Alegerea Editorului

Cum de a lega eșarfe pe un strat

Anonim

Eșarfele vor rămâne mereu la modă, indiferent dacă este vorba despre un produs din lână caldă sau o pânză de mătase subțire. Există sute de tipuri de îmbrăcăminte de acest accesoriu. O eșarfă nu poate fi numai protecția împotriva vremii. Dar poate fi și o adăugare destul de logică la îmbrăcămintea exterioară. Acest accesoriu este perfect în combinație cu un strat.

Pentru a face acest lucru, trebuie doar să învățați cum să creați o imagine armonioasă cu ajutorul acestui mic lucru. Există mai multe metode de a lega eșarfe pe un strat. Puteți alege unul care vă convine cel mai bine și puteți experimenta puțin.
Luați în considerare modalitățile de bază de a lega o eșarfă sub un strat. Acesta este un exercițiu destul de simplu, care nu necesită mult efort.
Pentru a face acest lucru, trebuie doar:
- Eșarfe pe gust;
- pini.
Eșarfele sunt predominant purtate peste straturi. Pentru a face acest lucru, produse ideale din bumbac, cașmir sau orice alte materiale pierdute. Dacă purtați o haină fără guler sau cu un guler mic, obțineți o eșarfă tricotată.
Dar dacă haina are un guler destul de mare, atunci toate extra sunt ascunse sub el.

Încercați să legați o buclă de eșarfă. Această opțiune este destul de simplă și întotdeauna arată destul de elegantă. Împingem eșarfa în jumătate, aruncăm-o peste gât și înșurubăm capetele prin așa-zisul buclă. Strângeți nodul rezultat astfel încât să fie bine fixat.

Puteți folosi un alt mod interesant. Dacă sunteți proprietarul unei eșarfe lungi de țesături libere, atunci puteți să-l aruncați în jurul gâtului și să îl aruncați sub guler. Capetele produsului sunt legate de un nod dublu. Îndreptați ușor bucla, lăsând capetele să stea în jos. O eșarfă în care sunt fragmente sau ciucuri va arăta foarte frumoasă.

Dacă doriți să vă reîmprospătați puțin fața, apoi alegeți eșarfe luminoase în culori calde. Modelele de culori închise, dimpotrivă, fac ca elementele feței să fie mai clare și mai rigide.

Dacă purtați un strat simplu, uitați-vă cum să legați eșarfe pe strat sub forma unui trandafir. Pentru a face acest lucru, luați un accesoriu dintr-o țesătură moale dintr-o singură culoare și legați-o în jurul gâtului, astfel încât un capăt să fie mai lung decât celălalt. Luați marginea eșarfei și o rotiți ca o floare de trandafir. Fixăm floarea cu mai mulți pini și fixăm-o la nodul eșarfei noastre. Ascundeți celălalt capăt cu un bolț. Legarea eșarfelor pe o haină în acest fel este ideală pentru a crea o imagine romantică. Nu uitați că culoarea tuturor accesoriilor ar trebui să fie în armonie cu ansamblul general al echipamentului dumneavoastră. Alegeți o pungă, pantofi, eșarfă sau mănuși într-o singură gamă de culori. Această metodă vă va ajuta întotdeauna să evitați cele mai grave greșeli pe care fetele moderne le fac adesea atunci când își creează propria imagine unică.

Dacă nu vă puteți da seama cum să legați eșarfe pe straturi care au fost inițial decorate cu un model, citiți următoarea recomandare. Trebuie doar să puneți produsul pe gât și să legați nodul obișnuit, ale cărui capete trebuie să aibă aceeași formă. Noi aruncăm unul în spatele nostru și lăsăm celălalt neschimbat. Tragând marginea eșarfei, îi puteți da o neglijență. Nu uitați că aceste accesorii nu trebuie să stea sub nivelul hainei. Dacă produsul este prea lung, îl puteți înfășura de mai multe ori în jurul gâtului sau îl puteți împături la jumătate.


Ați învățat cum să legați eșarfe pe un strat folosind diferite metode. Amintiți-vă că o eșarfă poate adăuga zest la îmbrăcămintea exterioară, deci nu ezitați să experimenteze modalități de a lega, decora cu broșe și alte elemente.

arrow