Alegerea Editorului

Cum de a alege pantofi pentru femei

Anonim

Se crede că francezii cumpără pantofi mai des decât orice altă femeie. Dar suntem siguri ca fiecare doamna frumoasa isi petrece foarte mult timp in alegerea urmatoarei perechi de pantofi. Este o sarcina usoara pentru tine? Cum alegeți pantofii? Calitatea, celebrul brand sau tendințele modei din sezonul viitor devin factorul decisiv în alegerea dvs.? Desigur, confortul, stilul și relevanța ar trebui să vă ofere pantofi noi. Dar acest lucru este posibil în anumite condiții. Pantofii selectați cu competență, ținând cont de particularitățile figurii, sunt sănătatea, frumusețea și perfecțiunea întregii imagini.

Alegerea pantofilor pentru tipul de figura

Stil. Dacă sunteți proprietarul picioarelor subțiri, lungi cu o gleznă grațioasă, puteți folosi pantofi de aproape orice stil. Alegeți, pe baza stilului general al dulapului dvs., astfel încât pantofii să completeze imaginea, făcând-o perfectă. Dacă aveți viței și glezne întregi, evitați modelele închise. Chiar și pantofii cu cele mai moderne mărci, cu un detaliu care accentuează zona gleznei, scurtează și pictează vizual picioarele. Barci cu un profunzime feminin adânc sau pantofi cu pantof deschis - aceasta este o opțiune pentru dvs. Și în sezonul rece, vă veți potrivi perfect cizme, gheare bine fixate la genunchi. Vara, preferați sandalele pe platformă.

Heel. Suporturile subțiri de până la 8 cm înălțime se vor potrivi femeilor cu statură scurtă. Dacă vă opriți la tocuri mai mari, riscați să faceți o plimbare grea cu corpul înclinat înainte. La urma urmei, centrul dvs. de gravitație se va schimba atunci când vă plimbați pe tocuri foarte înalte. Lush femeile recomanda un călcâi ușor îngroșat, cu o înălțime de 5-8cm. Și amintiți-vă că, cu haine din țesături groase și grele, pantofii ar trebui să fie purtați cu tocuri mai groase, rochii ușoare arătau cu un stiletto mare, dar rochia ar trebui să fie lungimea genunchiului și mai mică.

Pantofi pe treapta inferioară. Balet nu sunt recomandate pentru femeile cu șolduri luxuriante și umerii înguste. Pentru ei, un călc stabil și o căpățâie ușor conică sunt preferabile. Dacă sunteți proprietarul așa-numitei figuri dreptunghiulare, unde umerii, șoldurile și talia sunt aceleași, puteți folosi orice încălțăminte cu viteză redusă de diferite culori. Femeile cu sâni mari și șoldurile înguste ar trebui să acorde atenție unor cizme spectaculoase pe un drum scăzut, cizme sau pantofi deschise.

Dragi femei, pantofi - aceasta este o mare oportunitate de a vă diversifica stilul, de a vă concentra pe orice imagine și de a accentua demnitatea figurii dvs. Faceți alegerea dvs. de pantofi ganditor si corect, fara sa va pierdeti capul de la produsele noi la moda. Și apoi fiecare om își va pierde capul de la plimbarea ușoară, dar sigură.

arrow