Alegerea Editorului

Cizme cizme cu o tălpită plat: ce să purtați, cum să aveți grijă

Anonim

Cizmele din piele de căprioară arată foarte bine în sezonul rece. Suntem obișnuiți să facem contraste cu pantofi de piele de căprioară și cu piele, dar, de fapt, acesta este același material, doar metoda de prelucrare este diferită. În culoarea uniformă de înaltă calitate din piele de căprioară, cu strat gros și suprafață catifelată. Astăzi, un număr mare de pantofi din piele de căprioară. Magazinele de încălțăminte oferă o varietate de pantofi din piele de culoare în culori, dimensiuni și design.

Suede cizme toamna. Ce să aleg?

Sutien cizme sunt o mare alternativă la cizme artificiale. Ei stau perfect pe picior, creând confort și confort. Alegerea pantofilor pentru toamnă, opriți-vă la cizmele din piele de căprioară. Acest pantof este întotdeauna plin de tendință și feminin, se potrivește perfect pe picior.

Modelele actuale de cizme de toamnă din piele de căpătâi sunt opțiuni clasice, stiluri cu o platformă joasă, tălpii plate, vârf mare. Pentru publicație este mai bine să alegeți încălțăminte cu un baston. Ele arata mereu gratios pe fetele cu picioarele subtiri. Deținătorii de picioare complete este mai bine să aleagă opțiuni pentru cizme cu tocuri pătrate.

Pentru cei care vor sa arate mai inalti, in timp ce nu isi neglijeaza confortul, se vor face ghete de piele. Pentru o excursie zilnică la serviciu sau școală, puteți alege un model cu călcâi redus. Aceste cizme nu dăunează picioarelor și coloanei vertebrale, li se recomandă să poarte medicii ortopedici.

Suede cizme opțiuni

Prefera pantofi confortabili confortabili si doresc in acelasi timp un look elegant si elegant? Opriți-vă alegerea pe cizmele de piele fără călcâi. Cizmele moi, confortabile, modelul cărora presupune absența unui călcâi, se vor potrivi iubitorilor de modă dacă sunt activi toată ziua.

Graceful și sexy arata cizme de mare piele de călcat cu o tălpită plat - cizme. Din punct de vedere vizual, astfel de modele sporesc cresterea proprietarului. Treptele pot fi slabe sau cu un baston.

Modelele mici de încălțăminte pe o talpă plană vor părea la fel de atractive. Ele pot fi folosite pentru uzul zilnic. Aceste cizme sunt foarte confortabile și frumoase.

Ce poți purta cu cizme de piele de piele?

Acest cizme de căprioară cădea rămâne în tendință. În plus față de confort, cizmele din piele de căprioară fără tocuri sunt versatile. Combinând astfel de cizme cu îmbrăcăminte exterioară, puteți alege o jachetă obișnuită și o vestă umflată, iar costumul de modă din parc din acest sezon se va potrivi de asemenea. Vestele din blană, blănurile scurte, blănurile de oaie și hainele vor face imaginea mai feminină, cu cizme din piele de piele pe o tălpită plat.

Jeansul poate fi purtat cu cizme fără toc pentru uzura obișnuită. Un pulover sau o cămașă în ton cu cizme, blugi încasați în cizme - o imagine minunată! Dacă preferați rochii, o rochie de pulover este potrivită pentru cizme de piele de cătină pe o tălpită plat.

Ce culoare să purtați cizmele din piele de căprioară?

Culoarea albă este clasică. Cizmele albe vor arăta elegante și elegante. Unul minus este că petele și zgârieturile vor fi vizibile imediat. Va fi dificil să vă îngrijiți de un astfel de model. O nuanță universală de cizme de toamnă din piele de piele este gri. Aceasta este o culoare foarte nobilă, potrivită pentru fiecare zi. Cizmele din ciorapi de gri sunt potrivite pentru sărbători. Cizmele neagră vor fi practice. Ele vor completa imaginea și o vor face elegant. Maro și toate nuanțele sale sunt combinate cu diferite modele, ornamente. Culoarea roșie este un clasic special. Potrivit pentru imagini îndrăznețe. Culoarea burgundă arată bine cu blugi.

