Alegerea Editorului

Cum de a lega bandana. Moduri și fotografii

Anonim

Bandenii au fost primii care au folosit spaniolii pentru a proteja împotriva nisipului pe cap sau față. După ce acest accesoriu a început să folosească cowboy pentru a se proteja de soare. Astăzi a devenit un element popular al imaginii. Acest articol vă va spune cum să legați o bandană.

Cum sa alegi o bandana

Concentrați-vă asupra formei sale, deoarece greutatea banda în sine depinde de ea. Sunt triunghiulare, pătrate, dreptunghiulare. Ridicați-vă pentru a vă potrivi forma feței. Acordați atenție materialului în momente diferite ale anului și acordați atenție modului de a lega o bandană. În timpul verii, este mai bine să alegeți eșarfe subțiri naturale sau de mătase, iar articolele de piele să poată fi purtate în timpul sezonului rece. Astfel de bandanas sunt bine curățate de praf și protejează capul de ploaie și de vânt, ceea ce este bun pentru copii. Culorile pe care le alegeți pentru gustul dvs., cele mai clasice culori sunt alb, negru și gri. Ei pot să vină la orice, deci sunt convenabil de folosit. Șalurile luminoase vă vor ajuta să setați starea de spirit și să vă reîmprospătați tinuta.

Soiuri de bandanas

Bandana poate fi folosit ca o eșarfă, batistă sau accesoriu. Pentru gustul dvs. alegeți ceea ce vă place. Există multe culori și materiale diferite care nu vor lăsa pe nimeni indiferent. Există încă un fel de eșarfă. Acesta este un buffan banda. Un bandaj care răspunde la o varietate de funcții. Protejează bine fața de vânt, așa că sportivii o folosesc. Acest bandaj poate fi purtat ca o eșarfă, o mască. Acest accesoriu arată ca o țeavă, este foarte convenabil să nu te gândești cum să lege o bandană.

Ce poți purta o bandană

Fiecare persoană este potrivită pentru bandană, trebuie doar să o combinați în mod corespunzător. Poți să-l purtați cu stilul obișnuit casual: tricouri obișnuite, bluze, blugi jupuite, fuste, cămăși și căști de piele. De asemenea, cu ajutorul unui accesoriu, ele creează un aspect feminin, purtând un fel de rochie drăguță, ar trebui legată în jurul gâtului. A devenit popular să purtați o bandană cu un costum clasic. Cel mai bun cu o culoare închisă și luați o batistă luminată pentru ao face să iasă în evidență. Accesoriul este potrivit și pentru costume colorate, în care cămașa nu este ascunsă în interior. Acesta este un stil specific al artistului. Bandajul poate fi de asemenea legat de mânerul pungii, chiar și de margele strânse pe vârfuri. Acest accesoriu vă va oferi individualitate.

Cum să purtați un accesoriu

Pe cap, poate fi folosit ca o eșarfă, sau o curea sau chiar o bandă elastică. Va arata foarte bine. Dacă este purtat în jurul gâtului - atunci se va dilua imaginea stilată. Pe o femeie, o bandană arată ca o brățară drăguță, iar brățara unui bărbat arată ca o brățară. Acest accesoriu poate arăta grozav dacă îl legați în blugi, fustă sau pantaloni scurți în loc de centură.

Cum de a lega bandana

Există multe modalități de legare, totul depinde de originalitatea și imaginația dvs.

 1. Modul clasic. Rabatați bandana într-un triunghi și aduceți baza pe frunte. Conectăm sfaturile și realimentăm.
 2. Moda pentru femei. Faceți un triunghi și legați-vă în jurul gâtului, lăsând vârfurile de sus.
 3. Hippie. Faceți un triunghi și pliați de mai multe ori pentru a crea o bandă. Aceasta este o modalitate bună de a lega o bandană pe capul tău.
 4. Knit contrariul. Baza triunghiului este aplicată pe partea din spate a capului, iar capetele sale sunt legate pe frunte.
 5. Ca un pirat. Împingeți bandana în diagonală într-un triunghi, despachetați capetele laterale din spatele capului și fixați-o.
 6. O altă opțiune pentru gât. Am îndoit eșarfa într-un triunghi, o îndoiți într-o bandă, o legați în jurul gâtului, traversând capetele.
 7. Pe mâna. Din nou, îndoim triunghiul într-o bandă largă și o legăm pe încheietura mâinii. Puteți purta două bastoane pe braț, combinate cu brățări de fier și ceasuri.
 8. Cum de a lega încă o bandană? Pe gleznă. O opțiune neobișnuită, dar combinația cu slip-ons sau loafers arată foarte originală.
 9. Pe coafura. Puteți adăuga accesoriu în loc de panglică pe pălărie.

Bandana Coafuri

Luați în considerare modul de a lega o bandană pe cap cu o coafură. Poate fi împletit într-un coș de picioare sau într-un bun, în timp ce-l asigura cu firepins.

 1. Coada. Răsuceam un triunghi dintr-o bandană într-o bandă, dar nu foarte îngustă, legăm o coadă, vârfurile cărora pot fi răsucite.
 2. Coafura Greacă. Facem același lucru cu eșarfa ca și pentru coadă, dar luăm banda mai îndeaproape pentru ca coafura să fie bine păstrată. Legăm-o peste păr, apoi înșurubăm firul, împăturim banda, deci este necesar să continuăm până la capăt, până când se strânge tot părul.
 3. Coafura populară. Facem un pachet neîngrijit pe cap și legăm o bandană pe cap, astfel încât capetele să fie exact pe frunte. Ele pot fi ascunse sau lăsate libere.

Bandana - un accesoriu popular astăzi

Este potrivit pentru a merge la plajă și pentru o plimbare cu prietenii și pentru a juca sport, pentru petreceri de costume și pentru viața de zi cu zi. Puteți efectua diverse experimente cu acest accesoriu și cu propriul stil. Modaștii și fashionistasii sunt foarte îndrăgostiți de o bandană, pentru că arată foarte cool, elegantă și originală. Designerii de modă și designerii îl folosesc în spectacolele lor.

Există bandane care sunt capabile să mențină temperatura normală a corpului. Elasticitatea materialului asigură o utilizare îndelungată a accesoriului. Există bandaje care au prezența impregnării de la diverse insecte, ceea ce este foarte convenabil pentru a merge în pădure. Nu produce bacterii și dă prospețime pe tot parcursul zilei. Nu va exista iritație sau frecare pe piele.

Acum știți cum să legați bandana, deci nu ezitați să începeți să faceți acest accesoriu în garderoba dvs. Fiți strălucitori și unici.

arrow