Alegerea Editorului

Rochie lungă într-o cușcă pentru podea: fotografii, idei interesante pentru crearea de imagini

Anonim

Cusca este o imagine universală care nu a părăsit podiumul timp de mai multe decenii. Și acest lucru nu este surprinzător, deoarece lucrurile sunt cu precizie care pot masca defectele figurii, precum și pot dilua imaginea zilnică. Și din moment ce baza dulapului pentru femei rămâne încă un element, vom vorbi despre cum să alegeți rochia potrivită într-o cușcă pe podea, la ce ar trebui să acordați atenție?

Îmbrăcăminte haine - haine clasice

Istoricul utilizării cuștii pe îmbrăcăminte a provenit din Scoția, unde a fost aplicat pe kilturi naționale. Desenul roșu-negru a atras designeri, așa încât au început să o folosească în mod activ la crearea colecțiilor. De-a lungul timpului, au început să apară diferite variații ale celulei și ale lucrurilor în sine, culorile și modelele s-au schimbat. Astăzi, în dulapul fiecărei persoane există cel puțin un lucru în cușcă. Aceasta ar putea fi o cămașă de bumbac, o fustă, o pantaloni, o jachetă, o haină sau un accesoriu. Dar cele mai populare în rândul celor mai corecte sexuri sunt, bineînțeles, rochii într-o cușcă pe podea, deoarece în detrimentul unui model simplu poți corecta vizual figura și lungimea va da solemnitate. Nu este deloc faptul că multe stele ale lumii se îmbracă lucruri pline, înțeleg cu adevărat multe despre modă.

Ascunde imperfecțiunile figurii

O rochie cu cravată, pe care modelele se agită de diversitatea sa, este capabilă să dilueze aspectul zilnic și să aducă o mulțime de emoții pozitive. Și aceasta nu se aplică numai combinațiilor de culori interesante, o rochie cu un astfel de model este în primul rând subțire. Acest lucru se realizează printr-un model geometric, încadrarea și strângerea vizuală a figurii.

Dacă, de exemplu, pentru a purta un lucru cu dungi orizontale, veți obține efectul opus, această cifră va da plinătății și va scurta vizual forma. Cusca creează echilibrul perfect.

Printre modelele de rochii dintr-o cușcă se găsesc soluții foarte îndrăznețe și neobișnuite, cum ar fi o combinație de direcții diferite ale celulelor într-un singur produs. Această abordare face posibilă simularea cadavrelor și producerea de stiluri cu adevărat impecabile.

Îmbrăcăminte pentru femeile obeze

Doamnelor cu curvă este destul de greu să alegi o rochie într-o cușcă pe podea, pentru că trebuie să rezolvi mai multe probleme - să ascunzi dezavantajele și să subliniezi avantajele. Cu toate acestea, este tocmai tricoul care este soluția ideală pentru femeile cu forme, deoarece acest lucru poate face minuni.

Atunci când selectați un model într-o cușcă, ar trebui să acordați preferință unui model mic, fără amestecarea multor culori. Cea mai bună opțiune este două, trei culori, iar modelul trebuie montat.

Cu o formă de lux și o talie strălucitoare, o rochie în stilul anilor '60, cu partea inferioară arsă și vârful fixat, ar fi o opțiune ideală. Un model de carouri, la rândul său, va ajusta forma și va da o senzație de imagine.

De asemenea, designerii sfătuiesc femeile să privească o celulă asimetrică atunci când o imagine este plasată pe o linie oblică și nu într-o poziție orizontală. Această tehnică vă permite să întindeți linia și să o dați subțire.

Un pic mai departe de subiect, este demn de remarcat faptul că cea mai bună opțiune pentru orice tip de figura și vârstă este o rochie asemănătoare unei cămăși alungite. Acesta este un model clasic în stilul "casual", perfect în armonie cu orice pantof care va ocupa unul din locurile principale din garderoba oricărei femei. Acest lucru este întotdeauna ajuta în situații în care "un garderoba complet, dar nimic de purtat."

Rochie lungă într-o cușcă la podea

Lungimea midi-ului este întotdeauna potrivită pentru tot sexul cel mai corect, fără excepție. O rochie la podea accentuează feminitatea, creează o imagine misterioasă și romantică, iar un model din țesături carouri vă va permite întotdeauna să rămâneți în tendință. Nu trebuie să faceți decât combinația clasică de nuanțe, să aruncați o privire asupra nuanțelor atrăgătoare și chiar neonului și a combinațiilor cele mai îndrăznețe.

Modelul de rochie pentru femei într-o cușcă pe podea poate fi fie cu un manșon, fie fără el. Acest moment nu joacă un rol important (alegeți după gustul dvs.), în orice caz veți arăta armonios și la modă în ea. Acestea pot fi eșantioane de soluții de tăiere simple sau neobișnuite. Cusca este un model unic care deschide spațiul pentru imaginație și dacă dulapul tău încă nu are o rochie la modă într-o cușcă pe podea, atunci a venit timpul să le cumperi.

