Alegerea Editorului

Bocanci de vară: criterii de selecție, îngrijire a produselor

Anonim

Fiecare fată vrea să arate neobișnuită, elegantă și frumoasă în orice moment al anului. Și pentru aceasta, diferite inovații de modă sunt folosite pentru a sublinia individualitatea și gustul proprietarului. Cizmele de vară vor ajuta la crearea unei imagini unice în sezonul cald. Despre ceea ce este zestul lor, să vorbim mai mult.

Neobișnuit și nu fierbinte!

Acest tip de încălțăminte pentru sezonul fierbinte este oarecum neobișnuit și poate ridica în mod firesc întrebarea: "Nu ar fi fierbinte?" La urma urmelor, atunci când alegem pantofi de vară, în primul rând ne pasă că piciorul "respiră" și nu transpira.

Nu vă faceți griji, cizmele sunt special concepute pentru a fi purtate în vreme caldă, sunt realizate din țesături naturale ușoare sau piele și au, de asemenea, numărul maxim de perforații decorative pentru ventilație și accesul aerului la picioare.

Cizmele de vară pot fi percepute ca fiind sandale foarte înalte, apoi obișnuința cu ele va fi mult mai ușoară. Și merită, pentru că astfel de pantofi oferă originalitate și individualitate imaginii, permițându-vă să subliniezi toate avantajele figurii și costumului.

Călcâi sau talpă plană

Alegeți un model pentru imaginea de vară este necesar din punct de vedere practic și luând în considerare preferințele gustului. Din fericire, designerii au încercat și au oferit o gamă de femei la modă, de pe linia de cizme de vară, pentru fiecare gust.

Cea mai convenabilă și practică opțiune vor fi modelele pe o talpă plană. Ele arata foarte elegant datorita texturii usoare a materialului, care poate fi deschisa sau perforata. Astfel de pantofi pot fi combinate cu fuste, sundresses și purtate zilnic, ceea ce va oferi un aspect casual la lumina maximă.

O opțiune clasică pentru cizmele de vară poate fi pantofii cu călcâi larg și stabil. Cel mai adesea, acest model este fabricat din piele în tonuri de culoare brună și seamănă cu cizme de cowboy. Astfel de pantofi de vară merg bine cu blugi și pantaloni denim, precum și rochii în stilul unui safari. Boots pe un călcâi stabil vor fi potrivite pentru uz zilnic sau plimbare de seară.

Desigur, creatorii unui astfel de pantof neobișnuit nu au putut evita tocurile înalte. Iubitorii de studenti vor putea gasi cizme de vara cu toe deschise si inchise, pe platforma si fara ea, precum si inaltimi diferite - unele produse ajung la genunchi. Astfel de modele vor fi potrivite să se uite la o petrecere în sezonul cald. Cizmele cu tocuri pot accentua picioarele subțiri ale proprietarului, mai ales în combinație cu o rochie scurtă de cocktail.

Tesaturi si texturi

Materialul cel mai popular și practic pentru cizmele de vară este pielea perforată. Acest material este rezistent la uzură, asigură accesul liber al aerului la picioare, reduce transpirația în sezonul fierbinte. Și diferite tipuri și modele de perforare vă permit să obțineți un efect unic. Unele pantofi de vară sunt o operă de artă.

Bocanele fabricate cu dantela sunt, de asemenea, foarte populare. Ele pot fi făcute din țesături de dantelă sau croșetate. Asemenea modele arata foarte feminine, elegante si usoare.

O alternativă la modelele de dantelă poate fi țesătura, fără tăieturi și perforații. Denim cizme de vară arata deosebit de impresionant. Ele completează perfect imaginea și rămân întotdeauna la modă.

Și-au ocupat și produsele de nișă din piele artificială. Ele pot fi găsite în cantități imense și într-o gamă largă de magazine ieftine. Astfel de pantofi se disting printr-o varietate de culori și stiluri, precum și un preț scăzut, dar calitatea nu este la fel de bună pe cât ne-ar plăcea.

Culori și modele

Bocancii de cowboy maro pot fi considerați un clasic special printre pantofii de vară închise. Ele sunt întotdeauna relevante, pot varia numai tonul pielii și înălțimea călcâiului.

Cizmele de vară în culori strălucitoare arată mereu avantajoase - alb, albastru, piersic, roz. Ele adaugă sensibilitate, ușurință și dispoziție de vară.

Modelele seara se gasesc cel mai adesea in culori clasice - negru si rosu. Aurul, argintul și alte modele cu luciu metalic sunt, de asemenea, minunate pentru sărbători.

Culoarea cizmelor de vară trebuie combinată întotdeauna cu culoarea îmbrăcămintei, dar este mai bine să se acorde prioritate culorilor luminoase.

Îngrijire și caracteristici

Bocancii de vară ar trebui să fie în garderoba fiecărui fashionist. Dar pentru a le purta mult timp și cu plăcere, trebuie să știți câteva caracteristici ale acestui tip de pantofi.

  • Pantofii preferați din materiale naturale, chiar dacă vor fi ceva mai scump decât omologii lor artificiali.
  • Asigurați-vă că clătiți interiorul cizme cu pielea care este în contact cu pielea cu apă rece și săpun în fiecare zi. Acest lucru va asigura că nu există miros neplăcut și va împiedica creșterea bacteriilor.
  • Indiferent cât de confortabile și frumoase vă arată cizmele, nu trebuie să le purtați dacă marca unui termometru de stradă depășește 30 de grade. La o căldură similară, salvați-le pentru seara.

Nu vă fie frică să experimentați, chiar dacă cele mai recente tendințe de modă par inițial oarecum sălbatice și neobișnuite. După ce am studiat partea teoretică despre cizme de vară și recomandările noastre, continuați cu alegerea practică. Și, probabil, purtând astfel de pantofi o dată, nu mai doriți să vă despărțiți de ea!

arrow