Alegerea Editorului

Costume elegant pantaloni, alegere, detalii suplimentare

Anonim

Femeile poartă o pantaloni din vremea lui Coco Chanel cu mare plăcere. El este foarte confortabil, în care doamna arată atractivă, elegantă și sexy. Fiecare fată o poate ridica sub particularitățile figurii ei, iar costumul se va așeza ca și cum ar fi fost cusut pentru ea.

Costumele elegante pentru pantaloni vă vor ajuta să creați imagini blânde și romantice care vor fi potrivite chiar și la date.

Tipuri de costume de pantaloni pentru femei

Costumul femeii, de regulă, este alcătuit din două părți: o jachetă / sacou (poate fi și o tunica) și pantaloni de diferite tăieturi sau o fustă, care pot fi modele complet diferite.

Mult mai rar, puteți întâlni un costum de sex feminin din trei piese, care include și o vesta. Costumul elegant al pantalonilor pentru femei diferă de un costum de afaceri, adesea nu numai în tăietură, ci și în culoare. Există astfel de tipuri:

 1. Costum în stil englezesc. El a fost la vârful popularității la începutul secolului al XX-lea și continuă să fie în cerere în rândul sexului cinstit astăzi.
 2. Costumele "Zut" din anii '40 au fost populare printre muzicieni. Acum este purtat de oamenii din Africa și America Latină. Acest costum include pantaloni largi, adunați la genunchi, și o jachetă imensă aproape de lungimea genunchiului. Punctul său de atracție sunt tampoane largi de umăr, dând volumul părții superioare. La începutul anului 1942, Zut a fost interzis de la otshivivat datorită faptului că a necesitat un consum prea mare de material.

 3. În stilul cowboy. Costumele elegante pentru pantaloni pentru femei pot fi complet diferite. "Cowboy" este o dovadă directă a acestui fapt. La urma urmei, conceptul de eleganță este diferit pentru toată lumea. Pantaloni într-un astfel de costum sunt cusute din denim gros sau din piele, iar partea de sus constă dintr-o cămașă plată și o vestă, uneori este o haină obișnuită din țesătură groasă.
 4. Pantaloni pentru femei Eton. De ce e Eton? Deoarece asemenea costume au fost purtate în orașul Eton (Marea Britanie) de studenți. Se compune din pantaloni cenușii, decorați cu o bandă subțire, și o jachetă, care este de două până la trei tone mai închisă decât fundul. Bate cu succes un costum elegant de pantaloni poate fi o bluză luminată. Costum și cămașă.
 5. Pantaloni pentru femei în stilul lui Chanel. Marele Koko a dat naștere la viața pantalonilor pentru femei. De asemenea, datorită ei, multe case de modă cuscă acum costume constând dintr-o fustă cu creion și o jachetă de siluetă.

Cum de a alege un costum elegant de pantaloni

Hainele selectate corespunzător sunt un angajament de armonie între starea internă și cea exterioară a unei femei. Costumul pentru pantaloni nu face excepție. Alegerea lui este, de asemenea, o atitudine responsabilă. Până în prezent, această garderobă opțiune își poate permite o femeie cu orice figură.

Acum este destul de des posibil să se întâlnească un costum elegant de pantaloni pentru femeile obeze. Mulți stilisti dau sfaturi cu privire la alegere, iată câteva dintre ele:

 1. Femeile cu stilist complet se recomanda sa poarte costume cu pantaloni largi. De asemenea, trebuie să alegeți jachetele care acoperă complet corpul. Un costum elegant pentru pantaloni ar trebui să decoreze o femeie. Adesea, doamnele pline fac greșeala de a le oferi o coapse extra pe șolduri, purtând pantaloni scurți. Proprietarii de forme apetisante ar trebui să uite de la un astfel de fund model. De asemenea, gogoșii nu pot fi îmbrăcați în jachete scurte sau mai rău - un bolero. Aceste două detalii ale dulapului vor evidenția defectele din figură.
 2. Dacă figura este mai masivă în partea de sus, nu este recomandat să purtați pantaloni bine strânși. Dimpotrivă, fundul trebuie să fie ușor și liber. Iar partea de sus este completată cu o jachetă, cu butoane pe toate butoanele.

 3. Femeile care au un corp superior superficial, disproporționat, ar prefera costumele pentru pantaloni. De preferință, cu jachete ușoare sau bluze, cusute din țesături libere.
 4. Cei care nu sunt mândri de picioarele lor lungi nu sunt recomandați să cumpere costume în care pantalonii sunt completate cu un fermoar în partea de jos a piciorului.
 5. Costumele elegante pentru pantaloni pot fi cu un sacou scurt. Această opțiune ar trebui să fie aleasă pentru femeile care doresc să facă vizual talia mai îngustă și mai subțire. Se recomandă să acorde o atenție la partea de sus cu un gât V.
 6. Femeile cu o înălțime de 170 cm atunci când aleg un costum dungat ar prefera banda orizontală. Cei care au o creștere mai mică trebuie să alegi verticala.

Ce detalii trebuie să adăugați o pantaloni

Când creați o imagine, trebuie să țineți cont de multe momente, fără de care imaginea pare incompletă.

Deci, stilistii recomanda adaugarea unui costum de pantaloni / fuste si o jacheta cu accesorii elegante, pantofi. Adesea, acesta este un ambreiaj drăguț care se potrivește cu pantofii. Puteți, de asemenea, să bateți jacheta cu o eșarfă luminată în jurul gâtului sau cercei frumoase.

Proprietarii unei talie frumoase pot purta o curea subțire peste sacou, ceea ce va face din punct de vedere vizual mai subtil.

În cazul în care să poarte un pantaloni

Femeile cred că aceasta este o îmbrăcăminte pură de birou. Această opinie este greșită. Stylistii recomandă să nu vă fie frică să purtați costume de pantaloni pentru plimbări, într-un restaurant, la o întâlnire, chiar și la o petrecere.

În funcție de circumstanțe, este necesar să selectați opțiunea de sus și de jos, de asemenea este important să completați corect imaginea cu accesorii. Și atunci va fi pur și simplu imposibil să-ți iei ochii de pe tine.

Cum de a crea o imagine elegantă

Grasimile se plang de multe ori ca este dificil pentru ele sa aleaga haine, si chiar mai mult rochii sau costume elegante.

De fapt, problema este că mulți nu știu cum să creeze în mod corespunzător imagini elegante. Chiar și o femeie cu forme magnifice poate arăta atractivă, trebuie doar să vă armonizați puțin cu cunoștințele despre cum să alegeți toate detaliile în mod corect.

Există costume de pantaloni de vară care vă permit să vă simțiți ușori și proaspeți în vremea cea mai caldă.

Pentru ca imaginea să fie elegantă, trebuie mai întâi să determinați modelul corespunzător de sus și de jos. Ele pot fi cumpărate ca un costum dintr-o singură piesă sau asamblate separat.

Pentru o opțiune elegantă, trebuie să alegeți culori deschise. Dar nu vă bucurați și cumpărați un costum alb, puteți prefera nuanța cer-albastru. De asemenea, culorile elegante arată luminoase, de exemplu electrice sau roșii.

Pantaloni pentru nunta

În secolul 21, oaspeții de nuntă de mireasă nu sunt surprinși. Pantaloni în loc de o rochie de mireasă au provocat, de asemenea, o mulțime de discuții despre o imagine non-standard a unei femei.

Cel mai adesea în această formă puteți întâlni o mireasă cu o figură magnifică și pentru un motiv bun. La urma urmei, costumul poate fi ales în așa fel încât chiar și defectele să devină avantaje.

arrow