Rochii de vară

În zilele fierbinți de vară, hainele cele mai confortabile, desigur, sunt rochii. Și atunci când sunt cusute din țesăturile carate pe curele sub formă de sundress, este cu siguranță frumoasă. Principalul lucru este să ghiciți cu lungimea.

Proprietarii picioarelor subțiri se potrivesc cu sundri scurte. Dar, de asemenea, acest model se va potrivi fetelor mici, întinzând vizual silueta. Însă fetele cu forme curbate sunt sfătuite să oprească alegerea pentru tăierea la genunchi. O tinuta lunga va arata foarte concisa, o rochie frumoasa intr-o cutie pe podea fara maneci va ascunde toate defectele si este perfecta pentru plimbari de vara in parc.

Atunci când alegeți un costum pentru zile calde, dați preferință țesăturilor naturale, poate fi bumbac, mătase, lenjerie sau o spatulă. Dar opțiunile de iarnă, dimpotrivă, pot fi făcute din draperii, velur sau tricotaje groase.

Cum de a alege accesorii în cadrul unei rochii carate?

Atunci când alegeți accesorii pentru rochia într-o cușcă, trebuie să fiți foarte atent, deoarece acest desen este în sine autosuficient, rareori necesită adăugări. Abundența de bijuterii va face ca imaginea să fie absurdă și să o facă mai greu.

O rochie elegantă într-o cușcă în podea va arăta bine cu pantofi cu toc înalt și o geantă simplă. În ceea ce privește bijuteriile, atunci este mai bine să faci cu cerceii și o brățară în armonie cu culoarea țesăturii. Dacă aveți o figură subțire, atunci puteți ridica o curea subțire care va da originalității și poftei de imagine.

Adidașii sau sandalele plate vor arăta bine în combinație cu o rochie de vară într-o cușcă. Din accesorii puteți alege o pălărie cu margini înguste și, dacă nu există culori strălucitoare în culori, puteți adăuga o imagine cu un pandantiv pe un cablu lung.

Proprietarii unei busturi magnifice este recomandat să se concentreze pe neckline. Acest lucru va ajuta la un colier luminos din pietre naturale. Pentru a întinde vizual silueta, trebuie să purtați pantofi cu toc înalt, atunci imaginea va fi feminină și grațioasă.

Rochie lungă în dulap de iarnă

Rochia într-o cușcă în podea în timpul iernii va fi bine combinată cu o haină de piele de oaie și pantofi cu tocuri. Este mai bine să alegeți culori monotone, să accentuați favorabil modelul caroseriei, precum și să completați vizual liniile verticale, făcând silueta arătată armonioasă. În timpul iernii, nu uitați de accesorii, de exemplu, sub o rochie alb-negru, puteți ridica cizme, geantă de mână și mănuși în roșu, se va adăuga luminozitate.

O rochie de lână lungă într-o cușcă se poate pretinde în siguranță că este lucrul favorit al dulapului de iarnă de zi cu zi. Și ținând seama de tendințele actuale, modelul caroseriei este atât de versatil, încât oricine poate face o alegere indiferent de caz și gust.

Știri de pe podium

Rochile într-o cușcă la podea (fotografiile pot fi vizualizate mai sus) arata original, motiv pentru care stilistii recomanda adesea alegerea lor pentru evenimente de seara. O astfel de tinuta va ajuta la crearea unui stil unic si va arata harul corpului feminin. Multe dintre modelele care au fost prezentate pe podiumuri în acest sezon au fost foarte originale, ceea ce înseamnă că fiecare femeie va putea să aleagă un produs favorit pentru ea însăși.

Modele interesante

Deci, să vedem:

  • Rochie într-un ton clasic alb-negru. Acest model este perfect pentru un aspect zilnic, culorile pot varia (celula albastră, maro pe un fundal alb). Aceste combinații fac ca imaginea să fie aerisită, de dorit și atractivă. Stilul este destul de simplu și greu potrivit pentru ieșirile de seară, dar pentru fiecare zi acest lucru este de care aveți nevoie.
  • Modelul următor este puțin mai interesant - o rochie roșie, dungată, cu podeaua. Tivul lui este făcut în așa fel încât să pară o eșarfă legată sub centură. Această imagine poate fi suplimentată cu pantofi roșii cu toc înalt.
  • Rochie de culoare albă cu dungi de argint strălucitoare. Este minunat pentru un eveniment de seară, în plus, această cifră este adesea folosită pentru a crea modele de nuntă. Tivul rochiei este decorat cu o fringă care rulează în diagonală și un tren.
  • Un model mai calm comparativ cu cel precedent, dar nu mai puțin solemn - o rochie lungă în pardoseală, decorată cu o cușcă roz. Este potrivit pentru persoane blânde, va ajuta să-și demonstreze feminitatea și harul.
arrow