Alegerea Editorului

Pungi "David Jones": recenzii, caracteristici, informații despre producător

Anonim

Pungi "David Jones" a câștigat popularitate în rândul femeilor de modă în multe țări datorită calității ridicate a materialelor și aspectului elegant. Secretul este simplu: relevanță, modă, prețuri accesibile și o gamă largă care poate satisface preferințele gustului fiecăruia.

producător

Pungi "David Jones" este produs de compania franceză CCM, fondată în 1987. În ciuda faptului că sa întâmplat nu cu mult timp în urmă, compania a reușit deja să câștige încrederea clienților. Specialitatea ei este mărfurile din piele.

Dar, încă de la începutul existenței sale, activitatea principală a fost croirea pentru femei și fabricarea de accesorii. Pungile au apărut puțin mai târziu.

Până în prezent, produsele companiei sunt reprezentate în mai mult de treizeci de țări din întreaga lume. Producția se desfășoară nu numai în Franța, ci și în China.

Compania de producție prezintă în mod regulat produse noi la expoziții și prezentări. Mai ales pentru aceasta este amenajată o sală de aproximativ opt sute de metri pătrați. Mai multe sute de mostre de produse pot fi prezentate oaspeților. Colecții noi sunt publicate de două ori pe an: primăvara și toamna.

Pungile "David Jones" sunt cunoscute în Rusia. Astfel de produse completează cu succes orice imagine, iar prețurile sunt plăcute cu democrația. În colecția de bărbați - o selecție largă de pungi și portofele de înaltă calitate.

sortiment

Compania franceză produce genți și genți pentru femei și bărbați, portofele și genți de mână, precum și produse pentru elevi. Produsele diferă într-o combinație de forme clasice cu utilizarea unui design non-standard.

Demnă de bunuri de atenție și de călătorie: valize și saci de voiaj. Ele sunt realizate din materiale de calitate, designul fiind gândit la cele mai mici detalii.

Nu mai puțin populare sunt saci de femei "David Jones": hobo, modele de afaceri, butoaie și saci. Toate produsele sunt realizate în mai multe culori.

Varietatea de bunuri este atât de mare încât oricine care o dorește, indiferent de vârstă și statut, poate să cumpere ceva pentru ei înșiși. Politica de preț a mărcii "David Jones" corespunde următoarei definiții - calitate ridicată la un preț accesibil.

materiale

Pentru producție se utilizează piele naturală și ecologică, textile. Ca o căptușeală - țesături durabile de înaltă calitate. Accesorii din aliaje care nu sunt susceptibile la coroziune. Deci niturile și alergătorii nu se tem de timp și de precipitații.

Toate probele de mărfuri respectă pe deplin standardele sanitare.

opinii

Pungile "David Jones" se concentrează asupra consumatorului larg. Mulți cumpărători aleg produsele acestui brand particular. Și pentru un motiv bun. Adesea, atunci când alege produsele dintr-un astfel de plan, cumpărătorul acordă în primul rând atenție calității, rezistenței și durabilității materialelor, aspectului atractiv și, cel mai important, prețului produsului. În acest caz, toate cerințele sunt îndeplinite.

Cele mai multe recenzii ale pungilor "David Jones" pozitive. Cumpărătorii notează în special finisajul executat frumos, gama largă de culori și prezența buzunarelor confortabile interne, care sunt furnizate chiar și în cazul probelor mici. Căptușeala sa dovedit a fi în stare de funcționare, materialele sunt durabile, durabile și răspund bine la curățare.

Logo-urile de marcă pot fi găsite în exterior și în interiorul sacului, buzunare și accesorii. Nu puteți ignora forța benzilor. Pentru confort, unele dintre ele sunt realizate din tesatura naturala din interior, ceea ce previne alunecarea. Sunt drăguți să se poarte pe umăr în timpul verii.

Potrivit recenziilor, pungile "David Jones" pot dura mult timp datorită calității ridicate a materialelor și croitorilor.

Mulți cumpărători au câștigat combinația reușită de practică, stil și conformitatea cu tendințele modei. Așa cum am notat, în toate sacii, "David Jones", chiar și în cel mai mic, există mai multe buzunare, ceea ce vă permite să aveți documente, alte lucruri importante și, în special, obiecte mici dintr-o singură bucată. Este foarte convenabil.

Atenția individuală merită mânere și curele, care sunt perfect potrivite în lungime, ușor reglabile, dacă este necesar, acestea pot fi dezasamblate. Acest sac este confortabil pentru a vă purta în mână sau pe umăr.

Dar există comentarii negative despre pungile "David Jones". Cineva se plânge de fragilitatea unor mostre de produse din piele artificială. Aceasta se referă, de regulă, la produsele fabricate în China. Prin urmare, ar trebui să cumpărați pungi numai în magazinele companiei, de la furnizorii care garantează calitatea.

arrow