Alegerea Editorului

Thomas Munz: recenzii ale clienților, revizuirea gamei, fotografii

Anonim

Majoritatea clienților obișnuiți ai salonului de încălțăminte Tomas Munz numesc acest brand asociat cu calitatea produsului, precum și cu stilul excelent care este caracteristic fiecărei perechi de pantofi produse de acest brand. Luați în considerare în continuare principalele caracteristici ale pantofilor lui Thomas Munz, precum și recenziile lăsate de fanii mărcii.

Informații generale despre companie

Este cunoscut faptul că societatea binecunoscută în cauză și-a început activitatea în 1897, în orașul german german Guben, iar compania a primit numele de la numele și prenumele fondatorului său, tânărul tânăr Thomas Münz, care a făcut personal primele sale produse.

Până în prezent, încălțămintea produsă sub sigla lui Thomas Munz - aceasta este personificarea brevetului și a calității înalte, se spune în toate țările în care este vândut.

Marca considerată a câștigat o popularitate atât de largă datorită faptului că fiecare pereche de pantofi eliberate de linia de asamblare a fabricii corespunde pe deplin tehnologiilor inovatoare dezvoltate de specialiștii individuali ai acestei companii. În procesul de dezvoltare a acestora, ideile de a crea modele extrem de convenabile concepute pentru natura specifică a mișcării naturale a piciorului uman sunt urmărite. Review-urile lui Thomas Munz afirmă adesea că pantofii acestui brand sunt diferiți prin faptul că sunt perfecți în tot, până la cele mai mici detalii, deoarece chiar și accesorii pentru el sunt fabricate pe echipamente specializate situate în fabrici din Germania și Italia. În ceea ce privește fabricile de croitorie a produselor, pentru confortul companiei, fabricile în care se desfășoară acest proces, există nu numai în Germania, ci și în China și Rusia.

Caracteristicile generale ale încălțămintei

În recenziile cu privire la seria de modele produse de compania în cauză, se remarcă adesea că prezența unui număr mare de modele contribuie la creșterea popularității încălțămintei în rândul consumatorilor de diferite vârste și sexe. Compania Thomas Munz produce pantofi excelenți confortabili nu numai pentru bărbați și femei, ci și pentru copii. Colecțiile sale sunt actualizate periodic, ceea ce permite aderenților mărcii să-și găsească în mod constant pentru ei înșiși copii care respectă pe deplin tendințele modei.

Dacă vorbim despre colecții, gama de pantofi de femei a prezentat presa de la 35 la 42 și bărbații - de la 39 la 46 de dimensiuni.

Efectuarea de pantofi din diferite tipuri de material: velur, textile, nubuc, piele de căprioară, dar în cea mai mare parte din piele naturală și artificială. În ceea ce privește căptușeala, este confecționată din blană naturală și din piele, dar în unele modele există și materiale artificiale pe tălpi interioare - piele ecologică și blană europeană.

În comentariile privind pantofii lui Thomas Munz, există adesea observații cu privire la faptul că pantofii produse de compania în cauză sunt excelenți pentru utilizarea activă în viața de zi cu zi. În plus, modelele sale sunt combinate ideal cu imagini la modă. Referindu-se la stilul de pantofi produs de Thomas Munz, este demn de remarcat faptul că gama modelului este reprezentată de seria Active și Classic City, stilul căreia este cât se poate de apropiat de cel casual preferat.

Câteva cuvinte despre tehnologia modernă

După cum sa menționat mai sus, în procesul de cusut de pantofi cu sigla Thomas Munz, se folosesc numai tehnologii moderne moderne, pe care fiecare pereche trebuie să le respecte pe deplin. Datorită acestor tehnologii, orice încălțăminte produsă de brand nu numai că are un aspect frumos, dar este, de asemenea, complet confortabilă, practică și durabilă. În plus, indicatorii de calitate sunt păstrați atunci când sunt purtați în orice anotimp al anului și în orice vreme.

Revizuirile lui Thomas Munz spun adesea că utilizarea tehnologiilor unice de către companie în fabricarea încălțămintei îi permite să fie cu mult înaintea tuturor concurenților din acest domeniu.

