Alegerea Editorului

Whitney blugi: modele populare și recenzii

Anonim

Whitney este o binecunoscută marcă turcă care fabrică produse textile, inclusiv îmbrăcăminte pentru denim. O marcă destul de tânără (anul 1988 este considerată anul de înființare) se confruntă cu încredere cu "mediul" pe piața mondială. Whitney blugi sunt deosebit de populare în Europa de Est. Rușii s-au familiarizat cu produsele companiei la sfârșitul anilor 90 ai secolului trecut, iar de atunci ei preferă adesea acest brand. Popularitatea se datorează unei calități bune la un preț relativ scăzut în comparație cu jeansii producătorilor de top din lume, cum ar fi Lee, Levi, Wrangler, Diesel etc.

Whitney blugi sunt reprezentate atât de modele de sex feminin cât și de sex masculin. Producția diferă într-o varietate de stiluri, scheme de culori și elemente ale decorului. Fanii mărcii pot achiziționa produse cu scaune mici, medii și înalte, strânse și libere, drepte și arse.

gama

Orice membru al sexului echitabil, indiferent cât de înalt sau fizic posedă, poate să-l ia pe blugi pe femeile Whitney. Următoarele modele sunt deosebit de relevante astăzi:

 • Albastru slab slab. Această opțiune este destinată celor care iubesc blugi bine fixați. Confortul este asigurat de fibrele elastice care alcătuiesc materialul.

 • Iubitorii de înaltă calitate vor aprecia blugi negri atrăgători într-o tăietură îngustă, cu o centură largă pe butoane.

 • Este dificil să vă imaginați o colecție fără modelul clasic de culoare albastră bogată, cu o înălțime medie și un picior drept.

 • Pentru sezonul cald există blugi cu fund albastru, cu formă medie, confecționați din denim subțire și moale.

 • Femeile îmbrăcate în blană vor aprecia blugi din bumbac pur.

 • Modelele cu un model de camuflaj și un decor original vor atrage fetele care preferă pantaloni în stil bărbătesc cu o potrivire scăzută. Sunt fabricate din bumbac cu adaos de elastan și se potrivesc perfect pe figură.

 • Modelele calde cu fleece înăuntru sunt un adevărat cadou pentru femeile ruse care nu vor să renunțe la hainele lor confortabile în timpul sezonului rece. Ele se vor încălzi la vreme rece și, în același timp, nu vor strica deloc forma datorită tăierii reușite.

Blugi bărbați Whitney sunt prezentate ca modele clasice de culori albastre și negre, și mai multe opțiuni la modă (cu găuri, patch-uri, scuffs sau foarte îngustat în jos). Cele mai multe produse pentru bărbați sunt fabricate din bumbac (98%) și elastan (2%).

Beneficiile lui Jeans Whitney

De ce rușii aleg produse de marcă turcească? Există mai multe motive:

 • Nu este un preț scăzut, dar nu transcendent, ca marcă reclamată, cu o calitate decentă.

 • Modele de succes și potrivire bună.

 • Materiale de înaltă calitate și croitorie.

 • Utilizarea echipamentelor moderne și a celei mai noi tehnologii în producție.

 • Accesorii excelente (fermoare, nasturi).
 • Whitney blugi sunt purtate pentru o lungă perioadă de timp, să păstreze forma și culoarea lor după spălare.

 • Gama de modele actualizată constant.

 • Compania produce modele de stiluri diferite, ținând cont de toate tipurile de corpuri.

Sfaturi pentru alegere

 • Cei care preferă blugii îngustă trebuie să acorde atenție modelelor cu fibre elastice.

 • Fabricat din produse din bumbac 100% va dura mai mult fără a pierde forma și culoarea, în plus, ele se disting prin potrivirea solidă a denimului, preferată de cumpărătorii conservatori.

 • Jeans cu o talie joasa este mai bine sa alegi doamne subtiri. Proprietarii de forme mai magnifice se potrivesc modelelor de inalta calitate, abdominale si abdominale. Produsele cu o potrivire medie sunt universale, oricine le poate alege.

Whitney blugi: dimensiunea ochiurilor de plasă

Cunoașterea dimensiunii este deosebit de importantă pentru clienții magazinelor online. Deci, mărimea blugi Whitney este indicată de două numere, de exemplu 34/32 sau 28/34. Primul înseamnă dimensiunea (volumul), cea de-a doua - creșterea. Modelele acestei mărci turcești sunt prezentate în dimensiuni cuprinse între 25 și 38, cu o creștere de 32 și 34.

Așadar, a 25-a femeie corespunde celei de-a 40-a rusă, a 26-a până a 42-a și așa mai departe. Cel de-al 28-lea bărbat corespunde celui de-al 44-lea, al 29-lea până al 46-lea și așa mai departe.

opinii

Review-urile lui Jeans Whitney sunt pozitive și negative.

Cumpărătorii, mulțumiți de produsele producătorului turc, notează confortul, buna calitate, confecționarea de înaltă calitate, o tăiere bună.

Cei care au rămas nemulțumiți vorbește mai ales despre produse excesive, o manoperă insuficient de bună, o țesătură prea subțire și rupturi rapide de fire în locuri de scuffs și formarea găurilor.

arrow