Alegerea Editorului

Brățări pentru bărbați din oțel și piele: caracteristici alese

Anonim

Există o părere greșită că orice bijuterie purtătoare este concepută exclusiv pentru femei. Cu toate acestea, nu este cazul. Reprezentanții sexului mai puternic au de asemenea propriile lor preferințe în bijuterii. Și, deși alegerea acestor accesorii nu este atât de mare, brățările originale pentru bărbați din oțel și piele se bucură de o popularitate stabilă. Vom descrie subtilitățile alegerii unor astfel de produse în acest articol.

Caracteristici ale apariției bijuteriilor de moda

Moda pentru brățări este înrădăcinată în trecutul îndepărtat. Acum mulți ani (sau chiar secole), astfel de produse au fost purtate de locuitorii din Mesopotamia, Egiptul și Grecia antică. Erau decorațiuni de metal și de răchită, care erau purtate pe mâna femeilor și bărbaților. În acel moment, pentru proprietarii lor, acestea nu erau doar niște bluze frumoase, ci elemente de mândrie asociate cu multe legende și tradiții locale.

În acele vremuri misterioase, brățările de piele și brățări din oțel ar putea spune multe despre caracterul și statutul social al purtătorului lor. De exemplu, unele dintre ele au fost considerate atribute inalienabile ale grandierilor bogați, ambasadorilor și chiar reprezentanților familiilor regale. Alții au fost chemați să îndepărteze spiritele rele și au servit ca talismani care trec de la tată la fiu. Încă alții s-au îmbrăcat exclusiv în sărbători.

Astăzi, aceste accesorii nu și-au pierdut popularitatea, deși au dobândit un înțeles ușor diferit. Ce pot spune bijuteriile de azi? Și cât de greu este să le ridici pentru un bărbat?

Ce materiale sunt folosite pentru a crea bijuterii?

Dacă mai devreme diferite decoratiuni de bijuterii au fost create exclusiv din aur și argint, astăzi puteți găsi brățări pentru bărbați din oțel și piele. Acestea sunt decorațiuni frumoase și elegante, completate de o varietate de spițe decorative, nituri, pietre, cleme, pandantive, margele din plastic sau fildeș. Și, cel mai important, toate acestea creează o singură compoziție armonioasă.

Bijuterii din oțel: elemente și decorațiuni

Bijuterii strălucitoare, realizate din bijuterii de înaltă calitate sau din oțel medical, vă pot transforma capul în oricine. Ele pot avea diferite lățimi, diametru și un set complet. De exemplu, în lumea modernă există bijuterii cu placări spectaculoase de argint sau auriu. Adesea, aceste produse sunt acoperite cu rodiu, care nu se întunecă și nu-și schimbă culoarea mult timp. Principalul avantaj al acestor accesorii este că pot fi purtate pentru aproape orice îmbrăcăminte și încălțăminte.

Bijuterii cu elemente de piele: avantaje și caracteristici

Oricine este fascinat de filmele de aventură, care vorbesc despre lumea zanei, elfilor, cavalerilor și dragonilor, vor dori cu siguranță brățări din piele naturală. Asemenea obiecte arata elegant pe o mana slaba si plina, precum si dau imaginii ceva de dorit. Alegerea modelelor acestor decorațiuni este variată. Acesta este motivul pentru care puteți vedea bijuterii cu elemente de țesătură de panglică sau tehnici macrame, cu inserții metalice sau de argint și cu nituri.

Brățări din piele și brățări din oțel (marcaje): unde o găsesc?

Puteți cumpăra "lucruri plăcute" pe care le doriți în magazinele online, la licitații virtuale și chiar la mâna a doua. Sunt pe piețe și la puncte de vânzare specializate.

Dacă doriți să le prezentați ca un cadou iubitului, prietenului sau managerului dvs., dați preferință birourilor companiei. În astfel de magazine puteți găsi numai produse de calitate de la producătorii de renume mondial.

În consecință, brățările înguste sau largi pentru bărbați, fabricate din oțel și piele, într-un magazin similar, vor avea certificatul adecvat pentru autenticitatea lor. Aceasta înseamnă că darul tău nu se va prăbuși o săptămână după prezentare, dar va fi o reamintire excelentă a zilei în care a fost primită.

Ce trebuie să cauți atunci când alegi un produs?

Înainte de a începe să cumpărați bijuterii pentru bărbați, trebuie să acordați atenție următoarelor opțiuni:

  • aspectul, designul și stilul;
  • forma și caracteristica țesutului;
  • grosime și dimensiune.

