Alegerea Editorului

Encefalita - un costum pentru turism, vânătoare și pescuit. Costum anti-mite

Anonim

Este întotdeauna plăcut să vă plimbați prin pădurea de vară. Un bărbat încearcă să se retragă din natură, să stea departe de grăbirea orașului, să dea niște aer curat. Indiferent de ce mergeți în pădure - ridicați ciuperci și fructe de pădure, vânați, mergeți la pescuit sau pur și simplu mergeți. Diferiți paraziți care locuiesc la fiecare centimetru din "oceanul verde" pot întuneca restul. Acestea sunt căpușe, țânțari și alte afecțiuni ale sângelui. Encefalita va ajuta la salvarea insectelor de atacuri - un cost pe care trebuie să-l aibă fiecare pedestru de pădure. Rosomaha este o companie care este unul dintre liderii producției de costume de protecție. În sortimentul ei există encefalice pentru întreaga familie.

Costum pentru bărbați cu impregnare "Taiga"

Vă prezentăm primul model. Acest costum este anti-encefal cu ochiuri. Aceasta va proteja 100% o persoană de penetrarea căpușelor sub hainele ei, care se mișcă de jos în sus în căutarea hranei. Nici o insectă care suge de sânge nu poate ajunge la piele, inclusiv pe față. În plus, costumul nu va permite udarea. Impregnarea specială nu trece prin umiditate. Prin urmare, el este atât de îndrăgostit de vânători și pescari, care se confruntă adesea cu vremuri nefavorabile, se deplasează pe iarbă înaltă și umedă.

Toate modelele costume-encefalice "Wolverine" sunt echipate cu protecție suplimentară împotriva căpușelor. Manșetele, picioarele și gâtul sunt tratate cu o soluție de acaricid. Compoziția nu numai că oprește insecta, ci contribuie la moartea sa în viitor.

Elemente de protecție ale costumului:

 • căptușelile și brățările din material, care nu permit ca bifurca să pătrundă sub îmbrăcăminte;
 • falduri de capcane înmuiate în acaricid;
 • o plasă de țânțari care să protejeze fața de mușcături.

Avantajele modelului

Fiecare persoană este o comoditate importantă a îmbrăcămintei, în special atunci când se deplasează prin pădure. Encefalita - un costum care nu numai protejează, dar nu și răcește mișcarea. Costumul "Taiga" este foarte confortabil. Acesta cântărește numai 950 de grame. Fabricat din bumbac practic (70%), suplimentat cu poliester (30%). Țesătura este impregnată cu apă respingătoare și împotriva țânțarilor. Zonele care sunt supuse abraziunii și deteriorării (coate și genunchi) au un strat dublu de materie.

Buzunarele, buzunarele și buzunarele sunt locuri în care pot să patrundă ușor căpușe. Prin urmare, ele sunt echipate cu fermoare de înaltă calitate, care se disting prin confort și durabilitate. Picioarele și mânecile sunt tăiate cu o bandă elastică.

Numai costumul de encefalită va oferi o plimbare în siguranță prin pădure. Prețul său variază în funcție de dimensiune și începe cu șase mii de ruble. Sunt de acord că acest lucru este destul de acceptabil, având în vedere caracteristicile de protecție și calitatea modelului.

"Taiga" - un costum pentru femei

Chiar mergând în pădure, orice doamnă vrea să arate bine. Și pentru a pune îmbrăcămintea bărbaților nu toți sunt de acord cu fericirea. Encefalita - un proces nu numai pentru reprezentanții sexului mai puternic. În sortimentul de "Wolverine" există modele adaptate structurii corpului feminin. Nu este numai frumos, ci și convenabil. "Taiga" - un model feminin care arată ca hainele popoarelor din nord. E destul de atractivă. În general, este vorba despre același costum anti-encefalită de vară, care protejează împotriva mușcăturilor de insecte și penetrarea lor pe piele.

Caracteristicile modelului

Să începem cu faptul că croitoria este creată special pentru femei. Costumul nu împiedică mișcarea. Compoziția țesăturii este aceeași cu cea a celei anterioare, dar acest costum de encefalită cântărește puțin mai puțin - 900 de grame. În plus, este mai ieftin, îl puteți cumpăra de la 5200 la 5300 de ruble. Funcțiile de protecție sunt următoarele:

 • bucățile de îmbrăcăminte sunt echipate cu capcane chimice și mecanice, opresc și ucid insectele;
 • capacitatea ochiurilor detașabile protejează gâtul și fața de la muguri, căpușe și alți paraziți, poate fi pus pe un costum, dacă este necesar;
 • banda elastică și șnurul suplimentar vor ajuta la sigilarea rapidă și eficientă a tuturor tăieturilor și cusăturilor pentru a preveni apariția căpușelor în costum;
 • cotul și genunchiul au un strat suplimentar de țesut.

