Alegerea Editorului

Cât de frumos să împachetezi un cadou folosind materialele la îndemână

Anonim

De-a lungul vieții noastre, oferim câteva mii de daruri diferite în numeroase ocazii. Zilele de naștere, ziua de Anul Nou, 8 martie, nunta și nașterea unui copil sunt doar o parte nesemnificativă a momentelor fericite, cu ocazia cărora sunt prezentate cadouri. Dar nu este suficient să dați ceva, trebuie să știți cum să împachetați un cadou frumos.

În acest caz, totul depinde de imaginația ta și de disponibilitatea materialelor decorative improvizate. Dacă ați petrecut mult timp alegând un cadou, aspectul designului său este de obicei amânat până în ultima clipă. Dar această abordare nu este în întregime corectă. Este pachetul de cadouri care creează prima impresie a darului în sine și aduce plăcere estetică atât donatorului cât și celui de aniversare. Prin urmare, trebuie să vă gândiți cum să împachetați frumos un cadou.

Folosind mai multe tehnici și o varietate de materiale, puteți transforma ambalajul într-o adevărată capodoperă. Să luăm în considerare mai multe opțiuni cum să împachetați frumos un cadou.

  • Designul țesăturii. Materialul este o opțiune excelentă pentru decorarea unei cutii cadou. Veți avea nevoie de un pătrat de satin negru și o rețea de aur, o serpentină de aur și o floare. Am așezat pe masă o grilă de aur. Pe ea am pus o bucată de satin cu fața în jos și a pus o cutie cadou în mijloc. Ridicați fiecare colț al țesăturii cu plasa și puneți-le împreună deasupra cadoului. Am acoperit cutia, ascunzând în interiorul secțiunilor țesăturii. Cu o bucată de scotch îngust, înfășurăm "coada" de mai sus. După aceea, am tăiat câteva șuvițe de serpentină și le-am legat în jurul "coada". Folosind foarfece, înșurubăm capetele și le aranjăm frumos în jurul cutiei, atașând bucăți mici de bandă dublă. Așezați nodul serpentinic aproape de flori decorative sau arc.
  • Puteți împacheta frumos un cadou folosind jucării pentru copii mici și hârtie de ambalaj. Vom avea nevoie de o foaie de dimensiuni suficiente pentru a împacheta o cutie cadou, mâncăruri pentru copii sau un set de mașini mici, bandă dublă și simplă și o mică imaginație. Împachetați caseta și capacul separat în hârtia de ambalat, decorată cu o imprimare pentru copii, asigurând toate îmbinările și marginile cu bandă îngustă. Închideți cutia cu un capac și lipiți segmentele de bandă adezivă pe două fețe, pe care montați autovehicule și semne rutiere sau obiecte de mâncare pentru copii în orice ordine.
  • Destul de des ne confruntăm cu întrebarea cum să împachetezi un cadou pentru un bărbat? Modul original este să-l poarte într-o "cămașă". Luați în considerare acest tip de ambalaj pe designul unei sticle de vin. Veți avea nevoie de o foaie de hârtie maro puțin mai mult decât înălțimea sticlei, bandă și bandă de cravată. Împingeți sticla în hârtie, lăsând o mică cantitate în partea de jos și o tăietură de 15 centimetri deasupra. Fixați hârtia cu bandă scotch. Încărcați fundul și fixați cu bandă adezivă, închizând partea inferioară a sticlei. După ce am scăzut cu cinci centimetri deasupra, facem mici tăieturi pe ambele părți pentru gulerul cămășii. Îndoiți secțiunile inferioare spre interior de-a lungul unei coase, formând umerii înclinate și fixați cu bandă scotch. Îndoiți banda de guler în jumătate, îndreptați tăietura spre interior și puneți o bandă decorativă între straturile de hârtie. Marginea gulerului este sigilată cu bandă. Puneți panglica sub formă de cravată și tăiați marginile la lungimea dorită.
  • Dacă nu vă puteți gândi cum să împachetați frumos un cadou, faceți-l original. Folosind cutii de dimensiuni diferite, poți construi un fel de păpușă, ascunzând darul în cea mai mică cutie. Prin lipirea inscripțiilor "rece", "mai cald", "mai cald" pe ambalaj - în funcție de numărul de cutii folosite, veți întoarce deschiderea cadoului într-un joc interesant.

Luând un cadou și făcându-l proiectat, fă-o cu dragoste. Apoi nu primiți mai puțină plăcere de la livrarea sa decât eroul ocaziei.

arrow