Vorbind de mărime, ar trebui să faci măsurători preliminare ale mâinii omului tău. Dacă nu există o astfel de posibilitate, încercați să evaluați vizual grosimea acesteia. O astfel de nuanță vă va permite să alegeți exact acele brățări (bărbați) realizate din oțel și piele, care sunt ideale pentru cel ales. Deci, bijuteriile frumoase cu o curea subțire vor arăta grozave pe o mână subțire, cu degetele lungi și subțiri. Dimpotrivă, bijuteriile masive vor atrage proprietarii unei mâini largi și mâini pline.

În plus, fiecare magazin specializat are o grilă de dimensiuni corespunzătoare, care va face alegerea potrivită. De exemplu, în astfel de ieșiri există accesorii de dimensiunile următoare:

  • 16 și 16, 5 cm;
  • 20 cm;
  • 21 și 22 cm;
  • 22, 5 cm, etc.

Cum de a alege un produs în dimensiune în timpul unei vizite personale la magazin?

Modul ideal de a alege darul potrivit este să veniți la magazin cu un iubit, prieten sau coleg pentru a măsura personal produsul. Deci, de fapt, accesorii sunt selectate la îndemână, de exemplu, poate fi brățări pentru bărbați din oțel și piele "Impulse" (un producător de bijuterii bine-cunoscut). Apropo, produsele acestei companii pot fi fabricate din țesături combinate și accesorii, de exemplu din piele și din metal.

Când selectați un accesoriu, acordați atenție următoarelor aspecte:

  • el nu trebuie să provoace disconfort (prindeți și strângeți mâna);
  • nu se poate încurca pe încheietura mâinii (să fie prea slăbită).

Și amintiți-vă, de exemplu, bijuteriile din piele nu sunt reglementate de-a lungul întregii sale lungimi. Prin urmare, ridicați brățări pentru bărbați din oțel și piele, în funcție de mărimea mâinii unui om. Și, desigur, ia în considerare dorințele, gustul și stilul său.

Forma și caracteristica țesutului

Un alt aspect important este studierea formei și a caracteristicilor de țesere a produsului. În mod special, aici trebuie să țineți cont de preferințele și interesele celor dragi sau doar de persoane cunoscute.

De exemplu, intenționați să faceți un cadou șefului tău, care iubește tot ce este antic (vase, cărți, mobilier). În acest caz, veți potrivi brățările pentru bărbați din oțel și piele, greacă.

Pot fi descrise hieroglife, desene de caractere mitice sau zei. Un astfel de cadou, bineînțeles, va sublinia individualitatea șefului tău și va face un indiciu neechivoc în hobby-ul său. Și dacă faceți o gravură memorabilă pe ea (de la dvs. personal sau din echipă) în stilul scrisului grecesc, un astfel de dar va fi pentru el pur și simplu de neuitat.

Aspect, design și stil

Înainte de a face o achiziție memorabilă, faceți o evaluare vizuală a bărbatului care intenționează să prezinte o bijuterie frumoasă drept cadou. Amintiți-vă ce stil de îmbrăcăminte preferă, ce poartă pe cap (pălărie, șapcă de baseball, pantofi), la ce pantofi intră etc. Și, bineînțeles, nu uitați de natura activităților sale.

Într-un cuvânt, brățările bărbaților pe care le alegeți din oțel și piele (de exemplu, bijuteriile antice sunt cele mai populare astăzi) nu ar trebui să fie "strălucitoare" și să iasă prea mult. Dimpotrivă, ele trebuie să se armonizeze cu stilul bărbatului. De exemplu, un model ascetic este ideal pentru o persoană de afaceri. Ea va sublinia stabilitatea și coerența lui ca partener, soț și tată.

Dacă omul dvs. preferă un stil sportiv de haine și pantofi, el se va potrivi cu bijuterii de un stil mai extravagant. Pot fi produse din piele colorată, groasă sau subțire, cu o varietate de țesături. Ventilatoarele de stil punk, de exemplu, vor dori accesorii largi cu diferite șnururi, nituri și vârfuri. Sau pot alege modele metalice cu cranii, cruci și alte asemenea panglici.

Oamenii de profesii creative vor dori modele care au fost create folosind diferite materiale, cum ar fi piese de piele și argint, oțel și cauciuc etc. Această alegere va evidenția diversitatea lumii interioare și le va inspira să creeze opere literare, să scrie imagini și melodii, va da o dispoziție minunată.

arrow