Alegerea Editorului

Ivory este ce culoare? Și aceasta este culoarea fildeșului

Anonim

Dacă traduceți "aivor" din engleză, înseamnă "fildeș". Dar este și numele culorii. O întrebare complet naturală apare: "Ivory este ce culoare?", Și un răspuns natural: "Aceasta este culoarea fildeșului". Aceasta este una dintre nuanțele albului nobil, este rafinată și este asociată cu ceva luxos. Chiar și în societatea primitivă, fildeșul a fost folosit ca material pentru fabricarea uneltelor. Oamenii au făcut cuțite, săgeți și chiar ace din acest material moale. Odată cu apariția civilizației, maeștrii au început să folosească acest material. Ei au folosit mai întâi pentru a crea opere de artă simple, și mai târziu - pentru fabricarea de picturi și statui. În casele bogate era obișnuit să ai capodopere de fildeș. Dar acele vremuri au trecut atunci când acest material a fost exploatat în cantități așa cum era necesar. Acum, oamenii s-au ridicat la protecția animalelor care ne-au furnizat fildeș. Acest lucru a creat o lipsă și a mărit valoarea produselor fabricate din acest material.

Culoarea fildeșului este ceea ce?

Ivory este o culoare maiestuoasa, inseamna abundenta si incanta cu aspectul ei. El este scump nu pentru că fildeșul este scump, este doar drag în el însuși. Nu este ascuțită, spre deosebire de alb, este rafinată, mângâie ochii, strălucește. Culoarea albă are multe nuanțe. Ivory este diferit de alb la ton. Are și multe nuanțe. Dominat de cald. De obicei, acestea sunt galbene sau maronie. Dar există și nuanțe de flori de culoare roz, lăptoase, de cremă.

Ivory: culoarea rochiei

Culoarea albă este considerată nuntă, iar ayvorul nu face excepție. Aceasta este o alternativă și foarte rafinată. Nu există încălcări ale tradițiilor atunci când nu se produce această umbră. El oferă numai măreție de triumf, harul. Această culoare nu este atât de obișnuită în hainele de zi cu zi, dar este deosebit de populară atunci când faceți rochii de mireasă.

În prezent, aproximativ patruzeci la sută din rochii de mireasă și costume sunt exact fildeș. Și îmbrăcămintea de nuntă de marcă folosiți această umbră mai des, în șaptezeci și optzeci la sută din eliberarea totală. Fără îndoială, fiecare persoană consideră această culoare atunci când dorește ceva special.

Ivory este ce culoare, la modă?

Ivory este întotdeauna la modă, împreună cu culori atât de clasice precum bej, negru, roșu. Umbra se uită pe rochia de fildeș mai eficient, mai încet, maiestuos, decât pe alb. Această nuanță nu încetează să atragă designeri de modă, mai ales atunci când vor să creeze ceva care să le atingă sau să-i încurajeze pe cei din jurul lor cu creația lor.

Ivory, care este culoarea - cu adevărat capricioasă?

Da, foarte capricios. Dacă culoarea pielii este mai rece decât rochia de ayvor, acest contrast nu va fi în favoarea ta. Pielea va apărea mai palidă decât este de fapt. Prin urmare, dacă alegeți această culoare, ar trebui să selectați cu atenție umbra. Principalele variante ale culorii fildeșului sunt potrivite pentru persoanele cu un ton de piele de aur.

Și totuși, fildeșul este ce culoare?

Desigur, într-o mai mare măsură, ayvor adoptă proprietățile albului: puritate, nevinovăție, grandoare, frumusețe, solemnitate, neprihănire. Dar, prin adoptarea de proprietăți, le adaugă propria lor valoare, propriul înțeles. Cu toate acestea, culoarea fildeșului dă mereu galben, uneori galben tinde spre bej și uneori spre roz.

Dar, oricum, galbenul este întotdeauna prezent. Aceasta înseamnă inteligență neobișnuită, intuiție dezvoltată, percepția realității obiective. Ivory este preferată de oameni creativi, extraordinari. Dar cel mai important punct - în acest caz, nu puteți salva. Opțiunile ieftine nu vor funcționa aici. Vor arăta simplu, dacă nu plecat. Este necesar să se potrivească pe deplin culoarea și calitatea țesăturii.

arrow