Specialiștii companiei "Thomas Münz" au dezvoltat mai multe tehnologii unice, în strictă conformitate cu care încălțămintea modernă a companiei este cusută. Acestea includ astfel de know-how ca:

  • Munz-Flex.
  • Munz-Amo.
  • Munz-spuma.
  • Munz-Light.
  • Munz-Tex.

Luați în considerare în continuare caracteristicile principale ale fiecăreia dintre tehnologiile prezentate.

Munz-Flex

După cum se menționează în recenziile clienților despre Thomas Munz, compania în cauză oferă astfel de pantofi, în care mersul pe jos va fi deosebit de confortabil. Această proprietate este asigurată de faptul că fiecare model este îmbinat cu tehnologia unică a lui Munz-Flex, care asigură confortul chiar și în timpul lungii mersului pe jos.

Munz-Flex este o tehnologie pentru folosirea unei proporții mari de cauciuc pentru a crea o talpă. Este de origine sintetică, dar împreună cu aceasta se utilizează materiale naturale și plastifianți pentru fabricarea părții inferioare a pantofului. În ceea ce privește proporțiile acestor elemente, producătorul le păstrează permanent în secret.

Revizuirea lui Thomas Munz arată, de asemenea, că talpa pantofului în cauză este destul de puternică, durabilă și în același timp flexibilă și ușoară. În plus, materialul se distinge prin prietenia sa cu mediul înconjurător.

Una dintre caracteristicile producției de pantofi de la Thomas Munz este fixarea unică a părții superioare. Lucrul este că adezivul nu este folosit pentru acest lucru deloc.

Munz-Foam

Insolații investiți în pantofi fabricați de companie au anumite caracteristici. Principala este că acest element de orice tip de pantof, conceput pentru a fi purtat în diferite sezoane, este cusut folosind o tehnologie specială numită Munz-Foam. O persoană purtând pantofi cu un branț realizat folosind o tehnologie specială, combinată cu o talpă unică, simte senzații excepțional de confortabile pe o perioadă îndelungată de funcționare.

Branțul, care este în interiorul fiecărei perechi de pantofi de la Thomas Munz, este realizat sub forma unui plan profilat și tridimensional, care vă permite să păstrați o anumită formă pentru o perioadă extinsă. Mai mult decât atât, branțul are proprietăți uimitoare de primăvară.

"Thomas Münz" își echipează încălțămintea exclusiv cu tălpi hipoalergenice, care este apreciat în special în procesul de îmbrăcăminte de îmbrăcăminte închisă de iarnă și demi-sezon.

Munz-Tex

Pantofii lui Thomas Munz remarcă adesea că produsele fabricate de această companie au o caracteristică distinctă de menținere a temperaturii în interiorul produsului la un anumit nivel, ceea ce este apreciat în special în timpul sezonului rece. Acest factor se datorează faptului că în procesul de îmbrăcăminte de cusut se utilizează pe scară largă o tehnologie unică Munz-Tex, care este de a asigura absența completă a transparenței la rece și vânt în modele închise. În plus, Munz-Tex oferă posibilitatea evaporării destul de rapide a umidității care a pătruns în tampoane, ceea ce vă permite să protejați piciorul de bolile fungice. În recenziile despre cizmele de la Thomas Munz, se remarcă faptul că prezența calității specificate este, fără îndoială, o caracteristică pozitivă a încălțămintei de la producătorul în cauză.

În majoritatea recenziilor oamenilor care preferă pantofii de la compania Thomas Müntz, se spune că în timpul funcționării sale se simte doar ușoare și multe emoții plăcute. În plus, o persoană care poartă astfel de produse asigură o siguranță adecvată a sănătății sale.

Acoperim toate cele de mai sus, trebuie remarcat faptul că membrana pantofului, dezvoltată în strictă conformitate cu tehnologia Munz-Tex, este capabilă să protejeze piciorul uman nu numai de hipotermie, ci și de încălzirea excesivă.