Cum de a alege cizme din piele de înaltă calitate?

Piața modernă oferă o cantitate imensă de produse din piele de căprioară. Dar este important să se înțeleagă unde materialul de calitate, și în cazul în care un înlocuitor artificial. Prețul ridicat al produselor din piele este primul indicator al calității. Atunci când cumpără, să acorde o atenție la eticheta de preț, de obicei, este atașat la ea o bucată de piele din care a făcut pantofi sau alt produs.

Dacă materialul este natural, va fi încălzit prin atingerea mâinilor, înlocuitorii artificiali vor rămâne reci. Încercați să îndoiți produsul din piele de căprioară, în locul pliului va exista o hală lângă materialul natural, care după un timp ar trebui să dispară.

Suede cizme grija

Mulți consideră că pantofii de piele de căprior sunt impracticanți datorită cerințelor lor și nevoii de îngrijire specială. Acum, piața este plină de diverse mijloace de a avea grijă atât de cizme de piele de cătină pe un talpa plat, cât și de unelte pentru alte modele. Deci, vom înțelege complexitatea îngrijirii suedei.

În toamnă și iarna, pantofii de piele de căprioară necesită o atenție specială. Pentru a reduce daunele cauzate de cizme de umezeală, zăpadă sau reactivi care sunt utilizați pentru a trata trotuarul, trebuie să manevrați cizmele cu un spray special de protecție. Puteți găsi unul în orice magazin specializat în vânzarea de pantofi. Procesarea ar trebui să se efectueze după cum urmează:

  1. Spray spray-ul pe pantofi.
  2. Pantofii uscați complet. Punctul important: nu uscați pielea de sus sau pe lângă baterie.
  3. Tratează din nou pantofii și se usucă din nou.
  4. Tratează din nou suprafața. Total - trei tratamente.

Există perii speciale de burete pentru curățarea cizmelor de piele de piele, care trebuie curățate după fiecare utilizare.

Pentru îngrijire suplimentară, trebuie să cumpărați o radieră specială. Elimină petele de pe pantofii de piele de căprioară. Dacă, în timp ce umblați pe vreme umedă, totuși ați supus cizmele dvs. efectelor neplăcute ale reactivilor și au apărut pete strălucitoare, se recomandă tratarea acestora cu un spray special de înnoire.

Cum de a curăța cizmele din piele de căprioară?

Pentru a face față poluării pe pantofii din piele de catifea acasă în mai multe moduri. O lingurita de sifon trebuie dizolvata intr-un pahar de lapte, iar suprafata trebuie tratata cu o solutie. Un alt mod: în o sută de grame de apă, se dizolvă douăzeci și cinci de grame de oțet, se pune amestecul pe cizme, apoi se spală cu apă caldă.

Pentru a evita petele albe, cizmele pot fi curățate cu apă cu săpun și amoniac. Clătiți apa reziduală.

Dacă cizmele sunt ude, puneți hârtia înăbușită în interior și lăsați-le să se usuce. Du-te pentru o perie de căptușeală. Dacă găsiți pete uleioase pe suprafață, tratați-le cu benzină sau cu kerosen. Puteți stropi cu talc, țineți câteva ore, apoi ștergeți cu o cârpă uscată cu talc.

Cum de a curăța cizmele de căprioară de acasă dacă sunt foarte murdare? Dacă vă decideți să actualizați cizmele de piele, utilizați o compoziție specială.

Respectați regulile de îngrijire pentru pantofii de piele de căprioară, iar cizmele de înaltă calitate vă vor plăcea mai mult de un sezon.

arrow