Alegerea Editorului

Tendințe ale noului sezon

Anonim

Moda este schimbătoare și instabilă, este supusă schimbării de la an la an, iar noul sezon nu este o excepție. În acest an, a fost surprinsă de noi tendințe interesante, iar primul lucru care vă atrage ochii este o revoltă de culori. Se pare că moda nu a rezistat culorilor naturii și a decis să decoreze cât mai mult posibil. Nu poate decât să se bucure de frumoasa jumătate a umanității, deoarece face posibilă ieșirea din mulțime, subliniind individualitatea lor.

Culoarea cea mai populară în care este reprezentat magazinul online de îmbrăcăminte cu marcă este portocaliu și galben. Ei sunt cei care au inspirat designeri celebri pentru a crea cele mai bune colecții. Designerii au folosit o varietate de nuanțe: de la portocaliu roșu și luminos la bej, aur și piersic. Echipamentele rafinate de tăietură simplă au fost prezentate publicului, fără prea mult decorație, în care numai accentele strălucite ale culorii au rămas accentul principal.

Aceasta nu înseamnă că toate imaginile prezentate ale noului sezon sunt monofonice. Garanția constantă a unei imagini la modă este combinația potrivită de culori și accesorii, iar atunci când se combină două culori contrastante, designerii recomandă diluarea cu o a treia culoare neutră sau imprimare. În ceea ce privește printurile, ornamentele geometrice și florale sunt tipice pentru îmbrăcămintea femeilor din noul sezon. Pe rochii și sundrace florile sunt parfumate și înflorite, care sunt concepute pentru a sublinia feminitatea și senzualitatea.

Stilul la modă al sezonului este retro și futurist, dar cu un caracter modern. Lungimea nu mai este o întrebare, iar extremele sunt populare: fetele provocatoare mini sau maxi la podea. Pentru a accentua feminitatea, designerii pentru Maxi castă au ales țesături luminoase, fluide și translucide care subliniază silueta corpului feminin. Mini-ul scurt nu sugerează deloc vulgaritatea sau sinceritatea, ci creează o imagine imediată a unei femei încrezătoare.

Tendințe similare se aplică pantalonilor. Pentru fetele curajoase, designerii au prezentat pantaloni lungi din țesături translucente, decorați cu dantelă și broderie. Și pentru a înlocui modelele clasice în acest sezon au venit pantaloni scurți, făcuți într-un stil de afaceri, care ar trebui purtați cu bluze fără mâneci sau combinate cu jachete scurte. Stilul Hippie este din nou la modă! Prin urmare, tendința sezonului au devenit cămăși cu pantaloni marionți și înfricoșați. Ghetele admise nu și-au pierdut poziția de mai mulți ani, iar modelele din acest sezon cu efectul tatuajelor și a diferitelor tipărite vor fi la modă.

arrow