Alegerea Editorului

Anul Nou elegant. Ce să poarte în anul balaurului?

Anonim

Talismanul anului 2012 este Dragonul de apă neagră. Rezonabil și dominator, pe de o parte, nu-i place volatilitatea și rutina, iar pe de altă parte, are o slăbiciune pentru lux și senzație. Deci, ce să purtați în anul balaurului? Culoarea dragonului este negru, elementul este apa. Și, prin urmare, în îmbrăcămintea dvs. din 2012, ar trebui să apară astfel de culori: negru (amintiți-vă de culoarea balaurului), aur (pasiunea notorii a dragonului, atât de zelos păzită de el) și albastru (simbolul habitatului său). Această modă de iarnă este dominată de nuanțe cum ar fi: safirul suculent, chihlimbarul, minunatul malachit, ametistul de lux, rubinul aristocratic - aceste culori își iau măreția, chicitatea și eleganța. Prin urmare, pentru a găsi ce să poarte în anul balaurului nu este dificil.

Ce să poarte în anul balaurului?

O rochie neagră brodată cu aur (sau argint) ca opțiune poate deveni o opțiune de îmbrăcăminte festivă în Anul Dragonului. În acest caz, materialul ar trebui să strălucească și să strălucească. Una dintre tendințele incontestabile din această iarnă sunt decupaje pe rochii. Cuturile pot fi localizate pe piept, abdomen sau spate. Decupajele translucide din guipure, dantelă și sifon arata cel mai bine.

Alegeți modelul rochiței pe care o purtați în Anul Dragonului după cum doriți: poate fi stil retro sau country sau glamour preferat. Utilizarea de pietre și diverse sclipici este reală în modă în această iarnă. În acest sezon, designerii au decis că trebuie să purtați haine în stil disco peste tot, rochii, bluze și chiar blugi cu diferite pietre și paiete pe care să le poți purta zilnic. De asemenea, designerii recomandă purtarea lor în combinație cu pantaloni și jumperi din lână. Cei care nu-i plac toate aceste straluciri, designerii oferă să poarte blană. În această iarnă sunt relevante din nou. Dar trebuie să vă amintiți că trebuie să vă concentrați asupra blănii fie pe centură, fie pe piept. Dacă îți decorezi îmbrăcămintea cu blană, atunci, fără îndoială, vei arăta elegant și elegant.

De asemenea, la înălțimea de moda în această iarnă lungi seara rochii. Alegeți-vă, gândiți-vă la stilul de artă deco și la epoca anilor 20. Ce să purtați în timpul iernii? Tendința fără îndoială a acestei iarnă este cea scoțiană (sau culorile tartanului). Cusca din acest sezon este prezentă peste tot - pe fuste și pantaloni într-o cușcă roșie, purpurie sau galben strălucitoare, haina și rochii în stilul anilor 80.

Și cât de frumoasă se poate îmbrăca în timpul iernii? O altă tendință din această iarnă este dantela. Este interconectat cu o altă tendință de 2012 - culori suculente. În sezonul trecut, dantele alb-negru erau la modă, dar acum cele mai populare culori sunt toate culorile luminoase și saturate: albastru strălucitor, portocaliu și chiar stacojiu. De asemenea, tendințele câștigătoare, mazărea și țesăturile metalice sunt tendințele câștigătoare din această iarnă.

Principala tendință de modă din această iarnă sunt cizmele, cizmele de dantela, cizmele de gleznă. În cizme veți arăta luminoase și luxoase. Avantajul real al acestui pantof este că cizmele sunt perfect combinate cu aproape totul. La vârf de modă în acest sezon, tocuri înalte, care au devenit recent mult mai populare decât cele joase. Platformele largi și tocurile pătrate ferme merită. Uggs sunt încă la modă în această iarnă, dar ele trebuie să fie înalte, ca pentru culori, uggs maro, negru și gri sunt populare.

Ce să poarte în anul de accesorii de dragon? Bijuterii îmbrăcate în anul dragonului ar trebui să fie fabricate din metale prețioase: aur, platină și argint. Dar nu trebuie să le purtați împreună. Pietrele sunt obligate să fie reale în Anul Dragonului: fie diamante, smaralde sau safire.

Astfel, moda de iarnă din 2012 se concentrează asupra feminității și a grației. Rochie frumoasă în această iarnă poate orice femeie. Acesta este cel mai bun moment pentru a demonstra toate virtuțile lor, precum și cele mai neobișnuite și vii imagini. Principalul lucru este să rămâi autentic pentru tine.

arrow