Alegerea Editorului

Brățări pentru bărbați pe mâini de aur și argint: fotografie

Anonim

Bărbații din vremurile moderne, de asemenea, se decorează destul de des cu diverse obiecte de bijuterii, pentru a arăta elegant sau pentru a-și completa imaginea, ceea ce este, de asemenea, important de creat corect.

Anterior, cele mai populare au fost totuși brățările pentru fete, însă în ziua de azi este prezentată pentru bărbați o mare varietate de bijuterii diferite. Cum sa alegi bratara potrivita pentru barbati si alte fapte citite mai departe.

Cum sa alegi o bratara

În primul rând trebuie să înțelegeți ce brățară doriți: argint sau aur. Fără îndoială, aurul va costa mai mult, dar dacă doriți doar o brățară pentru bărbați pe o mână de aur, atunci trebuie să-l cheltuiți. În antichitate, astfel de lanțuri au fost purtate nu pentru a "accentua imaginea", ci pentru a arăta tuturor statutul lor social. Toată lumea se uita cu respect la bărbați cu lanțuri de argint sau de aur, precum și cu inele.

Următorul pas trebuie să decideți asupra imaginii dvs. Asta este, dacă ești strict îmbrăcat într-un stil de afaceri, atunci, firește, nu vei mai potrivi brățări cu inserții din piele sau, de exemplu, cu unele gravuri vulgare pe ele. În acest caz, veți avea nevoie de brățări stricte pentru bărbați din argint sau aur, care se vor potrivi în această imagine. Dar dacă îmbrăcați într-un stil de tineret, atunci vor fi mai multe opțiuni, deoarece, ca atare, nu există restricții.

Și în cele din urmă, atunci când sunteți aproape încrezători în alegere, trebuie să alegeți tipul de țesut. Desigur, poate că nu știți despre ele, ci doar veniți la magazin și cumpărați unul care vă place. Variantele de împletire a brățărilor pentru bărbați vor fi prezentate mai jos.

Cel mai comun "diamant" și "coajă", precum și alte câteva specii. Barbatii pot purta aproape orice bratari, dar nu ar trebui sa alegi o femeie adevarata. În magazin, este posibil să fiți anunțat de o vitrină pe care există opțiuni de sex masculin.

Criterii de selecție

Înainte de a cumpăra, ar trebui să cunoașteți următoarele criterii pentru alegerea brățărilor pentru bărbați, pentru că, la urma urmei, bijuteriile de femei sunt diferite de bijuteriile bărbaților. Deci, de ce trebuie să alegi o brățară pentru bărbați pe mâna ta?

 • Pietrele sunt nedorite. Puteți cumpăra o brățară cu pietre prețioase, dar nu în cantități mari, altfel se va părea un pic ciudat.
 • Nu ar trebui să existe prea multe inserții diferite. Bijuterii pe brățări de argint pentru bărbați nu pot arăta, de asemenea, prea bine.
 • În ceea ce privește brățările masive masive de bărbați pe mână. Dacă aveți o imagine îndrăzneață și un stil interesant, atunci, desigur, puteți cumpăra brățări mari, dar pentru un stil de afaceri, astfel de brățări nu vor funcționa.
 • Luați în considerare restul bijuteriilor de mână. Dacă există inele, trebuie să înțelegeți că brățara trebuie selectată astfel încât să se potrivească cu acest ornament sau să poarte un singur lucru. Amintiți-vă: bijuteriile ieftine vor arăta ridicol pe fundalul scumpei și statutului, deci este mai bine să nu le combinați.
 • Tipul tipului de brățară. Este important ca încuietoarea să fie confortabilă și că vă puteți lovi cu ușurință atât cu capătul, cât și cu descuierea.

Ce mâna să poarte

În această situație, totul depinde de tine. Deoarece este mai simplu și mai convenabil, purtați-l, deoarece nu există reguli pentru acest lucru astăzi. Cu toate acestea, dacă aveți deja decorațiuni, va trebui să vedeți dacă acestea sunt combinate unul cu celălalt.

Un exemplu frapant este ceasul. Mulți bărbați poartă brățări pe mâinile lor drepte, deoarece au un ceas la stânga lor. Dar, desigur, pot fi combinate. Dacă ceasul dvs. este fabricat din aur sau argint, atunci același lanț metalic va completa perfect imaginea de afaceri. Cu toate acestea, amintiți-vă că, dacă o centură de piele este pe ceas, nu ar trebui să purtați brățări de bărbați scumpe pe brațul de lângă ea, va arata prea mult contrast.

