Alegerea Editorului

Tricotate pulovere cu umeri deschise. Modele și caracteristicile acestora

Anonim

Inițial, puloverele și puloverele au fost concepute pentru a proteja oamenii de frig. Din acest motiv, aceste articole de garderoba erau practic etanșe la aer - un gât mare, un manșon lung și o lungime sub șolduri. Produsele tricotate treptat au devenit obiect estetic. Pe baza lor, designerii au dezvoltat o mulțime de variații, iar unul dintre ele a fost un pulover tricotat cu umeri deschise. Care sunt caracteristicile unui astfel de lucru și au variații? Să ne dăm seama.

Nu e rece?

Poate că, dacă este înghețat afară, și camera nu este suficient de încălzită, va fi relativ rece. Dar având în vedere că în prezent nu există probleme cu încălzirea, iar femeile doresc să se uite întotdeauna la modă, chiar și în friguri severe, un pulover tricotat cu umeri deschise a devenit unul dintre cele mai dorite și cele mai populare elemente ale dulapului. Baza unui astfel de lucru poate fi orice fire - ca fiind foarte densă și pufoasă (de exemplu, angora), precum și subțire, lumină (mătase sau lenjerie). În ciuda faptului că umerii rămân goi, stăpâna unui astfel de pulover nu îngheață deloc, dar se simte foarte confortabil.

Este timpul să întrebați o întrebare logică: care sunt tipurile de pulovere tricotate cu umerii deschisi? O prezentare generală a modelelor și a caracteristicilor acestora este prezentată mai jos.

Pe baza modelului raglan

De cele mai multe ori, pe umerii magazinelor și buticurilor se întâlnesc pulovere cu umeri deschise, cusute pe modelul raglanului. Acesta este un tip special de manșon care nu este introdus de pe linia umărului, ci din gâtul produsului. Asemenea lucruri arata grozav pe orice forma fizica si netezeau vizual orice defecte. O caracteristică importantă a raglanului este, de asemenea, considerată versatilitatea sa stilistică. În același timp, astfel de lucruri arată luxos și simplu, arată foarte bine atât într-un context de afaceri, cât și în stilul casual. Crearea unui pulover de tipar cu umeri deschisi, cel mai simplu mod de a lua mâneca raglan ca bază. O fâșie rotunjită se face pe partea proeminentă a umărului - și totul este gata. Acest model arată relevant și non-standard și merge bine cu orice îmbrăcăminte de bază.

Cu un manșon dintr-o bucată

Nu este mai puțin simplu să faci un pulover tricotat cu umeri deschise pe baza modelului de lilieci. Esența sa constă în faptul că manșonul este fabricat dintr-o singură bucată din produsul principal, din acest motiv arată mai masiv și mai larg decât un manșon obișnuit. Trebuie doar să scoatem partea superioară a modelului, care acoperă clavicula și umerii, și obținem un model de pulover la modă. Pentru a păstra produsul pe figură, se folosește așa-numita beret.

Această opțiune arată îndrăzneț și la modă. Ea are un element de neglijență și deliberate disheveledness, astfel încât acest sacou va fi perfect combinat cu un stil gratuit de îmbrăcăminte, dar nu cu unul de afaceri.

Cu un rever uriaș

Acest model de pulovere tricotate cu umerii deschisi a apărut mai devreme decât toate cele descrise mai sus. Sa spunem mai mult - asemenea pulovere arata mult mai elegante si elegante, nu au o neglijenta, nu vor fi ultramoderne si moderne. Numai clasic și luciu. Vorbim despre pulovere, în care clavicula și umerii sunt complet expuși, și în același timp, într-un astfel de flacără-guler largă flaunts pe un astfel de produs în zona pieptului. În mod ideal, o astfel de haină trebuie să fie țesută din materiale subțiri și să aibă o siluetă montată.

Pulover model cu un rever din stil și timp. Va potrivi oricarei vârste, va fi relevant să privim în combinație cu blugi și o fustă de creion. De asemenea, stilistii recomanda completarea unor astfel de pulovere cu cercei lungi si eleganti.

Ce sa poarte?

Tricotatele pulovere cu umeri deschise sunt fundamental diferite. Printre acestea sunt modele confortabile din fire groase și decorate cu modele luminoase. De asemenea, există așa-numitele opțiuni de birou - stricte, concise, fără decorare suplimentară. Trebuie să-l respingeți de aceste date. Merită să ne amintim că, în sine, o jachetă cu umeri goi este un lucru universal, la fel ca un pulover obișnuit negru sau o cămașă albă. Toate subtilitățile sunt închise în design - formă, tăiere, culoare, decorare etc.

Dacă aveți un pulover luminos, plin de culoare, ușor lăsat, combinați-l cu blugi, cu pantaloni largi în stil casual, cu jambiere din piele. De asemenea, această opțiune va arăta grozav pe o scurtă zăpadă denim. Modele cu lipsa decorului, monofonice, susținute într-o paletă pastelă, ușor montate - o opțiune excelentă pentru diluarea unei imagini strict de lucru. Ele vor completa o fusta cu creioane sau pantaloni drepți, vor arăta grozav în timpul unei afaceri, vor servi și ca bază pentru un costum.

Cine este potrivit?

O altă întrebare care nu are un singur răspuns. De fapt, puloverele tricotate cu umeri deschise sunt potrivite pentru toată lumea, în plus, acest lucru este considerat o baghetă magică. Elimină vizual figura, face imaginea mai blândă și mai feminină. Este important să vă găsiți modelul. Dacă există kilograme în plus, trebuie să acordați preferință puloverelor libere, dar nu și supravegherii. Se potrivesc perfect cu jachetele raglan, fără umeri. Fetele cu sânii mici pot alege pulovere cu manșete - din punct de vedere vizual aceste lucruri vor extinde partea superioară a trunchiului. Puloverele "pe curele", adică cu mâneci tăiate, pot permite doar femeile subțiri cu umeri înguste și fragile.

arrow