Alegerea Editorului

Sfaturi practice: cum puteți determina singur dimensiunea degetului inelului

Anonim

Aproape fiecare om începe să se lupte înainte de a face o propunere fata, pentru că trebuie să cumperi un inel, și pentru asta trebuie să știți dimensiunea degetului ei. Și trebuie să căutați modalități de a determina dimensiunea unui deget pentru un inel, fără a vă deranja pe iubitul vostru, astfel încât darul pentru el să devină o surpriză.

Cea mai sigură cale

Desigur, cel mai sigur mod de a cunoaște dimensiunea unui deget este să-l întrebi pe sine. Dar atunci surpriza va înceta să fie astfel, iar propunerea nu va avea efectul dorit. Alternativ, o puteți întreba pe mama sau prietenul ei. Dar este mai bine să încercați să aflați mărimea inelului, care se va potrivi viitorului mireasă, pentru a le spune mai târziu câte eforturi au fost depuse în această afacere. Dar pentru asta aveți nevoie de pricepere și exactitate, astfel încât nimeni nu a ghicit nimic.

Luați în considerare mai multe opțiuni.

Există mai multe opțiuni pentru a afla cum să determinați dimensiunea unui deget. Dacă purta deja un fel de inel, aceasta ușurează sarcina - puteți pur și simplu, dacă cuplul deja trăiește împreună, începeți să discutați cu ea dimineața, astfel încât ea să o uite accidental acasă. Sau ascunde-o seara: lăsați-o să arate dimineața, poate că s-a rostogolit! Și în acest moment trebuie să profitați de - mergeți la magazinul de bijuterii, luând cu el un inel. Există un dispozitiv special cu care vânzătorii vor măsura inelul și vă vor spune ce mărime este degetul fetei. Dacă timpul este scurt, cea mai ușoară opțiune este măsurarea diametrului cu o riglă - câte milimetri va arăta rigla, atunci aceasta este dimensiunea. De exemplu, dacă diametrul este de 15, 5 mm, dimensiunea inelului va fi de 15, 5.

Foaie de hârtie

Dar conducătorul, desigur, nu este întotdeauna la îndemână, astfel încât să puteți rola o foaie de hârtie într-un tub, introduceți-o în inel, apăsând-o ferm înăuntru și fixați-o. Sau încercați-o singură, notând mânerul frontierei. Și apoi du-te la bijutieri.

O altă opțiune

Este mult mai dificil dacă o fată nu o scoate din mână sau nu poartă deloc asemenea bijuterii. Atunci cum să determinați dimensiunea degetului pentru inel? În acest caz, puteți tăia mai multe bucăți de hârtie sub formă de inele de diferite diametre, de exemplu, 15 mm, 15, 5 mm, 16 mm etc., și încercați în timp ce ea doarme. Principalul lucru este să vă asigurați că trece bine prin îmbinarea degetului. Pentru a nu suferi tăierea și lipirea piesei, puteți găsi pur și simplu o bandă fină dimensională, o tăiați și, urmând instrucțiunile date, măsurați degetul.

Fir fir

Și în cele din urmă, ultima metodă, pentru care este necesar un fir, este destul de densă, cu lungimea de 45-50 cm. Trebuie să fie înfășurată strâns pe deget, făcând 5 rotații, fără a se suprapune, lățimea trebuie să fie între 3 și 6 mm. Ambele capete ale firului se încrucișează între ele (ca și cum vor face un nod) și le taie la baza degetului de la intersecție.

Măsurați lungimea obținută și împărțiți valoarea milimetrică cu 15, 7. Dimensiunea degetului va fi egală cu numărul care a ieșit. Dacă este necesar, rezultatul trebuie rotunjit, mărind valoarea într-un mod mare. De exemplu, 16.2 înseamnă că dimensiunea va fi de 16.5 mm, dacă rezultatul este de 15.6 mm, atunci vom lua 16.0 mm.

Au fost luate în considerare modalități de determinare a mărimii unui deget pentru un inel, dar acestea nu sunt întotdeauna exacte, dar să sperăm că totul funcționează pentru tine cel mai bine!

arrow