Alegerea Editorului

Tatuaj pentru două: variații și greșeli majore

Anonim

Împreună cu moda pentru decorarea artistică a corpului, cu o varietate de modele permanente, a apărut o tendință pentru tatuaje pentru doi. Și acest lucru este destul de logic. La urma urmei, iubitorii de multe ori doresc să arate loialitate, afecțiune unul pentru celălalt, și

exprimați sentimentele voastre din afară. Cu toate acestea, aici există tradiții. Și principalele greșeli, unde se află fără ele. La urma urmei, tatuarea este o chestiune foarte importantă. Desigur, poate fi luminată mai mult cu un laser și blocată cu un nou model. Dar este destul de scump și dureros. Prin urmare, este mai bine să abordăm imediat această decizie cu toată responsabilitatea.

Tatuajele pentru două, fotografiile cărora vă vor fi furnizate în orice salon de tatuaj, au câteva direcții principale în stil. Cel mai adesea, un cuplu în dragoste prezintă pe încheieturile ei semnul infinitului, care simbolizează dragostea și devotamentul veșnic. Cu toate acestea, acest tatuaj a fost bătut de mult. Stăpânul din cabină va încerca cu siguranță să vă descurajeze de la un astfel de desen. La urma urmei, mulți oameni merg cu el. Un tatuaj, mai presus de toate, trebuie individualizat. În plus, majoritatea experților refuză pur și simplu să copieze subiectul neclar.

O opțiune la fel de populară este și imaginea cheii și gaura de chei. Astfel de tatuaje pentru două pot fi foarte originale, dacă alegeți un design neobișnuit și un stil interesant. Semnificația unor astfel de personaje este frumoasă

triviale. În astfel de tatuaje a fost pusă înțelesul unității cuplului, dragostea și inviolabilitatea relației lor. Cu toate acestea, gaura de cheie este recomandat să emită în stil de epocă. Un semn negru simplu va arăta destul de dur. Acest lucru este valabil mai ales pentru fete.

Ce altceva ar putea fi tatuaje pentru doi iubitori? Fotografii ale numeroaselor schite demonstrează o selecție destul de largă. Există inimi, păsări, flori, diverse modele, șopârle și chiar șerpi. Destul de des, astfel de tatuaje sunt făcute ca jumătăți de un întreg. De exemplu, cozile de șopârle formează o inimă împreună. Inscripțiile sunt, de asemenea, destul de populare. Dar nu faceti expresia prea lunga in tipar mic. Cel mai probabil, o astfel de muncă în câțiva ani va blur și își va pierde claritatea.

Principala greșeală a celor care intenționează să facă tatuaje pentru doi este alegerea greșită a locului pentru imagine. Nu poți face imagini în interiorul degetelor și a palmei. Astfel de tatuaje se vor bloca în curând, își vor pierde contururile originale. Acest lucru se datorează faptului că în aceste locuri, pielea este, cel mai adesea, supusă la frecare. Detaliile inutile mici se pot îmbina, de asemenea, într-un singur loc continuu. Prin urmare, aveți grijă și întotdeauna urmați sfatul stăpânului tău.

Tatuajul pentru doi este o mișcare destul de îndrăzneață. Ultimul pas este să perpetueze numele oamenilor și portretele lor pe pielea lor. La urma urmei, viața ne poate oferi o mare varietate de surprize. Și scăparea de un tatuaj profesional nu este ușoară. Și nu fiecare desen poate fi blocat. Prin urmare, opteaza pentru ceva neutru, care vă va permite să mergeți liber cu un tatuaj și mai departe.

Dacă ați decis să faceți o inscripție într-o limbă străină ca un tatuaj, asigurați-vă că studiați cu atenție traducerea. Stăpânul este puțin probabil să vă ajute. La urma urmei, el este un profesionist în tatuaj, nu în limbi străine. Mai ales multe dificultăți apar în domeniul hieroglifelor. Prin urmare, abandonați-i în favoarea unui lucru mai simplu și mai ușor de înțeles.

arrow