În acest costum, puteți să vă plimbați în siguranță în pădure, fără teama de a fi mușcat de o căpușă, care nu poate fi doar un parazit care mănâncă sânge, ci și un purtător de boli mortale.

Costum pentru encefalită (pentru copii)

Colectând întreaga familie pentru o vacanță de vară în pădure, este necesar să dăm toată lumea cu protecție Copiii, la fel ca adulții, sunt susceptibili de atacuri de insecte, este necesar să cumpere un costum encefalic pentru ei. Este destul de dificil să se găsească mici dimensiuni, dar marca Wolverine oferă și acelea în care copilul va fi confortabil și sigur în a juca în condițiile unui excursie la pădure. Costum pentru copii "Taiga" - o copie completă a unui adult, are toate funcțiile protectoare, inclusiv prelucrarea substanțelor chimice - inofensivă pentru corpul uman, dar în detrimentul paraziților care suge sângele.

Caracteristicile unui costum pentru copii

Modelul este echipat cu o plasă de țânțari detașabilă, care, în proporție de o sută la sută, va proteja obrajii și gâtul copiilor de mușcăturile insectelor, iar restul va fi confortabil, nu va trebui să utilizați spray de la paraziți, deoarece acestea sunt dăunătoare pentru sănătate. Costumul cântărește doar 800 de grame, iar copilul va putea să se joace fără a simți disconfort.

Există un costum pentru copii "Taiga" de la 4300 de ruble, care va proteja în mod fiabil împotriva tuturor tipurilor de insecte.

Salopete anti-encefalită cu impregnare "Taiga"

Aceasta este o alegere excelentă de îmbrăcăminte pentru recreere turistică activă. Salopeta diferă de costumul cu același nume în părțile superioare și inferioare dintr-o singură bucată, care protejează suplimentar împotriva penetrării căpușelor. Acest fapt poate fi atribuit meritelor. În ceea ce privește caracteristicile unui astfel de model, acestea sunt următoarele:

 • costumul anti-ceață este cusut liber, nu împiedică mișcarea turistului, vânătorul și pescarul;
 • fermoar situat în centru - cu două blocuri;
 • pliurile orizontale, situate în întregul costum, servesc ca apărare mecanică împotriva căpușelor, fiind capcane;
 • capota este liberă și durabilă, dimensiunea decupării feței este reglabilă, plasa este ușor îndepărtată și uzată;
 • buclele pe partea lombară vă permit să utilizați o centură, acest lucru poate fi util atât pentru vânători și pescari, cât și pentru turiști (centurile turistice fac posibilă păstrarea în permanență a uneltelor necesare - un cuțit, chibrituri etc.);
 • zonele de costum care se uzează și se distrug în timpul utilizării - genunchii, coatele și scaunul au un strat suplimentar de materie;
 • Decupajul capului, picioarele, mânecile și partea lombară sunt echipate cu benzi elastice ușor de asamblat și sigilate;
 • disponibilitatea elementelor reflectorizante pentru siguranța pe timp de noapte.

Acest costum anti-encefalic cu o rețea pare destul de atractiv, este confortabil și practic. Un amestec de bumbac și poliester în aceeași proporție cu cel al unui costum face ca termoreglarea să fie mai eficientă în orice climă. Greutatea modelului - 950 de grame, precum și un costum. Costă de la 5400 de ruble.

Îmbrăcăminte anti-inflamită "Tourist-N"

Acest costum antiklesch este o adevărată descoperire pentru turiștii care preferă să se relaxeze confortabil și în siguranță. Caracteristica principală a modelului este compoziția țesăturii, este de 67% poliester și 33% bumbac. Acest tip de materie se numește cămașă.

Caracteristicile și descrierea coincid complet cu salopetele "Taiga" considerate mai sus, ele fiind similare atât externe, cât și funcționale. Singura diferență constă în operațiune. "Tourist-N" - un model destinat utilizării numai în timpul cald, chiar fierbinte al sezonului de vară. Acest lucru poate fi atribuit avantajelor, deoarece în căldura într-un astfel de costum ar fi mai confortabil. Acest fapt nu afectează în niciun fel funcțiile de protecție, ele sunt toate aceleași: mântuirea de atacurile insectelor, căpușele nu au posibilitatea de a ajunge la corp, ochiurile de pe capota sunt detașabile, costumul nu restrânge mișcarea.

Greutatea echipamentului a rămas aceeași - 950 de grame, dar prețul este semnificativ diferit - numai de la 3800 la 3900 de ruble.

concluzie

Encefalita este un costum de brand Wolverine, care este un exemplu de produs de succes și accesibil din producția internă. Toate nuanțele sunt furnizate în echipamentul de protecție, sunt create capcane ideale care nu permit paraziților să ajungă pe piele. În timpul existenței mărcii nu a existat nici o revizuire sau plângere negativă. Toți cei care utilizează echipamentul descris mai sus sunt foarte mulțumiți de cumpărare.

arrow