Alegerea Editorului

Cum sa dansezi adidaii frumos?

Anonim

Adidașii sunt încălțăminte versatilă, care este utilizată aproape oriunde astăzi. Pentru plimbări în oraș sau pe pădure, excursii lungi la cumpărături,

Calatoria si calatoria acestui tip de pantof este aproape indispensabila. Și este destul de natural ca cei care purta aceste pantofi tot timpul se întreabă cum să danseze adidași, astfel încât acestea să arate mai originale și mai atractive.

Lacingul nu este, desigur, un accesoriu, ci un detaliu al imaginii. Prin urmare, înainte de a locui pe una sau altă variantă, trebuie să vă gândiți unde mergeți, că veți fi totuși îmbrăcați. În funcție de aceasta, decideți cum să dați la îndemână pe adidași și să alegeți o metodă simplă, specială sau decorativă.

Tricotarea simplă este un truc bine cunoscut care arată îngrijit, restrâns și tradițional. Dar, în același timp, ele pot părea destul de plictisitoare și plictisitoare. Cum sa dansez adidașii? Cea mai ușoară cale este să zig-zag. Se poate face prin tragerea șireturilor prin primele găuri în interior sau în exterior.

Modelele decorative sunt oarecum mai complicate, dar ele sunt deja capabile să adauge o originalitate pantofilor tăi și pentru tine. Dresarea europeană este considerată o modalitate populară de dantelare.

Mai întâi trebuie să țineți cablul în primele găuri la ambele capete. Apoi unul dintre capete este tras în cruce în gaura cea mai de sus. Celălalt capăt este traversat printr-o gaură în sus.

O altă modalitate de a vă dăunui pe adăposturile dvs. este ștanțarea dreaptă. În primele două găuri din dantelă este omis. Un capăt trece prin gaura dreaptă și merge spre stânga. Apoi ambele capete sunt scoase printr-o gaură, întinse în direcția opusă și trimise. Acest proces se repetă până când unul dintre capete ajunge la gaura superioară. Celălalt trebuie să fie scos prin gaura din partea de sus.

Cât de frumoase sunt dantele adiacente? Tehnicile speciale au fost inventate pentru a nu împiedica mișcările, nu pentru a stoarce piciorul în timpul activităților în aer liber, cum ar fi ciclismul. În acest caz, toate nodulii sunt localizați în interior și nu creează disconfort în timpul mișcării. Pentru a împiedica adidașii în acest fel, este necesar să omiteți șirul în primele găuri, apoi ridicați un capăt spre dreapta, trageți-l prin orificiul superior și înșurubați-l spre stânga. Apoi, ambele capete trebuie să fie ridicate și întinse spre interior - fiecare în gaura sa printr-una. După aceea - întinde-te din nou. Prin urmare, trebuie să continuați până la gaura cea mai de sus. Când unul dintre capete ajunge la el, celălalt trebuie scos și nodul legat de o parte.

Întrebarea despre cum să încingeți adidași nu poate fi atât de importantă. Dar, în viața de zi cu zi, lucrurile mici joacă un rol important, astfel încât chiar și legarea originală poate fi exact partea care vă va face fericiți. În unele cazuri, decoltarea corectă este cheia unei recreări confortabile și reușite, a realizărilor sportive, a satisfacției și a plăcerii. Fii atent la lucrurile mici și viața va fi mai frumoasă!

arrow