Alegerea Editorului

Ce înseamnă inelul din mâna stângă (pe degetul inelului)?

Anonim

Inelele de pe mâini de astăzi nu vor surprinde pe nimeni. Cu toate acestea, nu toată lumea știe ce valoare are acest ornament pe un anumit deget. Mai mult. Ce înseamnă, de exemplu, inelul din mâna stângă pe degetul inelului? Există o anumită influență?

Inelul de pe mâna stângă pe degetul inelului este un fenomen comun. Decorare sau semn?

Astăzi, inelul de pe mâna stângă pe degetul inelului întâlnește tot timpul. Acesta este unul dintre locurile cele mai "populare" pentru astfel de decorațiuni. Deși, de obicei, o persoană nu se gândește la ce deget să decoreze cu un inel. Cu toate acestea, cel mai adesea se dovedește a fi fără nume. Apropo, nu este doar o decorare. Este inelul din mâna stângă pe degetul inelar al unei persoane care poate întări anumite trăsături ale personajului său.

Caracteristici cheie

Luați în considerare cu atenție toate aspectele. Inelul de pe mâna stângă pe degetul inelului este un semn că o persoană nu are fericire. În consecință, el încearcă să-l îndemne. Degetul inelului mâinii stângi este conectat direct cu norocul, succesul și creativitatea.

Vorbind despre creativitate. Aceste abilități devin mult mai puternice din cauza acestui ringlet. Ei primesc mai multă putere. Dacă o persoană poartă mai multe inele pe degetul de pe inel, aceasta indică faptul că calitățile menționate mai sus nu sunt suficiente. Aceasta este o dorință puternică de a le consolida.

De exemplu, puteți să acordați atenție lui Vladimir Kuzmin. Inelul, a spus el, ia dat un potențial creativ clar. A contribuit la atragerea calităților sale creatoare din exterior. Deși, în afară, el arăta ca un om care le are în abundență. Vă puteți aminti, de asemenea, despre Vladimir Vinokure. Potențialul său creativ este enorm, însă este destul de instabil.

Starea civilă?

Dar totuși merită menționat cel mai important moment. A purta un inel pe degetul inelar al mâinii stângi este de a vorbi despre starea dvs. maritală. În Rusia, de regulă, dezavantajate. Despre căsătorie în acest caz, ea mărturisește numai pentru catolici. A apărut acest obicei pentru prima dată în vechii egipteni. Ei credeau că așa-numita "arteră a iubirii", care duce la inimă, emana de la degetul inelar. Egiptenii au făcut inele de diferite metale, ceramică și sticlă. Doar în vremurile de la Roma antică sa făcut tradiția de a oferi soților soțul bronz sau bijuterii ca un semn al inviolabilității legăturilor de căsătorie. În secolul al III-lea, inele de aur ne-au fost deja cunoscute.

Nu neapărat ...

Cu toate acestea, nu este necesar să ne concentrăm asupra relațiilor de familie. Valoarea inelului de pe degetul inelar al mâinii stângi nu este neapărat asociată cu căsătoria. Această decorare poate sublinia pur și simplu pasiunea pentru lux, frumusețe și lucruri rafinate. În plus, este un angajament de comunicare cordială, exprimare de sine, bogăție și celebritate.

Dacă o persoană poartă în mod regulat un inel pe acest deget, înseamnă că este dornic de plăcere, plăcere plăcută, plăcere senzuală. În același timp, el este un romantic neobosit. Dacă într-o întâlnire cu cea aleasă vă vedeți un inel pe acest deget, nu vă îndoiți că este pozitiv, are intenții bune și planuri serioase.

O mică decorare indică liniștea unei persoane, încrederea în sine. Un accesoriu mare și luminos vorbește despre comportamentul furtunoasă și chiar ușor isteric al proprietarului său. Un inel de nuntă spune despre condiția obișnuită pentru proprietarul său.

Acasă, mulți oameni nu poartă inele. Semnul "libertății" (poziția "divorțat"), ca regulă, este publicat numai la om. Deși depinde totul de starea mentală a bărbatului sau a femeii care poartă inelul.

Și totuși ...

Dar totuși, inima este cel mai important "fir". Prin urmare, în majoritatea țărilor lumii poartă un inel de nuntă pe acest deget. În dreapta - acestea sunt emoții pozitive. Ei bine, și inelul de pe degetul inelar al mâinii stânga înseamnă separarea de cel iubit. Trist, dar adevărat.

În principiu, inelul de pe degetul inelar în majoritatea țărilor este asociat cu căsătoria. În SUA, pe partea dreaptă este angajamentul, în stânga - nunta. Oamenii aleg, de obicei, inele de argint sau aur. Deși bun venit și bijuterii cu pietre mari. Ele nu sunt întotdeauna asociate cu căsătoria, dar arată foarte frumoasă. Mai ales dacă le-ai decorat cu gravură.

"Degetul Lunii"

Inelul de nuntă de pe degetul inelar al mâinii stângi este asociat nu numai cu creativitatea și frumusețea, ci și cu un corp ceresc ca și luna. În consecință, cu o relație romantică.

Metalul lunii este de argint. Prin urmare, inelul este, ca regulă, ales argint pentru degetul inelului. Cu excepția angajamentului. Cel mai adesea, aceste inele sunt din aur. Cu toate acestea, este demn de remarcat faptul că este pus pe mâna stângă după divorț. Dacă inelul este ales special pentru el, adesea oamenii își îndreaptă atenția asupra bijuteriilor cu pietre: jad, ametist, turcoaz.

