Alegerea Editorului

Fuste modă 2013 de la designeri celebri

Anonim

Fusta este una dintre cele mai populare și importante lucruri în dulapul pentru femei. Dacă acum câțiva ani, femeile nu erau pregătite să uite de pantaloni și blugi confortabili, acum fuste frumoase și la modă devin din nou favorite, în ciuda diversității lucrurilor. Acest lucru nu este surprinzător, dar destul de natural: fusta este universală și poate fi utilizată în orice aspect.

Trapeze fusta - modelul perfect pentru fiecare fată

Fustele feminine la modă, sub forma unui trapez, au umplut literalmente podiumurile din sezonul primăvară-vară 2013. Acest model versatil, așezat la talie și ușor lărgind în jos, accentuează eleganța feminină și atrage aspectul bărbaților.

A-line fusta arata grozav, cu lungimi foarte diferite. Designerii sugerează folosirea fustelor scurte până la jumătatea coapsei, nu numai pentru mersul pe jos, ci și ca o opțiune pentru uzura de birou. Carolina Herrera combină fuste moderne cu pliuri la fundul tonurilor delicate, delicate, cu cămăși și jachete. Această imagine este perfectă pentru zilele calde, combinând atât severitatea, cât și ușurința.

Aceste fuste la modă pentru fetele supraponderale vor deveni o opțiune de neînlocuit. Lungimea ideală pentru ele este jumătate din palma de deasupra și ușor sub genunchi. O opțiune interesantă este Carven - înainte ca fustele să aibă o formă arcuită și ele însele să fie pictate în culori diferite.

Fuste de lungime minimă

Miniskelele se găsesc din ce în ce mai mult nu numai în viața obișnuită, ci și pe podiumurile de modă. Diferite forme și culori dezvăluie picioare frumoase și subțiri de sex feminin și cu haine alese corect nu poartă o picătură de vulgaritate.

Strictă culoare mini monofonică strălucitoare, așezată exact la talie, de la Victoria Beckham, subliniază frumos silueta feminină, făcând talie subțire, iar șoldurile sunt luxuriante și "gustoase".

Fuste de trend din Isabel Marant este o adevarata opera de arta. Designerul produce un număr mare de modele scurte, folosind piele subțire ca țesătură principală. Lumină, strălucitoare, cu modele ornamentate; cu fâșii, cu buzunare și fiecare cu elemente decorative în formă de nituri și pietre - printre această colecție uimitoare orice fată își poate găsi modelul perfect și perfect.

Modă fuste pufoase

Fusta pufoasă este întotdeauna frumoasă. Indiferent de lungimea și modelul ei, aceste fuste la modă poartă întotdeauna o parte de flirt, combinate cu romantismul feminin și moale.

Pantalonii fustași de la Balenciaga sunt o țesătură ușoară, căzând în genunchi și ușor "plutitoare" în timpul mersului pe jos. Folosirea liniilor verticale negre contrastante pe un fundal luminos prelungește silueta, făcând fetei mai subțire vizuală.

Fuste Karen Walker poartă în copilărie - țesături de tonuri delicate cu modele interesante în polcă puncte, o centură îngustă, în mijlocul căreia este atașat un arc grațios. Cu o călătorie moderată și calmă, acest model de fustă nu transformă o femeie într-o păpușă, ci îi dă jocul și ușurința.

Fuste, prezentate în colecțiile designerilor "Primăvara-Vara 2013", nu sunt altceva decât un exemplu de feminitate și sensibilitate. Varietatea de modele, forme, lungimi și culori permite fiecărei femei să ia decizia corectă în alegerea fustei perfecte.

arrow