Merită să vă amintiți că, dacă vă decideți să purtați mai multe lanțuri dintr-o dată, atunci uitați-vă să le potriviți. Brățările voluminoase intercalate cu cele mici vor arăta ciudate și, în general, nu o exagerați cu lanțuri de volume mari, ele nu indică întotdeauna statutul social al unei persoane și indică mai mult gustul său prost.

Bratari cu insertii diferite

Inserții pe brățări sunt destul de comune în zilele noastre. Nimeni nu vă obligă să purtați o brățară de bărbați strictă pe mâna dvs., fără gravură sau bijuterii. Există multe variații și combinații.

Destul de des, bărbații poartă brățări cu ornamente, adică farmece. Există argint și aur, arată interesant. Au o formă diferită, variind de la cranii, terminând cu flori. Deci, totul este alegerea și gustul tău.

Inserții din piele. Poate fi combinat astfel încât să existe mai mult metal sau invers, astfel încât brățara să fie formată aproape în întregime din piele cu inserții metalice mici. Această opțiune nu este numai frumoasă, ci și mult mai ieftină. Cu toate acestea, brățările de argint ale bărbaților pe mâini cu inserții din piele arată mai bine decât aurul.

Inserții textile. Astfel de brățări, din nou, au un avantaj în ieftinitate. Au intrat în tendința tinerei generații.

Diferite modele de brățări

Dacă decideți să alegeți o brățară strictă pentru bărbați, atunci puteți întâlni o mulțime de variații variate. Am spus deja despre țesut, dar acum ne vom familiariza cu modelele de lanțuri stricte.

 1. Bratari cu tesaturi complexe. Este imposibil să nu le arătați, deoarece lanțurile mari de bărbați cu țesături complexe vor arăta grozav.
 2. Inserții Onyx. Onyx nu va arăta prea vulgar, ci mai degrabă foarte atent. Marea diversității și variațiilor merită privite în magazine.

 3. Inserții din alte metale. Puteți cumpăra atât o brățară de aur curată, cât și o aură cu inserții de argint sau invers. Combinația de alte metale nu va fi, de asemenea, superfluă, dacă este selectată corespunzător.

Gravură brățară

Merită menționat faptul că gravura este potrivită pentru bărbații de orice vârstă și acesta este un avantaj fără îndoială. Deseori pe plăcile de brățări ale bărbaților există diferite gravuri. Dacă căutați o calitate, atunci puteți găsi orice, la gustul dvs., deoarece aceasta este o opțiune extraordinară. Brățări pentru bărbați pe o mână din argint cu o gravură arătată grozav.

Puteți să comandați o brățară cu orice model sau inscripție, atunci veți ști că cu siguranță nu veți vedea așa ceva.

Determinarea dimensiunii

Chiar dacă ați decis deja în final formularul, materialele și alte lucruri, merită stabilit dimensiunea. Trebuie să înțelegeți că lanțul nu ar trebui să zboare de pe mâini sau invers - să-l stoarceți.

Pentru a vă înțelege mărimea, trebuie să veniți la magazin și să cereți ajutorul consultanților. Încercați mai multe brățări, determinați ce dimensiune este cea mai convenabilă pentru dvs. Apoi puteți măsura lungimea brățării și puteți determina dimensiunea încheieturii mâinii prin următoarele măsurători:

 • 14-15 cm - dimensiunea S.
 • 15-17 cm - dimensiunea M.
 • 17-20 cm - dimensiunea L.

Data viitoare când veniți la magazin, veți spune imediat ce dimensiune vă va potrivi.

constatări

Deci, pe baza acestor recomandări, puteți stabili cu mai multă exactitate alegerea brățară. Te-ai familiarizat cu anumite criterii, ai văzut fotografiile de brățări ale bărbaților și ai învățat cum să stabilești dimensiunea. Merită să vă amintiți câteva sfaturi:

 • Experimentați cu forme, inserții și culori. Nu vă temeți de originalitate.
 • Bucata de bijuterie pe care o alegeți ar trebui să completeze aspectul dvs. și să se potrivească stilului, astfel încât să ia în considerare toți factorii atunci când aleg.
 • Prefer brățări voluminoase gravate. Ele par ridicol, în combinație cu un stil de afaceri, dar gravura este potrivită pentru orice imagine.

Urmând aceste reguli, veți alege o brățară frumoasă și elegantă pentru mâna dvs. și poate nu una.

arrow