și căldură în iarnă rece și rece.

arrow