Alegerea Editorului

Cizme crude - durabile, fiabile, calde

Anonim

Botierele sunt cizme făcute din pielea unui vițel sau o vacă tânără, care nu se reproduce. Din acest motiv, aceste pantofi sunt înzestrate cu o ușoară și ușoară caracteristică. Acest articol va descrie următoarele puncte:

  • în ce zonă se fac cel mai adesea cizme din piele cheală;
  • unde să cumpere acest tip de cizme;
  • cizme - fotografie;
  • descrierea diferitelor tipuri de piele pentru cizme, similare cu puloverele;
  • Cizme din piele pentru femei.

Cizme crude în armata rusă

În armata rusă, cizmele de piele brută sunt folosite la egalitate cu cizmele Kersey. În aspect și în multe caracteristici, ele practic nu diferă una de cealaltă. Cu toate acestea, durata de viață a cizmelor umede este mult mai lungă, iar vârfurile lor sunt mai calde și mai groase. Cizmele Yalova nu se lasă în umiditate și se fixează bine, ceea ce conferă confort și căldură picioarelor. Talpa lor este piele și cauciuc. Următoarele puncte pot fi luate în considerare în ceea ce privește caracteristicile pozitive ale acestor cizme: tălpirea fermă și fermă, incapacitatea părții din spate (datorită consolidării sale suplimentare) și durabilitatea fermoarului. În plus, aceste cizme au vârfuri înalte, acoperind picioarele până la genunchi. În plus față de personalul militar, astfel de încălțăminte sunt adesea purtate de pescari, vânători, precum și de persoane care participă la excursii forestiere și care traversează mlaștini.

De unde să cumperi cizme pentru jurnal?

Puteți cumpăra astfel de cizme în magazine militare (meserii militare) sau în magazinele corespunzătoare. Pe site-urile de vânzări există o oportunitate nu numai de a vedea aspectul pantofilor, ci și de a citi descrierea și recenziile (despre calitate și despre multe alte lucruri).

Descrierea pieii pentru cizme, asemănătoare cu cizmele din piele umflată

Pielea cromată este o piele lucioasă, elastică, din material plastic și rezistentă la formă. Aceste pantofi sunt de culoare neagră, albă, strălucitoare și luminoase. Această piele poate fi netedă, în relief și îndoită.

Kirza este o piele artificială. Baza pentru aceasta este o țesătură din bumbac multistrat, care este tratată cu o substanță care formează pelicula. Textura sa seamănă cu pielea porcului.

Yuft este o piele obținută din piei de vaci (bușteni) sau de tauri de un an. Ea este roșie, albă și neagră. Yuft și piele ghimpată sunt cele mai asemănătoare dintre ele (aceste cuvinte sunt adesea folosite ca sinonime).

Cizme pentru femei

Bocancile de piele pentru femei sunt frumoase și durabile. Cu toate acestea, deși acestea par destul de simple înfățișării, costul lor nu este atât de scăzut. Dar, datorită unei lungi vieți de serviciu, ei vor plăti în curând singuri. Este necesar să le îngrijiți, precum și pentru orice altă încălțăminte din piele. Acestea ar trebui să fie spălate în mod regulat și temeinic, uscate, colorate și frecate la o strălucire. Acest tip de pantof este o haină mai potrivită din materiale grosiere.

Rezumând

Boots sunt pantofi foarte practice, fiabile și durabile. Inițial, astfel de cizme erau purtate în armata sovietică (și sunt încă folosite de armata rusă). Au un deget larg, talpa este cusuta cu partea principala a cizmelor (si nu scapa de umiditate). Datorită pieilor cheli, aceste cizme sunt foarte moi și confortabile.

arrow