Alegerea Editorului

Pălării Reima, meritele lor, caracteristici și trăsături pozitive

Anonim

Datorită proprietăților uimitoare care combină capacele faimosului brand finlandez Reima, fiecare copil are un pas activ în căldură și confort. Indiferent de cadrul de vârstă, alegerea capului pentru copii nu va fi o problemă, ci o plăcere atât pentru mamă, cât și pentru copil.

Marca Reima este un semn uimitor de calitate, dovedit de-a lungul anilor

Marca finlandeză Reima a fost specializată în producția de îmbrăcăminte pentru copii de foarte mult timp. Pe parcursul întregii 71 de ani a activității sale, a reușit să câștige o armată uriașă de admiratori, inclusiv copiii și părinții lor care locuiau în toate colțurile lumii.

Designerii de modă ai companiei sunt acasă în Reima, Finlanda, dar facilitățile care produc hainele, pantofii și pălăria menționate mai sus sunt situate în Asia de Sud-Est. Producătorul tratează controlul calității foarte scrupulos și serios, testează toate produsele sale în laboratoare speciale și în condiții naturale relaxate asupra copiilor.

Reima pălării pentru copii: protecție la rece și gama

Un fapt incontestabil îl reprezintă displacerea copiilor de pălării, iar pălăriile nu fac excepție de la regula. Prin urmare, alegerea unui accesoriu cald este o problemă enormă care nu îi îngrijorează pe copilul său, ci pe părinții săi. Una dintre principalele probleme este lipsa de a încerca opțiunile propuse de părinți, reacțiile alergice și disconfortul rezultat.

Datorită tăierii anatomice uimitoare, pălăriile Reima elimină apariția reacțiilor alergice și nu provoacă senzații neplăcute.

Printre numărul total de produse de iarna fabricate, earflaps, căști și capace, care se bucură de cea mai mare dragoste de cumpărători, sunt cele mai populare. În producția unei game de capace au fost utilizate materiale care nu provoacă alergii, mai ales naturale și hidrofuge.

Categoria de vârstă și tipurile de produse

Capacele de mai sus sunt pregătite pe tot parcursul anului pentru a proteja urechile copiilor de condițiile meteorologice nefavorabile. Datorită lățimii gamei de modele, puteți alege cu ușurință un produs care îndeplinește cerințele estetice și de protecție termică pentru capul pentru copii din orice categorie de vârstă.

  • 0-12 luni: modele Bini cu legături și căști;
  • 1-3 ani: capace bini cu și fără fire, căști și căști, ochelari și modele impermeabile;
  • 4-6, 7-9 ani și 10-14 ani: toate modelele de capace menționate mai sus, atât în ​​modele impermeabile, cât și în lână.

Pălării Reima și meritele lor în funcție de modele

  • Casca - acest model este clasic, potrivit pentru categoria de vârstă mai mică. Datorită caracteristicilor sale, fruntea, obrajii și gâtul copilului sunt protejate de efectele dăunătoare ale vântului. Materialele folosite la fabricarea capacelor Reima ale unui model special sunt lână și bumbac, asigurând o ședere confortabilă în afara unei temperaturi minus 15 ° C. Datorită inserțiilor membranei elastice în ureche, iernile și zăpada nu vor fi înfricoșătoare pentru un copil.
  • "Bini" este unul dintre modelele cele mai populare ale capacului Reima, care conține structuri din lână de fire, precum și căptușeală din lână. Mulțumită celor din urmă, se asigură căldura și siguranța urechilor copiilor.
  • Șuruburi impermeabile: sunt opțiuni universale pentru copiii activi și mobili, care se mișcă tot timpul liber. Datorită prezenței izolației interioare și a materialului de căptușeală cu o grămadă, această pălărie va fi pălăria perfectă de iarnă.

Printre modelele propuse de personalul de design, pălăria Reima este albastră sau gri și va fi o opțiune excelentă pentru băiat, și roz sau portocaliu pentru fată.

arrow