În majoritatea cazurilor ...

Deci, mâna stângă este degetul inelului. Inelul înseamnă, în cele mai multe cazuri, că proprietarul său a fost căsătorit de ceva timp, dar în prezent uniunea a fost dizolvată. După cum sa menționat deja, se crede de obicei că acest obicei se întâmplă din credința vechilor egipteni că sângele curge direct de aici în inimă. Inelele de nuntă sunt, de asemenea, purtate pe mâna stângă. Un astfel de decorare sugerează că proprietarul său se va căsători. În plus, un inel de promisiune este de asemenea pus pe degetul inelar al mâinii stângi. În general, în orice caz, într-un fel sau altul, el este legat de problemele inimii. Unii tineri poartă așa numitul inel de puritate (castitatea) pe acest deget.

Inelul de nuntă de pe stânga este purtat în Cuba, SUA, Canada, Columbia, Mexic, Brazilia, Australia, Coreea, Japonia, Azerbaidjan, Armenia, Turcia, Suedia, Croația, Slovenia, Irlanda, Marea Britanie, Italia, Franța. În Rusia, Polonia, Serbia, Belarus, Ucraina, Moldova, Chile, Kazahstan, India, Georgia, Norvegia, Grecia, Austria, Spania, Germania se mută acolo după un divorț. Pe stânga, două vene sunt purtate de văduvi și de văduve (de la sine și de soțul lor).

Cu toate acestea, aceasta este doar o tradiție. Depinde mult de preferințele personale ale persoanei. Există o glumă pe această temă:

- Fată, de ce purtați inelul pe mâna rea?
- Pentru că sa căsătorit cu persoana greșită!

Deoarece inelul nu are absolut nimic de spus. Deci, este ceva pentru o persoană sau nu, depinde de mulți factori.

Fii atent

Pe scurt, purtarea unui inel pe degetul inelului mâinii stângi este cel mai des asociată cu starea civilă a proprietarului său. Iar valorile pot fi absolut inconsistente. În unele țări, verighetele sunt purtate pe mâna stângă. În unele - le-au pus acolo după un divorț sau moartea unui soț. Cineva preferă să poarte inele de logodnă pe degetul inelar al mâinii stângi. Acest lucru indică faptul că o persoană, în mod inconștient, dorește să schimbe statutul său civil cât mai curând posibil. Natura romantică și visătoare este ușor de recunoscut de aceste decorațiuni.

Cu toate acestea, mulți consideră că purtarea inelului pe degetul inelar al mâinii stângi nu este cea mai bună idee. În primul rând, este un semn binecunoscut al unui văduv sau al unei persoane divorțate. Cu toate acestea, nu este deloc necesar ca inelul să fie privit din perspectiva relațiilor de familie. Oameni creativi și inventivi poartă inele pe degetul yin-yang. Acest lucru sugerează că proprietarul bijuteriei rezolvă cu ușurință toate problemele sale. Proprietarii inelului de pe degetul Yang preferă să-i învețe pe alții și să arate cum poți să-ți folosești creativ abilitățile în diferite situații.

Astfel, acest accesoriu nu este doar un ornament. Mulți oameni asociază anumite momente de viață cu inelul de pe mâna stângă. Simbolul creativității sau al stării civile este - toată lumea decide pentru sine. De asemenea depinde foarte mult de metalul din care se face inelul. Prezența unei bijuterii sau absența acesteia influențează și simbolismul. Alegerea este minunată. Și fiecare persoană determină dacă să poarte sau să nu poarte una din aceste bijuterii și exact ce va fi.

Există multe tradiții în bijuterii. Cunoscând simbolismul inelelor și degetelor, puteți învăța multe despre proprietarii lor. Desigur, nu există un anumit set de reguli și puteți purta bijuterii după cum doriți. Dar unele dintre nuanțele încă știu. Degetele mâinii stângi, inclusiv cea fără nume, reflectă partea psihologică a personalității umane, vorbesc despre credințele și caracterul său.

Nu uitați câteva puncte importante atunci când alegeți inele. Dacă doriți să adăugați eleganță mâinii dvs., îndreptați atenția asupra modelelor cu pietre ovale alungite. Dacă sunteți proprietarul unei înălțimi mici sau degetele prea subțiri, nu obțineți inele foarte largi. Subțire de bijuterii pe mâna unei fete este mult mai bună decât inele masive. Dacă alegeți un inel pentru uzul zilnic, gândiți-vă că pietrele mari vor fi redundante în timpul zilei. În general, ia în considerare aceste nuanțe și - alegerea este a ta!

O varietate de bijuterii moderne pot satisface toate dorințele clienților. Rămâne doar să determinăm alegerea modelului. Aveți grijă, de asemenea, dacă intenționați să prezentați un astfel de cadou. Cu alegerea de accesorii trebuie să fii foarte atent, să cunoști multe lucruri mici: gust, preferințe, mărime. De aceea, de regulă, trebuie să știți bine cine vreți să dați, pentru a nu fi greșit. Cu toate acestea, pentru un iubit, un astfel de cadou va deveni cu siguranță ceva scump și special!

arrow