Alegerea Editorului

Ce rochii de club sunt acum la modă (foto)

Anonim

Viata de noapte pe ringul de dans nu este numai relaxare si divertisment, ci si intreaga lume a imbracamintei speciale de femei, in care rochia clubului se afla pe un loc special.

Fetele moderne de partid demonstrează cu îndemânare avantajele lor, fără a căuta vulgar. Sexualitatea și feminitatea într-un singur arc sunt posibile! Cum de a alege tinuta potrivita, ce merita sa acordati atentie?

Club stiluri de rochie

Rochia potrivită este o tendință constantă în rochiile de noapte ale femeilor și pentru o lungă perioadă de timp nu se va schimba, pentru că în acest fel doamna își arată curbele, mișcările și dansurile fără probleme.

Rochii de cocteil cu talie accentuată sunt de asemenea foarte populare.

Imbrăcămintele fără bretele cu talie înaltă și o fustă scurtă de diferite lungimi sunt nu numai frumoase, ci și fetelor cu o cifră disproporționată.

Rochiile cu maneci scurte (cu curele, cu mâneci sau cu un dispozitiv de fixare a gâtului) sunt relevante, elegante și foarte feminine.

Rochiile - o opțiune pentru cei care iubesc adidașii mai mult decât tocurile.

În general, aproape orice stil de îmbrăcăminte pentru femei poate fi aranjat pentru o odihnă de noapte, principalul lucru este să-l facă confortabil pentru o fată de petrecere.

Lungime, tesatura si elemente suplimentare in rochii

Șifon, satin, tul, dantelă, catifea - materiale de îmbrăcăminte pentru petrecerea de noapte. Ele nu sunt numai plăcute la atingere, ci și frumos să se așeze pe figură, creând aerisire și seducție.

Cele mai multe fete aleg rochii de club scurte, pentru că nu împiedică mișcarea, demonstrează o figură, atrag atenția bărbaților, totuși, orice lungime este relevantă pentru partidele moderne.

Rochiile la genunchi arată uneori mult mai seducătoare, mai ales dacă există o tăietură, ce putem spune despre lungimea podelei, care, deși închide un picior, deschide cel de-al doilea (cel mai adesea) aproape complet.

O altă tendință este combinația de țesături dense și o plasă transparentă pe laturi, gât, abdomen. De fapt, corpul este complet acoperit, iar vizual, unele zone seductive sunt deschise. Cu acest efect, puteți regla chiar și forma.

Sequins și paiete sunt din nou în popularitate. Club rochii, irizat cu toate culorile de curcubeu - acest lucru nu este doar spectaculos, dar, de asemenea la modă.

Beadwork și margele - eleganță specială, care este destul de acceptabil pentru ocazii speciale: găină sau ziua de naștere.

Soluții color și amprente

Rochia femeilor din club ar trebui să fie luminată și poate fi atât din cauza culorii, cât și din cauza soluțiilor de tipărire.

Formele geometrice, florile, modelele ornate de culori portocalii, galbene, roz, bej, verde diversifică tonurile reci la rece.

Foarte eficient în clubul arata rochii de neon. Astfel de fete pot fi văzute de pretutindeni, strălucesc sub lumina discurilor, devenind centrul atenției tuturor celor din jur.

Culori excelente pentru club: roz, alb, verde, negru, albastru. Culorile saturate sunt bune într-o petrecere de noapte. Și fiecare fată devine o zei de îndată ce pune pe rochie roșie. Prin urmare, nu pierdeți această ocazie.

Sfaturi pentru a alege rochii pentru diferite figuri

Clubul îmbrăcat în fotografie și în viață ar trebui să stea perfect, și nu este necesar ca acest lucru să fie acoperit, mai ales dacă există pliuri suplimentare.

Fiecare tip de figura își asumă stilurile și lungimea. De exemplu, pentru fetele de statură scurtă, este mai bine să purtați o rochie de lungime medie sau scurtă, tocurile vor fi la fel.

Fetele înalte își pot permite o rochie midi sau pe podea, iar dacă sunteți, de asemenea, aproape de parametrii modelului, atunci o rochie scurtă va arăta doar uimitoare.

Dansatoare cu o formă de clepsidră sunt prezentate toate stilurile. "Triunghiurile" ar trebui să acorde atenție anului de rochie, o linie, un caz cu o basky, o siluetă sau cu o talie înaltă.

Tipul dreptunghiular al figurinei este potrivit pentru rochiile care creează vizual o talie cu ajutorul unei centuri largi și a unei fuste în formă de lale, bască.

Pentru "pere", este mai bine să alegeți siluete drepte, carcase cu cușcă, trapez.

Pantofi și accesorii pentru fete de partid

Club rochia fără elemente suplimentare nu va arăta atât de impresionant. Nopțile de nuntă implică un machiaj luminos, bijuterii elegante și o abundență de accesorii care vor străluci în lumina reflectoarelor, făcând fetei o stea strălucită.

O geantă de mână ar trebui să fie cu tine în mod necesar, pentru că într-o rochie nu vei pune cheile în apartament și telefon, dar dimensiunea ei ar trebui să fie minimă: o pungă de ambreiaj sau un plic. Alegeți un accesoriu cu o curea, pentru că atunci când dansul în mâinile unei geantă de mână poate interveni și suspendat liber peste umăr, este aproape invizibil pentru hostess.

Problema pantofilor este cea mai dificilă la adunarea pentru dans. Dacă doriți să vă îndepărtați de suflet - atunci este mai bine să alegeți o talpă plat sau un toc minim, deoarece cursele active pe ringul de dans pe tocuri sunt posibile fără a vă răni doar pentru o perioadă scurtă de timp. Ei bine, dacă dansul este a doua dvs. preocupare, atunci puteți pune în siguranță cele mai frumoase știfturi disponibile.

Decorurile pot fi mari și strălucitoare, dar dacă stilul rochiei nu tolerează acest lucru, atunci nu ar trebui să-l abuzezi, magii nu-i plac bărbații.

Accesorii suplimentare sub formă de pălării, eșarfe, fanii sunt binevenite numai pentru că, dacă nu în club, își arată individualitatea?

Astfel, o rochie de club nu este numai îmbrăcăminte, ci și o modalitate de a-ți exprima emoțiile și starea de spirit. Țigările alese corespunzător pot face minuni cu o figură non-ideală, fac o fată din masa generală de dansatori.

arrow