Alegerea Editorului

Ce să dea șefului în ziua de naștere, pe Anul Nou, pe 8 martie

Anonim

Angajații diferitelor instituții și instituții înainte de sărbători se întreabă întotdeauna ce să dea șefului. La urma urmei, dacă liderul este o femeie, atunci alegerea unui dar potrivit nu este atât de ușoară. Ca regulă, persoanele de nivel superior primesc cadouri de afaceri care sunt asociate cu propriile lor activități, dar este important să se respecte subordonarea. În ciuda asprimei și exigentei caracterului șefului, în orice caz, ea rămâne un tip romantic, care merită să primească un dar potrivit.

Reguli de bază de selecție

Când te gândești la ce să dai șefului, trebuie să te ghidezi după principalele criterii care includ:

 1. Stare. Doamna care deține funcția de lider are un statut ridicat, care trebuie subliniat prin alegerea unui cadou. În plus, frumusețea ei nu este, de asemenea, ultimul loc, deci acest criteriu nu trebuie ratat.
 2. Originalitatea. Un finanțator bine pregătit nu va fi entuziasmat de bunurile produse în masă. În consecință, trebuie să vă petreceți mult timp și efort încercând să găsiți un lucru cu adevărat neobișnuit.
 3. Exclusivitate. Nu numai creativ, dar și un cadou exclusiv va mărturisi exclusivitatea persoanei șefului. În plus, este o modalitate foarte bună de a arăta că jucătorii îl tratează cu respect.
 4. Cost. În conformitate cu regulile etichetării de afaceri, prețul unui cadou nu trebuie să depășească 15% din salariu. Deși nu dorești întotdeauna să-i dai șefului tău un ieftin trinket. O modalitate excelentă de ieșire din această situație este un salut colectiv.

Opțiuni pentru cadouri

Dacă se apropie orice vacanță, iar secțiile încă nu au crezut ce să dea șefului, atunci putem lua în considerare opțiunile enumerate mai jos. Chiar și în ciuda faptului că acestea sunt folosite destul de des, printre aceste lucruri este destul de posibil să găsim un cadou unic care să îi mulțumească pe lider.

Antichități

Printre opțiunile care oferă șefului un cadou de aniversare, puteți include în siguranță lucruri cu propria lor istorie, care au fost întotdeauna populare cu oamenii bogați. Dulapuri antique, lămpi, oglinzi în rame neobișnuite, sfeșnice - toate acestea pot fi găsite cu ușurință de la vânzătorii de antichități. Și consultând cu profesioniștii, puteți alege cel mai potrivit lucru pentru personajul sau vârsta unei persoane.

cărți

În mod colectiv sau individual, puteți prezenta un cadou sub forma unei cărți. Acest cadou va fi o soluție excelentă la întrebarea ce să prezinte șefului în ziua ei de naștere. În acest caz, desigur, vorbim exclusiv despre ediții de cadouri scumpe. Dacă gusturile zilei de naștere sunt necunoscute, atunci clasicul va fi o opțiune câștigătoare (cel mai bine din limba originală).

În plus, multe companii oferă cărți personalizate. Acolo puteți alege orice lucrare, legare, design și așa mai departe. În formă de felicitări, puteți tipări cuvinte calde și o fotografie a echipei sau vinovatul de vacanță pe copertă.

Lucruri lucrate manual

La întrebarea ce să dați șefului cu ocazia aniversării, trebuie să fiți foarte atent. Deoarece data este foarte importantă, atunci darul trebuie să respecte pe deplin. Mai ales este necesar să se reflecteze asupra faptului că pentru a da un șef tânăr într-o astfel de zi. Lucrurile lucrate manual sunt perfecte pentru un cadou. Printre acestea se numără:

 • articole de interior (sculpturi, picturi, tabele sculptate, ceasuri);
 • set de porțelan (ceai sau cafea, în plus față de care puteți lua băuturi scumpe);
 • suveniruri (în mod necesar din materiale de calitate);
 • birou (stilouri gravate, seturi de birou sau de călătorie, jurnale, posesori de cărți originale de vizită etc.).

