Alegerea Editorului

Cum să umpleți cămașa în pantaloni și blugi: idei interesante și recomandări ale profesioniștilor

Anonim

Este greu să-ți imaginezi garderoba unei persoane moderne fără o pereche de pantaloni și blugi și diverse cămăși. Unii ne-am pus pe treabă, alții sunt rezervați pentru ocazii speciale sau excursii cu prietenii. Cu toate acestea, după cum arată observațiile, puțini oameni știu să imbrace în mod corespunzător o cămașă în pantaloni: fie se târăște tot timpul, făcând proprietarul nervos, sau se ciocnește bizar de-a lungul laturilor, fie formează un balon neplăcut pe spate. Pentru ca un astfel de incident să nu se întâmple cu dvs., să luăm în considerare câteva modalități simple de îmbrăcare a cămășii în pantaloni sau blugi. Ele sunt la fel de potrivite atât pentru fete, cât și pentru bărbați.

Pentru a alimenta sau a nu alimenta?

Unii susțin cu încăpățânare că tivul unei cămăși nu poate fi prins în pantaloni și tot acest lucru este ultimul secol. În parte, ei au dreptate, dar numai parțial. Există două tipuri de cămăși: sport și clasic. Și dacă primul este permis să poarte un sacou, atunci cu acesta din urmă situația este un pic mai complicată - totul depinde de tăiere. În plus, este dificil de imaginat în biroul unei persoane care se plimba într-un costum strict clasic, cu o cravată și o cămașă. În cel mai bun caz, el va coborî cu o mustrare verbală minoră. Deci, cum să purtați cămăși cu pantaloni - înnodați sau îndoiți - depinde în mare măsură de situația specifică.

Cum să înțelegeți ce cămașă aveți?

Modelele sport se disting prin tesatura groasa, culori si modele luminoase, diverse elemente decorative (epoleti, dungi, buzunare).

"Clasicul" are un guler rigid, o colorare calmă, inconspicuoasă, o țesătură moale, maximum un buzunar și absența completă a elementelor decorative.

Cămășile clasice au trei tipuri de tăietură: cu aceeași lungime a marginilor din față și din spate, cu aceeași lungime a marginii, dar cu crestături pe laterale și cu crestături laterale, dar cu o lungime diferită a tivului (partea din spate este mai lungă). Și dacă primele două modele pot fi purtate în larg, atunci ultima este absolut imposibilă.

Deci, cu aspectul cămășilor realizat, rămâne să învățăm cum să umplem tricoul în pantaloni. Există câteva metode simple care pot fi implementate, dacă nu de la prima, apoi din a doua oară pentru siguranță.

Bunicul e la fel

Mulți, indiferent de podea, pentru a umple rapid cămașa, faceți următoarele: puneți blugi sau pantaloni, apoi o cămașă și împingeți podelele sub centură. În consecință, se pare destul de neglijent, iar tricoul se străduiește să se târască din urmă, bulele apar pe laturi, îndoite pe spate. Atunci cum să umpleți cămașa în pantaloni (bărbat sau femeie - nu contează)?

Mai întâi puneți o cămașă sau o bluză și fixați butoanele pe ea. Doar după aceea, purtați pantaloni și reglați partea din față a cămășii, dacă este necesar, astfel încât să nu se înfurie sau să se formeze falduri neatractive. Porniți zbura și centura.

În cazul în care tricoul este ales pe figură, atunci în acest fel îl puteți umple perfect.

Pentru a vă menține cămașa strânsă, puteți purta o suprafață subțire a rezervorului. Numai că va trebui să umple pantalonii.

Aty-bata, soldații au mers

Nu toți reușesc să pună tricoul în pantaloni pentru prima dată fără falduri. Cu toate acestea, există o modalitate foarte bună de a minimiza această rușine. Se numește și armată sau militară, așa cum este practicată pe scară largă de soldați.

Deci, cum să umpleți tricoul în pantalonii armatei?

Mai întâi, puneți pe buton și butoanele butonului. Apoi puneți pantalonii, dar nu vă închideți. Îndoiți faltele de pe fiecare parte a cămășii și puneți-o în pantaloni. Pentru ao face mai convenabil, acționați în mod consecvent: prima o parte, apoi cealaltă. Schema este simplă: pliere pliată, întinsă până la tiv, presată cu o centură. Și doar atunci apăsați pantalonii sau blugi.

Modern clasic

Dacă mergeți după lucru pentru a petrece seara cu prietenii și nu mai este timp pentru îmbrăcare, puteți transforma cu ușurință un stil strict de birou într-unul neoficial. Cum sa umple tricoul in pantaloni de stil casual? Pentru a face acest lucru, va fi suficient să trageți ușor partea stângă sau dreaptă a cămășii din pantaloni, lăsând partea posterioară ascunsă. Dar, înainte de a părăsi sediul, asigurați-vă că acest stil este potrivit pentru dvs., în caz contrar, în loc de neglijență chică, obțineți neclaritate banală.

Pentru moduri

Cămașile cu pantaloni sunt purtate nu numai de bărbați, ci și de femei. Și, punând un set, vreau să arăt sexy. Cum să umpleți cămașa în fetele pantalonilor, pentru a accentua feminitatea?

Încercați să umpleți numai partea din față a bluzei și lăsați partea din spate a cămășii. Alegeți o centură cu o cataramă interesantă, vizibilă. Dar și aici, este important să nu exagerați: nu numai accesoriul trebuie să fie vizibil, ci și dumneavoastră. Așa că uitați de kilogramul de "diamante" pe centură.

Această metodă de a purta o cămașă este potrivită pentru bărbați. Principalul lucru - să vă amintiți despre o nuanță importantă: dacă aveți o burtă, atunci este mai bine să umpleți cămașa în mod diferit, pentru a nu accentua deficiențele figurii.

Trucuri mici ale unei cămăși perfect îmbrăcate

După cum puteți vedea, nu este nimic dificil în cât de corect să umpleți o cămașă în pantaloni și blugi. Cu toate acestea, indiferent cât de tare ar putea suna, cămașă ar trebui să stea bine pe tine, mult va depinde de ea. Prin urmare, alegeți numai acele modele care sunt perfecte în dimensiune, formă și potrivire. Metoda "umpleți și mergeți" nu funcționează.

Dacă sunteți proprietarul unei figuri mari și a burții, atunci trebuie să umpleți tricoul astfel încât partea din față și cele laterale să nu aibă falduri. Dificil, dar destul de posibil.

Dacă aveți o talie îngustă, aceasta ar trebui să fie vizibilă atunci când puneți pe o cămașă. Nu ar trebui să se baloneze de-a lungul laturilor. Chiar dacă știți cum să umpleți corect tricoul în pantaloni, dimensiunea greșită sau neatenționată a cămășii va reduce eforturile la zero.

Lungimea corectă contează. Cămașa nu ar trebui să fie prea scurtă, în caz contrar se va scoate constant din centură.

Pentru a înțelege dacă cămașa este bine umplută, trageți mental o linie de la bărbie la înghițit: butoanele, catarama centurii și zbura ar trebui să fie plasate pe ea.

Fetele care, în mod teoretic, știu cum să pună o cămașă în pantaloni fără falduri, dar în practică nu pot face acest lucru, ar trebui să aruncați o privire asupra cămășii corporale. Cu ei veți fi siguri că nicăieri nimic nu bulează și nu se târăsc.

Există un accesoriu distractiv care împiedică apariția de pliuri și bule inutile - jartiere speciale. La un capăt, ele sunt atașate la tiv, iar cealaltă la șosete.

arrow