Alegerea Editorului

Moda tendințe: fusta clopot cu o talie mare. Ce sa poarte cu o fusta lunga clopot?

Anonim

Fuste cu talie mare au aparut mult timp in moda femeii. Înapoi în secolul al XIX-lea, doamnele au început să coasă haine asemănătoare pentru ei înșiși, deoarece deja era vorba de prelungirea vizuală a figurii, a plinătății ascunse și a altor deficiențe. Astăzi, la vârful popularității se află o fustă cu talie înaltă, care poate fi combinată cu bluze de afaceri și pulovere, precum și tricouri, bluze scurte și alte articole de îmbrăcăminte acceptabile pentru mers și petrecere a timpului liber.

Figura și modelul tău

În principiu, o astfel de tăiere este ideală pentru o fată cu orice constituție a corpului. O excepție poate fi considerată doar femeile prea magnifice care au picioare întregi. Și așa, clopotelul cu talie mare ascunde aproape toate zonele problematice, care se află în solduri, picioare superioare și talie. Este, de asemenea, demn de remarcat faptul că un astfel de stil este capabil să limiteze vizual nu numai plinătatea, ci și lipsa excesivă. De exemplu, dacă sunteți proprietarul unor solduri luxuriante, atunci ar trebui să preferați modelul mai lung, care va fi ars, dar nu prea luxos. Pentru fetele, al căror "al cincilea punct" este foarte mic și picioarele lor sunt subțiri, se va potrivi o fustă scurtă și plină de clopot cu o talie înaltă. Din punct de vedere vizual, va crește suprafața coapsei, iar cifra va avea mai multe contururi.

Cum de a alege lungimea fustei cu talie mare

Când vine vorba de lungimea produsului, în primul rând este necesar să se țină seama de creșterea proprietarului acestuia. În prezent, fiecare fată știe că o fustă lungă de clopot va arăta perfectă pentru o tânără înaltă, dar în același timp ea va face o femeie minore chiar mai mică. Acesta este motivul pentru care scăderea recomandată pentru a da preferință modelelor scurte care deschid picioarele. Daca cresterea permite, atunci poti purta in siguranta o fusta pe podea, combinand cu competenta cu puloverele si jachetele. Optimal pentru orice înălțime sunt două lungimi - midi și chiar deasupra genunchiului. Astfel de stiluri subțire figura, uita-te în același timp strict și atractiv. Cu toate acestea, în acest caz există o regulă strictă: picioarele ar trebui să fie perfect plate și potrivite, indiferent de cât de înalți sunteți. În caz contrar, clopotelul cu talie înaltă evidențiază doar toate defectele asociate cu membrele.

Materiale și culori combinate cu acest stil

În primul rând, acest model de fustă sugerează că trebuie să-și păstreze forma. De aceea, pentru coaserea materialelor rigide folosite, care pot fi ușoare la atingere, subțiri, dar deloc curgătoare. Pentru versiunea de vară, materiale precum batiste, in, bumbac, jacquard sau fucre ar fi ideale. Fuste de iarna sunt de cele mai multe ori cusute din carouri, tweed si alte tesaturi de lana. Adesea, pentru a menține produsul perfect menținut, este echipat cu o miez de plastic. În ceea ce privește culorile, clopotul de fustă la fel de frumos, cu talie înaltă, arată ca o imprimare și într-o culoare uniformă. Dacă acest model va fi conceput pentru munca de zi cu zi, atunci este de dorit să alegeți un ton care să fie universal combinat cu bluze și jachete diferite. Pentru weekend, nu numai culorile florale vor arata originale, dar si motivele animalelor, eclectismul, precum si desene mari.

Găsiți combinația perfectă.

Acum ajungem în cea mai interesantă parte - ce poți purta cu un model de fustă? Imediat este de remarcat faptul că principalul lucru este talia mare a lucrurilor, prin urmare, este strict interzis să-l ascundeți sub bluze și jachete.

Mai întâi de toate, observăm că o astfel de fustă va arăta perfectă cu un tricou, o bluză (dreaptă sau fixă), o jachetă numai dacă sunt ascunse în ea. Este necesar să selectați partea superioară a imaginii, în funcție de culoarea și materialul fustei în sine. Se poate pune accentul pe contrast (fundul solid și partea superioară a imprimării sau invers) sau pe integritatea compoziției. De asemenea, asigurați-vă că schema de culori a imaginii dvs. rămâne în armonie. Fusta de moda clopot arata bine cu jachete si pulovere, numai cu conditia ca lungimea lor va fi scurtat. În zilele noastre puteți găsi sute de modele similare la vânzare, deci nu ar trebui să existe probleme cu alegerea unui astfel de top. Desigur, pe lângă un astfel de ansamblu, ar fi mai bine să îmbrăcați o haina de ploaie sau o haină subțire, care va completa și aspectul tău.

Se abordează în mod corespunzător alegerea încălțămintei

Modele de fuste cu o talie mare ca un cuvânt au fost create special pentru a trage vizual silueta, făcând-o mai proporțională și mai subțire. Prin urmare, trebuie să alegeți pantofi în funcție de înălțime și de caracteristicile structurii corpului. Fetele mici, cu siguranță, în combinație cu un stil similar ar trebui să pună pantofi cu tocuri. Este de dorit ca acestea să aibă o culoare bej sau solidă, deși acest aspect este mai dependent de schema de culori a imaginii de ansamblu. Dacă, dimpotrivă, picioarele sunt în mod natural prea lungi și chiar doriți să purtați o fustă la modă, casele de balet vor fi o opțiune ideală. Astfel, "strângeți" talia vizuală și, în același timp, echilibrați proporțiile corpului. Cu toate acestea, merită să ne amintim că tocurile fabulos de mari (de exemplu laputen), în combinație cu un model similar, sunt puțin probabil să pară organic. O astfel de fustă pare puțin naivă, blândă, pantofi sau sandale atât de modeste și îngrijite, care ar trebui să o completeze.

Anii curentului mainstream - fusta la podea

Pentru al treilea an acum, modelele de fuste nu coboara la podea de pe arena la moda. Ele sunt purtate de aproape toată lumea, indiferent de formă sau înălțime. Multe fete poartă, de asemenea, astfel de fuste, luând în mod ilegal partea de sus a acestora, ca urmare a căror ridicolă. Prin urmare, acum vom analiza pe scurt cum și cu ce modele similare pot fi purtate pentru a fi la modă și atractivă. În primul rând, luăm în considerare o creștere mică. În acest caz, o fustă lungă cu o talie înaltă - cea mai potrivită opțiune. Este important să rețineți că materialul trebuie să fie monoton și este recomandabil să vă puneți ceva pe tocuri sau pe platforma picioarelor. Fetele în vârstă pot purta fuste tipărite lungi, totuși linia taliei ar trebui să rămână, de asemenea, puțin mai ridicată. Cu o creștere ridicată, vă puteți permite pantofii pe o talpă plat.

arrow