Alegerea Editorului

Rochii cu un singur umar: caracteristici alese

Anonim

În ce chip o femeie va arăta mereu câștigătoare și va face trecătorii să se întoarcă după ea? Desigur, dacă a făcut un pariu pe un stil feminin, delicat, sofisticat. Subliniați în special frumusețea rochiilor de doamnelor elegante pe un umăr. Ei au o anumită cusur, care dă imaginea de mister și de farmec.

Boom pe asimetrie

În ultimii ani, asimetria în costume nu și-a pierdut popularitatea. Acest lucru se aplică nu numai la fuste, tunici, dar și rochii. Potrivit jumătății de sex masculin, o rochie de umăr arata sexy pentru femei și, prin urmare, atractivă. Multe celebrități erau deja pe covorul roșu într-un costum similar, atrăgând opinii publice și lentile fotografice paparazzi.

Tendința cea mai la modă sunt rochii cu bibelouri, volane și o varietate de draperii. Toate aceste elemente pot decora rochia și aduc sensibilitate și ușurință arcului general. Este demn de remarcat că astfel de modele sunt potrivite pentru aproape toată lumea, indiferent de tipul de figura, de construcție și de vârstă. Absolut fiecare doamnă este capabilă să-și aleagă opțiunea potrivită.

Varietate de modele

Designerii moderni au creat și continuă să creeze o varietate incredibilă de stiluri și modele de rochii asimetrice, printre care și rochiile cu un singur umăr ocupă unul dintre primele locuri ale podiumului. Acestea sunt modele scurte de fixare și sunt libere la podea, de lungime medie și sub genunchi. În plus, o rochie poate avea un manșon, lungimea căruia variază de la scurtat la lung. Moda cu un manșon lung este considerată o modă deosebită, a cărei tăiere este făcută în mod diferit de către designeri: există o lanternă cu manșon, o aripă cu maneci, o cămașă cu mânecă, decorată cu broderie, maneci, pietre, amprente etc.

Modele sunt, de asemenea, dezvoltate în care, pe lângă un singur manșon, există fuste asimetrice, pliuri, stratificări. În anotimpurile anterioare și prezente, pe podium au apărut stiluri de îmbrăcăminte, în care, în loc de manșonul lipsă, au plasat o curea largă sau doar partea de jos a manșetei, care arată destul de originală.

Ce țesături sunt folosite pentru a crea modele pe un umăr? Aici sunt materiale potrivite și ușoare, care zboară (sifon, mătase, dantelă) și țesături mai strânse (brocart, tricot, satin).

Cum sa alegi

Alegerea de a face se bazează pe tipul de cifră și înălțime. Pentru o sărbătoare de nuntă, aniversare, orice ceremonie, baluri, rochii lungi pe un umăr sunt perfecte. Pentru fetele tinere este mai bine să alegi o rochie de cocktail cu o lungime medie, cu talie înaltă sau una mai liberă, în stil empire, din material dens, deoarece țesătura moale nu poate decât să sublinieze toate defectele.

Fetele elegante și subțiri se potrivesc și opțiunile lungi și scurte. Acesta din urmă va "sublinia" picioarele frumoase. Dacă o femeie are umerii largi, atunci trebuie să luați foarte atent un costum similar, deoarece atrage atenția asupra umerilor goi.

Un alt aspect în alegerea hainelor este culoarea pielii. Rochia cu un manșon în negru va contrasta cu pielea albă și va sublinia feminitatea. Doamnelor cu piele închisă pot purta o rochie de nuanțe bogate în albastru, verde și roșu. Astfel de tendințe de culoare sunt observate în colecțiile de designer ale anului curent.

Cine ar trebui să refuze o astfel de rochie? În primul rând, nu va funcționa pentru fetele cu sânii mari, care își vor pierde pur și simplu forma fără sprijin și vor părea ușor vulgar. Aici se va potrivi opțiunea cu o curea largă pe un umăr gol. De asemenea, nu trebuie să purtați costum la doamne cu mâini foarte pline, care, cu umerii deschisi, vor fi prea vizibili.

În cazul în care să poarte

Rochia de vară cu umăr deschis într-o versiune simplă poate fi folosită pentru uzul zilnic. În acest caz, potriviți materiale naturale, culori calme sau imprimare discret.

O rochie de cocktail pe un umăr, cu un flounce se potrivește perfect la un cocktail sau petrecere corporatistă. Poate fi lungime sau lungă la podea. O absolventă a unei astfel de rochii, spre deosebire de cea luxuriantă, va da ocazia să danseze toată noaptea și să arate proaspătă și la modă.

Modele lungi de rochii seara cu un umar deschis primesc ocazii speciale si ceremonii. Astfel, domnișoarele de onoare aleg de multe ori o rochie de vară de nuanțe luminoase, de exemplu, coral, roz. De asemenea, în acest caz, pulbere adecvată, lavanda, etc.

Stelele lumii afacerilor arată adesea rochiile pe un umăr pentru publicare, în special pentru prezentarea unui premiu prestigios, premieră etc.

Ce să combinăm

În ceea ce privește încălțămintea, este mai bine să ridicați pantofi sau sandale cu tocuri înalte, de tip închis. De exemplu, o rochie pe un umăr cu un manșon va arăta grozav cu pantofii, iar modelele de rochie de vară pot fi combinate cu succes cu sandale sofisticate. De la accesorii puteți lua un ambreiaj și cercei supradimensionate. Uneori, o brățară bine selectată se potrivește în imagine.

Deoarece pariul în rochie se face pe umărul gol, care în sine este un "element de decor", imaginea nu trebuie supraîncărcată. Dacă cumpărați o rochie cu flăcări, lăsați-le să fie puțin.

arrow