Recomandările lui Thomas Munz despre cizme spun adesea că, chiar și cu purtarea lor lungă, picioarele nu primesc un miros neplăcut, care este, fără îndoială, un factor pozitiv care atrage atenția clientului. Clienții companiei observă că la picioare, în timpul iernii sau în produsele de toamnă-primăvară ale societății în cauză, chiar și în cazul uzurii prelungite, nu se observă transpirații, datorită calității crescute a produselor, precum și a selecției corecte a materialelor pentru fabricarea acestora.

Lumină Munz

Munz-Light este o tehnologie unică utilizată în fabricarea de pantofi de marcă germană de la compania "Thomas Munz", datorită căruia modelele gata sunt ușoare, ceea ce asigură un confort complet în procesul de mers pe jos. Trebuie remarcat faptul că tehnologia în cauză este utilizată atunci când coaseți absolut toate elementele din gama de modele "Thomas Müntz".

Tehnologia Munz-Light asigură procesarea fiecărei perechi de încălțăminte cu un amestec special creat din șlefuit de carbon și poliuretan. Caracteristica principală a acestor componente este că acestea sunt foarte ușoare. Review-urile de pantofi Thomas Munz au observat adesea că pantofii fabricați cu tehnologia Munz-Light au un grad ridicat de plasticitate și au, de asemenea, o rată ridicată de rezistență la îngheț. Datorită acestui fapt, produsele companiei "Thomas Münz" sunt ideale pentru a purta chiar și în cea mai geroasă perioadă.

Munz-Amo

Urmând tehnologia Munz-Amo atunci când pantofii de cusut de la Thomas Munz asigură un confort maxim atunci când poartă modele deschise și închise ale mărcii în cauză.

Munz-Amo implică utilizarea inserțiilor speciale de amortizare, pentru producția cărora se utilizează un material unic Flex. Producătorul observă că acest element al încălțămintei de la compania "Thomas Müntz" oferă o protecție incredibilă a articulațiilor și a coloanei vertebrale a unei persoane în cazul unor lovituri neprevăzute de diferite puncte forte.

Mai mult decât atât, tocmai acest element al încălțămintei este responsabil pentru asigurarea unui confort total în timpul mersului prin uniformizarea rezistenței încărcăturilor care apar în procesul de mișcare.

Pe gama de pantofi

În recenziile lui Thomas Munz (Moscova) se observă adesea că în saloanele acestui brand puteți găsi cea mai largă gamă de produse. Este conceput separat pentru bărbați și femei. În colecțiile prezentate sunt pantofi, pantofi, cizme, cizme, cizme și sandale.

În comentariile lăsate de cumpărători în adresa firmei "Thomas Müntz", afirmă că marca în cauză reprezintă produse care sunt ideale pentru practică și, în același timp, pentru modă activă. Ei înșiși spun adesea că, cu ajutorul încălțămintelor lui Thomas Munz, puteți crea cele mai elegante imagini, deoarece acestea tind să completeze orice echipament care ulterior va atrage atenția celorlalți.

În ceea ce privește modelele masculine, ele întruchipează interpretarea tendințelor moderne de modă, precum și un nivel sporit de confort și o privire nouă la clasici. În plus, potrivit majorității reprezentanților sexului mai puternic, încălțămintea bărbaților marca "Thomas Munz" este elegantă, elegantă, practică și individuală.

Despre pungi

Este de remarcat faptul că firma Thomas Munz oferă o selecție excelentă de pungi care sunt accesorii perfecte pentru orice imagine. Elementele conținute în acest grup de produse sunt concepute pentru diferite sezoane.

În sortimentul de pungi există atât modele mari, cât și ambreiaje miniatură, care completează perfect orice aspect de seară. În plus, în colecțiile "Thomas Münz" puteți găsi chiar și versiuni sportive ale acestui tip de accesoriu.

În revistele Thomas Munz, se remarcă faptul că acest tip de produs de marcă se distinge printr-un nivel ridicat de calitate, precum și durabilitate. Dacă doriți să achiziționați un sac, puteți vizita cel mai apropiat salon de marcă sau puteți evalua gama de produse prezentate în magazinul online.