În acest caz, nu este strict recomandat să faceți un cadou cu propriile mâini. Va fi frumos cu bunica, dar nu cu patronul.

bunatati

La sărbătorile de iarnă este mult mai ușor să ridici cadourile. De exemplu, atunci când există o îndoială cu privire la ce să dea șefului pentru Anul Nou, decizia poate fi foarte simplă. Un simplu simbolic cadou va fi suficient aici. Opțiunea ideală este dulciurile pentru ceai, dar acestea vor fi avantajoase numai dacă femeia nu este alergică la niciun ingredient.

Cel mai simplu mod de a comanda un tort individual care va fi frumos decorat în tema sărbătorii. Maeștrii vor lua în considerare toate dorințele clientului, astfel încât nu vor apărea probleme după livrare.

Dacă doriți să vă distingeți și să deveniți mai creativi în prezent, puteți găsi dulciuri de designer în magazine speciale, unde este imposibil să întâlniți aceleași delicatese într-o singură cutie.

clasic

Vă puteți gândi ce să vă dați șefului pe 8 martie pentru mult timp, deoarece există o mulțime de lucruri exclusiv feminine. Dacă doriți să prezentați ceva neobișnuit, puteți lua în considerare versiunea cu un buchet constând nu numai din flori. În cadrul ordinului puteți aranja o frumoasă compoziție de flori, bomboane, bijuterii și alte obiecte.

Fumatul setat

Această opțiune poate fi riscantă, dar totul depinde de natura persoanei. Când echipa nu știe ce să dea șefului pentru Anul Nou, poți să-i ții cont de obiceiurile ei. Dacă fumează, atunci un set special pentru fumători poate fi o opțiune bună de prezentare.

Ca opțiune standard, puteți să ridicați o scrumieră și o brichetă, dar trebuie să alegeți cu înțelepciune. În nici un caz aceste articole nu ar trebui să fie obișnuite. Va fi corect să țineți cont de gustul și stilul potențialului proprietar, de a le completa cu pietre sau alte detalii decorative.

Material universal - metal. În afară de faptul că arată decent pe cont propriu, poate fi făcută și o gravură neobișnuită sau memorabilă.

Mementouri

Un alt cadou universal pentru orice vacanță este un album foto cu momente memorabile. Se poate face, de asemenea, la comanda prin aplicarea de efecte creative. Albumul ar trebui să conțină cât mai mult posibil din cele mai interesante evenimente care au avut loc pe întreaga perioadă de colaborare. Merită să ne gândim că aceste evenimente pot fi din viața unui lider sau a unei echipe în ansamblu. Dacă doriți, puteți petrece un pic mai mult timp și nu numai să găsiți fotografii și să le inserați în album, ci și să adăugați fiecăruia povesti din viață, dorințe în versuri sau proză.

Un astfel de cadou va fi pe placul șefului, deci este foarte posibil ca el să fie întotdeauna într-un loc proeminent la domiciliu sau la biroul său privat.

Opțiuni creative

Adesea există o întrebare despre ce să dați șefului echipei dacă nu sunt suficienți bani. La prima vedere, această problemă pare a fi o problemă enormă, dar, de fapt, este complet rezolvată. Principala condiție pentru o felicitare reușită este starea bună a șefului. Și pentru a realiza acest lucru este destul de ușor:

 • să decorezi dulapul și să așezi masa astfel încât să fie o surpriză plăcută pentru ea;
 • faceți în mod independent o carte mare (puteți utiliza tehnica de quilling);
 • pregătiți o scenă de felicitare, un poem, faceți un film.

Prezentarea designului

Un bun cadou este selectat, dar aceasta este doar jumătate din bătălie. Orice cadou trebuie să fie distins prin design adecvat. Pentru a face acest lucru, puteți vizita orice magazin care vinde materiale de ambalaj și ridica ceva frumos și neobișnuit acolo. Acest lucru va adăuga șefului starea de spirit mai festivă.

Cadouri interzise

Din păcate, există cazuri în care darul este ales slab, ceea ce nu este foarte bine reflectat în lucrul în viitor.

Pentru a nu fi prins, trebuie să știți sigur că nu trebuie să dați în niciun caz. Această listă include:

 • animale (pot provoca reacții alergice, locuința lor într-o casă sau un apartament poate fi incomodă, în special pentru proprietari);
 • produse de îngrijire personală;
 • lenjerie de corp;
 • cosmetice;
 • accesorii de bucătărie;
 • bijuterie / bijuterii scumpe.

Acum știi ce să dai șefului pentru ziua ei de naștere.

arrow