Alegerea Editorului

Pietre urale - pietre care dau fericire

Anonim

Din cele mai vechi timpuri, oamenii știu foarte multe despre proprietățile magice ale diferitelor pietre prețioase. Pietrele pot face o persoană fericită, bogată și sănătoasă și poate lipsi de orice - dragoste, sănătate, chiar viața. În mod tradițional, este obișnuit să se facă distincția între mineralele utile și cele periculoase, conform constelației în care sa născut o persoană. În țara noastră, în Ural, există cele mai bogate depozite de minerale minunate. Pietrele prețioase sunt foarte apreciate în întreaga lume. Aceste amulete puternice sunt, de asemenea, extraordinar de frumoase. Oricine a vizitat muzeele din Kremlinul Moscovei, a avut ocazia să vadă personal toate pietrele Ural - pietre, ale căror fotografii, desigur, nu sunt capabile să transmită pe deplin farmecul lor fabulos, deoarece este imposibil să vedem jocul de lumină și reflecție, să simțim vibrațiile și radiațiile misterioase din pietre.

În acest articol, pentru fiecare semn al zodiacului, sunt selectate pietrele lor urale. Se oferă, de asemenea, o descriere a proprietăților acestora.

Berbec

Heliotrope este foarte util pentru acest semn. Mineralul va calma un berbec excitat, va ajuta atunci când ia decizii. Cel mai energic semn al zodiacului va fi rezistența foarte folositoare, puterea fizică și încrederea, care îi vor înzestra bijuteria. El îi va da lui Berbec avere și noroc. Heliotrope are un efect benefic asupra starii vaselor de sange.

Taurul

Taurul trebuie să poarte agat într-un cadru de cupru. Această piatră este capabilă să îmbunătățească viziunea, să distragă probleme de la proprietar și, de asemenea, îi oferă capacitatea de a-și exprima în mod elocvent și convingător gândurile. Dacă Taurul va purta agatele tot timpul, atunci vor învăța să identifice fraude și să distingă dușmanii de prietenii lor.

Gemenii

Ametistul este o piatră de Gemeni. El va vindeca depresia și va da bucurie iubirii veșnice. El va proteja de intoxicare și otrăvire. Dacă Gemenii vor purta ametist tot timpul, ei vor dezvolta talentele esoterice. Ametistul absoarbe negativ foarte intens, deci trebuie curățat în mod regulat.

cancerele

Acest semn infantil și nepractic al zodiacului va face pietrele urale fericite, iubite și bogate. Pietrele de smarald și calciul îl vor ajuta să devină stăpânul destinului său și să-l învețe să gândească logic. Adesea bijuterii cu diamante de smarald. Nu este înfricoșător. Un diamant îmbunătățește doar influența pozitivă a vecinilor săi.

lei

Leu este foarte bun să aibă un talisman rubin. Această piatră este capabilă să o aducă la vârful scării de carieră, dar din când în când trebuie eliminată, deoarece un rubin poate să-i priveze pe proprietar de un sentiment de realitate și să-l elibereze de normele etice. Iar emanciparea excesivă este plină de pierderea prietenilor și de alte necazuri similare.

fecioară

Pentru Fecioara, o mascota de la Jasper va fi un bun ajutor. Acest mineral ieftin este foarte frumos și îi va ajuta pe fecioară la școală, pentru că ea întotdeauna caută cunoștințe. Aceasta va ajuta la restabilirea forței și concentrației. De asemenea, această piatră va îndepărta pe cei răi și vă va permite să rămâneți pe valul de calm și să nu vă dezamăgiți.

Balanța

Ursul malachit va da greutăților prieteni buni. De asemenea, va îmbunătăți culoarea și calitatea pielii proprietarului. Dacă purtați margele de malachit, atunci părul va crește mai repede. Plăcile din acest mineral, atașate de petele dureroase, ușurează inflamația. Dacă faceți un obicei de meditație asupra malachitului în fiecare zi timp de câteva minute, acest lucru va agrava vederea și va preveni bolile oculare.

Scorpions

Turmalina va îmbunătăți starea sistemului endocrin al Scorpionului. Mineralele roșii armonizează intimitatea și vor da dragoste, cele verzi vor învăța concentrarea și vor accelera procesele gândirii, cele albastre vor calma sistemul nervos și vor fi indispensabile pentru meditație și practici spirituale, negrul va deschide darul de a prezice viitorul.

arcasi

Calcedonul cel mai bun din toate celelalte pietre este potrivit pentru Sagetator. Și dacă Sagetatorul este și el un marinar, atunci el va fi cel mai norocos dintre colegii săi. Cu cât culoarea piatră este mai strălucitoare, cu atât energia este mai puternică. Cu toate acestea, ea nu poate fi purtată mereu în sine, deoarece poate provoca apariția unor temeri nerezonabile și, în consecință, probleme cu circulația sângelui. Pentru femeile Sagetator, calcedonia va da dragoste perfecta.

Capricornii

Lucrătorul și capricornul melancolic vor purta pietre? Pietrele nu atârnă neapărat pe gât sau pe urechi. Puteți cumpăra un castron, sculptură, interior. Capricornul de piatră - onix, foarte des folosit ca ornamental. Această bijuterie din Ural va economisi de la singurătate, va ușura suspiciunea și indecizia. El este capabil să scoată bolile de la o persoană și să prelungească viața.

Vărsătorii

Pietrele roșii - pietre, asemănătoare cu boabele de rodie și cu același nume, se vor potrivi perfect semnului cel mai creativ - Vărsător. Grenadele îi vor învăța raționalitatea în alocarea timpului și a banilor, vor inspira și vor da energia necesară. Cu toate acestea, purtarea lor în mod constant nu este recomandată, altfel există riscul de a vă epuiza corpul. Aceste pietre sunt purtate de războinici pentru a se proteja de vărsarea sângelui și a mutilării. Femeile gravide ajuta la naștere.

pește

Acest semn ar trebui să aibă un amulet cu opal. Acest mineral va ajuta la stabilirea și menținerea relațiilor de prietenie. El își va salva proprietarul într-un izbucnire a epidemiei, îi va proteja pe hoți, fulgere și foc. Talismanul cu opal va ajuta la dezvoltarea creativității. Aurul dublează puterea amuletului. În funcție de culoare, opalul are proprietăți diferite, dar aduce mereu fericire și armonie. Este necesar să vă fie frică numai negru - este o piatră de magicieni și vrăjitorie.

Bijuterii este cel mai adesea purtat de femei, și cum doriți pietre să servească, de asemenea, ca sex mai puternic! Pietrele în funcție de semnele zodiacului au fost separate de multe secole și, probabil, de mii de ani în urmă. Acest lucru a implicat astrologi și alchimiști. Alegeți potrivirea pentru fiecare membru al familiei dvs. și cumpărați un copac cu frunze din amuletele potrivite. Și este mai bine dacă vor fi pietre urale pietre urale. O fotografie a unuia dintre acești talismani de familie este prezentată mai jos.

Acest copac va proteja atât femeile, cât și bărbații care locuiesc în casă unde se află.

arrow