Despre magazinele de firme

În feedbackul angajaților Thomas Munz, se remarcă adesea că bunurile originale ale mărcii în cauză pot fi achiziționate numai în magazinele companiei, precum și în magazinul oficial online, disponibil pe site-ul principal al companiei. În plus, pantofii Thomas Münz pot fi găsiți și în magazinele "M.Shoes", deoarece compania în cauză, din 2002, a fost în relație strânsă cu această companie.

Trebuie remarcat faptul că în magazinele rusești, compania Thomas Munz reprezintă exclusiv bunurile destinate cumpărătorului rus. Trăsătura lor principală este că pantoful oferit pentru cumpărătorii care trăiesc în țările CSI, inclusiv Rusia, are o reducere specială, dezvoltată după cercetările efectuate de specialiștii companiei. În cursul punerii sale în aplicare, sa constatat că persoanele care aparțin rasei slave au o structură picior diferită de cea caracteristică unui european sau, de exemplu, unui american. De aceea, în special pentru piața CSI, întreaga gamă de modele a fost modificată pentru a reflecta caracteristicile stabilite, astfel încât cumpărătorul să aibă posibilitatea de a purta cele mai confortabile încălțăminte.

Trebuie remarcat faptul că în prezent compania în cauză intenționează să își extindă geografia de vânzări. Ca parte a acestui program, este planificată deschiderea încă mai multor saloane în toată Rusia, precum și în alte țări din CSI (în special în Belarus, Ucraina și Kazahstan).

În revistele magazinelor Thomas Munz, se remarcă de multe ori că saloanele de marcă au un design unic care atrage atenția vizitatorilor. Fiecare dintre ele are personal specializat. Mai mult decât atât, în comentariile clienților Thomas Münz, accentul este adesea pus pe faptul că în orice salon al consultanților orașul produce servicii de primă clasă, oferind poziții adecvate și anunțând cu promptitudine promoțiile actuale.

Trebuie remarcat faptul că, încă din momentul intrării pe piață, pantofii mărcii "Thomas Münz" au fost foarte iubiți de cumpărător. Astfel, saloanele de marcă Thomas Munz sunt reprezentate în aproape toate orașele importante din țară. Acestea sunt situate, în cea mai mare parte, în marile centre comerciale și comerciale, în care există un trafic mare de oameni. În cele mai mari așezări ale țării sunt reprezentate mai mult de 10 saloane. Printre acestea se află, mai presus de toate, Moscova (19 puncte) și Sankt-Petersburg (12 saloane). În plus, magazinele de marcă pot fi găsite în Ekaterinburg, Zelenograd, Ufa, Tyumen, Krasnodar, Novosibirsk, Almetyevsk, Astrahan, Petrozavodsk, precum și în Pyatigorsk.

Politica de prețuri

Trebuie remarcat faptul că pantofii prezentați de marca "Thomas Münz" se află într-o categorie de preț destul de ridicată, totuși, potrivit consumatorilor, costul fiecărui articol prezentat în colecție este pe deplin justificat de calitatea sa.

Costul pantofilor demi-sezon și de iarna la saloanele de marcă Thomas Munz este de aproximativ 15.000-20.000 de ruble, însă, după cum arată practica, în cazul vânzărilor puteți cumpăra cizme la modă și de înaltă calitate la un preț mai accesibil - de la 8.000 la 13.000 de ruble. În ceea ce privește pantofii mai ușori, prețul său variază în jurul valorii de 6.000-15.000 de ruble, în funcție de model sau de sezonalitate. Pe acest grup de produse, producătorul stabilește adesea reduceri.

Vorbind de bărbați de încălțăminte, este demn de remarcat faptul că valoarea sa fluctuează în jurul valorii de 8-13 mii de ruble, pentru modelele de iarnă va trebui să plătească aproximativ 10-18 mii.

Trebuie remarcat faptul că magazinele Thomas Munz desfășoară adesea promoții și oferă vânzări. Luând parte la ele, puteți cumpăra produse interesante cu un discount imens. În Tomas Munz, vânzările se desfășoară în fiecare an în onoarea Vinetei Negre, precum și promoții dedicate sărbătorilor majore și aniversărilor din magazinele lanțului.

