Alegerea Editorului

Mink îmbrăcăminte cu capota: fotografii ale modelelor actuale

Anonim

Multe femei iubesc blănurile, în special straturile de nurcă. Un astfel de lucru nu numai că se încălzește în iarnă rece, ci și personifică bogăția și bunăstarea. În consecință, întrebarea cum să o alegeți corect poate să vă îngrijoreze pe mulți.

Desigur, toată lumea dorește să obțină o blană bună și să se uite la modă și atractivă în ea. În același timp, este foarte important să sublinieze doar avantajele. Prețul unei astfel de achiziții este foarte semnificativ, astfel încât nimeni nu dorește să cheltuiască bani pentru un produs de calitate slabă.

Avantajele unui strat de nurcă asupra altor produse din blană

 1. Mink arată bogat. Bărbații de înaltă calitate sunt femei foarte adorabile. Orice umbra de nurca, fie ea negru, gri, maro, bej, arata nobil.
 2. Mink este practic și versatil. Se pare la modă și potrivit pentru orice ocazie. Poate fi purtat la evenimente festive sau în timpul săptămânii. Mink combină toate tipurile de bijuterii, genți de mână, încălțăminte etc.
 3. Nurcă de înaltă calitate durabilă, durată de viață mai mare de 10 ani.
 4. O varietate de gama de modele. Din nurcă puteți coase un strat de blană de aproape orice stil: de la versiunea clasică lungă la modelele scurte avtoledi.
 5. Îmbrăcăminte de încălzire de calitate superioară. Se crede că stratul de nurcă este foarte subțire și nu se calmează deloc, dar aceasta este o amăgire. Mink - blană destul de caldă. Acest lucru poate fi confirmat de multe femei care au o haină de nurcă în dulapul lor. Doar pentru înghețurile severe ar trebui să alegeți stilul adecvat.

Mink specii

Inițial, nurca a fost găsită numai în America de Nord. În prezent, este crescut în multe țări, mai ales în America, precum și în Rusia, China, unele țări europene.

Există astfel de tipuri de nurca:

 • America de Nord - cultivată în America de Nord, Canada. Haina ei este densă, catifelată.
 • Nurca scandinavă este o nativă din America de Nord, cultivată în Finlanda și Danemarca. Astfel de piei sunt populare și costă mult mai ieftin. Nurca scandinavă are o varietate de culori - de la lumină la întuneric.
 • Rusa este aceeasi nurca din America de Nord, care a fost crescuta in Rusia de mai multe decenii acum. Blana unei astfel de nurci are o grămadă mai mare, este mai caldă decât altele. Calitatea hainei este un pic inferior.

În China, toate tipurile de nurcă sunt crescute, dar croirea unei blănuri nu este de înaltă calitate, astfel încât produsele nu sunt cele mai bune.

De asemenea, privind calitatea lânii au influență asupra condițiilor climatice. În climatul mai sudic, nurcul crește blană mai densă, deci nu este atât de caldă. Și în climatul nordic, dimpotrivă, părul animalului devine mai gros.

Indicatori de înveliș de nurcă de înaltă calitate

 1. Bună blană.
 2. Calitatea croitorii.
 3. Producator.
 4. Cost.
 5. Locul de achiziție.

Firește, mai întâi trebuie să inspectați întregul strat de nurcă, atunci ar trebui să verificați calitatea blănii.

Semne de blană de calitate

 • Lana trebuie să strălucească și să strălucească.
 • Piloții trebuie să fie elastici, uniformi. În timpul compresiei, viliile ar trebui să fie crăpate. Puteți chiar să verificați o blană ca aceasta: zdrobiți blănurile și agitați-o. Bărbații de calitate ar trebui să ia aspectul original. Blana nu ar trebui să se estompeze. Dacă îl prindem ușor, nu ar trebui să rămână vilele din mână.
 • Nuanța blanii trebuie să fie uniformă, fără urme sau pete. Dacă nurca este pictată, atunci nu ar trebui să pământească un șervețel umed dacă îl umbli prin blană. Cel mai valoros este considerat o nuanta inchisa, mai aproape de negru, precum si albastru-albastru.
 • Partea interioară a pielii trebuie să fie moale la atingere, fără deteriorări vizibile, să aibă un puf mic.

Calitatea cusutului

În acest caz, trebuie să vă concentrați asupra a ceea ce este fabricat produsul din blană: din piele sau segmente întregi. Acest lucru poate fi determinat chiar de un profesionist.