Thomas Munz oferă certificate de cadouri pentru fanii săi, valoarea nominală minimă fiind de 5.000 de ruble. Acest certificat poate fi un cadou excelent pentru orice ocazie pentru bărbați și femei. O persoană care apreciază stilul, calitatea și confortul va aprecia cu siguranță un astfel de cadou.

Despre slujba lui Thomas Munz

Compania "Thomas Munz" este pregătită să ofere nu numai încălțăminte și pungi de înaltă calitate, ci și o muncă excelentă, caracterizată prin condiții de muncă confortabile și salarii decente. În feedbackul primit de la angajați cu privire la munca de la Thomas Munz, se remarcă de multe ori că societatea oferă perspective destul de bune pentru creșterea și dezvoltarea carierei. În plus, angajații din magazinele comerciale ale mărcii în cauză beneficiază de anumite avantaje sub forma unor reduceri suplimentare la mărfurile "Thomas Munz".

Dacă doriți să aflați despre vacanțele actuale din rețeaua "Thomas Münz" pentru o anumită perioadă, ar trebui să vizitați site-ul oficial al companiei - în secțiunea "Job" veți găsi o listă detaliată a locurilor vacante care sunt gratuite într-un anumit oraș la un moment dat.

Recent, compania Thomas Munz își extinde activ geografia vânzărilor produselor sale. În acest sens, numărul saloanelor noi de marcă, care necesită personal responsabil și cu înaltă calificare, crește puternic. Cele mai solicitate posturi vacante sunt următoarele:

  • Vanzator-casier;
  • expert în mărfuri;
  • casier;
  • managerul;
  • director adjunct.

Recent, dezvoltarea activă a lui Thomas Munz din Sankt Petersburg. Feedback-ul angajaților despre lucrul în magazinele lanțului care operează în acest oraș afirmă că "Thomas Munz" este unul dintre cei mai buni angajatori, care oferă angajaților săi un pachet social complet, condiții de muncă excelente, precum și o mulțime de oferte interesante.

Pentru a vă prezenta candidatura pentru examinare, trebuie să trimiteți o cerere personală la care trebuie să atașați un CV cu o fotografie. Adresa de e-mail la care sunt primite aceste cereri este listată pe site-ul oficial al companiei Thomas Munz.

opinii

Mai sus, am revizuit principalele opinii privind calitatea încălțămintei de la marca în cauză. Ei exprimă în cea mai mare parte opiniile pozitive cu privire la activitatea mărcii, dar, uneori, ele includ și cele negative.

Cei mai mulți dintre fanii companiei, în recenziile lor, spun că calitatea pozitivă a pantofilor produsă sub marca lui Thomas Munz este că majoritatea modelelor sunt fabricate exclusiv din materiale naturale. De asemenea, fanii acestui brand trebuie să guste faptul că modelele fabricate la fabricile "Thomas Müntz" sunt produse exclusiv în conformitate cu toate standardele și know-how-ul dezvoltat de companie. În special, în recenziile despre cizmele de la Thomas Munz se remarcă adesea că este imposibil de înghețat în ele chiar și în cel mai rece timp. Modelele de consum, cum ar fi ușoare nu mai puțin, care se datorează în primul rând nivelului de confort experimentat atunci când sunt purtate.

În recenziile lui Thomas Munz, se remarcă adesea că magazinele de mărci pentru vânzarea de pantofi de marcă în cauză sunt concepute astfel încât vizitatorii lor să se simtă confortabil la site-uri, precum și să selecteze și să încerce modele pe care le doresc.

În ceea ce privește recenziile negative, uneori spun că pantofii de la compania "Thomas Munz" nu s-au grăbit pentru mai mult de un sezon. După cum arată practica, astfel de situații apar în cazul funcționării incorecte. De asemenea, unele comentarii sunt adresate faptului că pentru a avea grijă de pantofi de la "Thomas Müntz" trebuie să utilizați numai instrumente scumpe care nu sunt accesibile tuturor.

Uneori, într-o revizuire despre personalul lui Thomas Munz de la Moscova se remarcă faptul că oamenii care lucrează în saloanele capitalei tind să fie foarte invazivi, ceea ce nu este deosebit de plăcut de clienți.

arrow