Este necesar să examinați îndeaproape cusăturile laterale ale stratului de blană. Ele trebuie să fie netede, fără daune. În nici un caz nu trebuie să existe reziduuri de clei pe un produs de calitate. Urmele de lipici indică faptul că blana este fabricată din bucăți de nurcă lipite.

Pe piața nodurilor de nurcă se implementează, în acest moment, și opțiuni mai ieftine - piese încrucișate, atunci când elementele de blană sunt cusute orizontal. Un strat de nurcă cu o glugă costă de obicei mai puțin. În cazul în care doriți să salvați puțin, această opțiune este destul de acceptabilă.

producător

Când cumpărați trebuie să clarificați informațiile despre producător. Cele mai comune blănuri care pot fi prinse în magazine sunt europene, italiene, grecești, ruse, turcești, chinezești.

Costul pentru

Mink este o blană care este evaluată, deci atunci când cumpărați o haină de nurcă de înaltă calitate și optimă, nu trebuie să vă bazați pe economii semnificative. În cazul în care costul unui strat de nurcă cu o glugă este foarte scăzut, atunci calitatea nu va fi până la par. De obicei, prețul mediu pentru un strat de nurcă naturală de o calitate decentă în intervalul de 1 mie euro și mai mult.

Este necesar să selectați cu atenție un strat de nurcă, un produs defect sau fals poate fi prins, deoarece costul este, de asemenea, un semn al calității blănii.

Locul de achiziție

Locul de cumpărare a blănurilor este, de asemenea, unul dintre punctele importante. Dacă cumpărați o blană de blană pe piață, pot fi prinse bunuri de calitate scăzută. Este preferabil să selectați și să cumpărați o blană de blană într-un salon bun de blană, magazin de tip boutique sau lanț, cu feedback pozitiv de la alți clienți și o bună reputație, unde pot oferi un certificat pentru produs.

Câteva sfaturi de la profesioniști pentru alegerea hainei de nurcă de calitate bună

 • Model de blană.

Când cumpărați un strat de nurcă, este recomandabil să decideți în avans stilul și dimensiunea.

Stilul stratului de blană trebuie selectat în funcție de caracteristicile figurii, înălțimii și preferințelor personale. Nu este întotdeauna posibil să urmați toate tendințele modei, deoarece nu trebuie să alegeți modele la modă.

Mink strat cu o gluga - tendința de sezon. Ea este elegantă, confortabilă și practică. Astfel de modele sunt foarte populare în rândul femeilor de modă, nu numai datorită aspectului lor frumos, dar și datorită proprietăților excelente de economisire a căldurii, care este extrem de importantă în ierni dure. Astăzi, ambele stiluri clasice de straturi de nurcă cu o capotă (fotografie atasată) și modele scurte sunt la modă.

Fetele miniatură nu ar trebui să aleagă modele alungite "la podea". Dar pe fetele înalte o haină lungă de nurcă cu o glugă va arăta luxoasă. Femeile cu forme voluminoase trebuie să se uite la modelele înfundate, ceea ce va ascunde defectele figurative.

 • Dimensiune.

Multe fete nu știu cum să aleagă dimensiunea unui strat de nurcă cu o glugă.

Această circumstanță trebuie să fie determinată de propriile dvs. sentimente: trebuie să mergeți, să vă ridicați brațele, să simțiți haina de blană asupra ta, dacă este dimensionată. Mink strat nu ar trebui să fie strâns la corp. Dacă există cel puțin un sentiment de disconfort, atunci nu trebuie să cumpărați această blană.

 • Locul de reședință.

În zonele nordice, este necesar să selectați cele mai încălzitoare soiuri de nurcă și modele alungite de straturi de nurcă cu o glugă, în zonele mai calde, puteți alege o opțiune la modă și să cumpărați o lumină și scurtă una.

 • Modul de viață

Stilul de viață joacă, de asemenea, un rol important. Dacă o fată conduce un stil de viață activ, se mișcă mult în transport sau conduce o mașină, atunci versiunea alungită nu este foarte potrivită pentru ea. Blana de blană își va pierde în curând aspectul original. Cea mai bună alegere este o haină de nurcă cu o hota scurtă.

Cu călătorii frecvente în transportul public nu ar trebui să alegeți un produs de nuanțe de lumină. Cea mai bună opțiune este o haină de nurcă negru cu o glugă.

arrow