Alegerea Editorului

Linda Evangelista (Linda Evangelista) - biografie, familie. Parametrii modelului de vârf

Anonim

Într-o zi, o faimoasă fată a spus că nu va ieși nici măcar din pat pentru o sumă mai mică de 10 mii de dolari. Autorul acestei afirmații este modelul celebru Linda Evangelista. Trebuie remarcat faptul ca designerii au fost gata sa se desparta cu o suma mai mare, doar pentru a-si face show-ul cel putin ca oaspete.

copilărie

În provincia canadiană Ontario, în orașul San Catarina, sa născut Linda Evangelista. Biografia fată începe la 10 mai 1965. Părinții ei erau imigranți din Italia. Un tată și doi frați mai mari lucrau la o fabrică locală. Toți membrii familiei au respectat cu strictețe canoanele catolice și în fiecare zi, indiferent ce sa întâmplat, s-au adunat la masa de masă.

Dorința de a deveni o fată model simțită în copilărie. A jucat cu plăcere în reviste în magazine locale. Când avea doisprezece ani, părinții ei au luat-o pe Linda la o școală de modele. Trei ani mai târziu, ea participă la concursul canadian "Young Miss Niagara". Desi Linda Evangelista nu este printre castigatori, frumusetea ei nu trece neobservata. La sfârșitul evenimentului, un cercetaș de la agenția Elite sa apropiat de fată și, susținând o carte de vizită, a spus să-l cheme înapoi pentru a discuta detaliile contractului.

Fatal apel

Cu toate acestea, părinții nu au apreciat dorința fiicei sale de a deveni un model la o vârstă fragedă. Apelul fătător a fost făcut numai după ce fetița a terminat școala. Linda merge la New York și semnează fără întârziere un contract cu o agenție faimoasă. După acest eveniment, a trebuit să se mute la Paris. Din păcate, nu a fost posibil să se facă o carieră rapidă în țările europene. După ce și-a ascuns mândria până la vremuri mai bune, Linda Evangelista participă la toate sesiunile foto propuse. În paralel, ea trimite fotografiile sale fotografilor celebri, în speranța de noroc. Și curând pasărea fericirii cade în mâinile unei fete.

Stralucitoare pe podiumuri

În 1987, Linda a primit o propunere de a lucra cu faimosul fotograf de moda Peter Lindberg. Această persoană poate fi cu siguranță numită descoperitorul de talentați evangheliști. După un timp, Linda se află deja în plină expunere pentru alți fotografi celebri. Fața ei împodobește coperta revistei de renume mondial Vogue.

Treptat, Linda Evangelista devine unul dintre cele mai căutate modele din lume. Ea este invitată să filmeze pentru reviste lucioase din toate categoriile. Casele de modă celebre doreau să-și facă o fată pentru spectacolele lor. Linda strălucește pe podiumurile din Milano, Paris, New York și alte orașe, prezentând colecțiile lui Calvin Klein, Chanel, ChristianDior, Gianni Versace, Dolce & Gabbana, RalphLauren, Chloé, Valentino. Unul dintre cele mai lungi contracte ale Linda a fost o colaborare cu brandul Kenar.

Partea urâtă a modelului de afaceri

Oricine știe că pentru a atinge un scop, este uneori necesar să depășească încercările dificile. Unii, scrâșnind dinții, merg înainte. Alții ajută la relaxarea exercițiilor, yoga și somnul. Încă alții decid să se predea voinței psihologului. Ei bine, al patrulea găsește o cale de ieșire în folosirea drogurilor. Acesta din urmă este deosebit de obișnuit în show-business. Linda Evangelista a văzut cu ochii ei ce medicamente fac oamenilor. Colegii ei au suferit de afecțiunea crudă pentru substanțele care consumă constienta. Unii au murit din cauza supradozei. Partea urâtă a lumii frumoase a modei a influențat foarte mult fata. De aceea, spre deosebire de mulți dintre colegii ei de la atelier, a promis că nu va rupe viața cu droguri, indiferent cât de greu ar putea avea ea.

"Ca evangheliști"

1988 a fost pentru Linda în sens literal, un an de schimbare. Stilista ei personală, Julien D'Is, și celebrul fotograf Peter Lindberg, care au făcut modelele sugerate să-și schimbe imaginea: să facă o tunsoare "ca un băiat". Fata nu a ezitat de acord. O nouă imagine a lui Linda a șocat publicul. Ea a fost exclusă chiar și din lista modelelor care reprezintă noile colecții de artiști mondiali din Milano. Cu toate acestea, după un timp, pasiunile au încetinit și mulți au început să observe că noua coafură a fetei este foarte elegantă. Atunci a început boom-ul de modă pentru tunsori "ca evangheliști".

Modelul de chameleon

Rubicon a fost traversat și acum Linda nu mai era frică să experimenteze cu părul ei. Prin natura ei, a avut un păr întunecat. În următorii ani, culoarea părului a fost schimbată de douăzeci de ori. Linda a fost numită "chameleon". Cu toate acestea, nu numai nuanța părului a fost cauza unei astfel de porecla. Evanghelistul a avut un cadou fantastic pentru model: ar putea transforma în orice imagine. Couturier a susținut că Linda este o versiune modernă a viorii Stradivari. În mod ideal, combină calitățile opuse: poate fi rece și cald, întins și relaxat, moale și tare.

Chanel House Tutor Karl Lagerfeld a spus că nu există aproape nici un alt model în lume care să fie la fel de profesionist ca Linda Evangelista. Înălțimea, greutatea frumuseții canadiene sunt perfecte. E perfectă!

Începutul famei sale faimă a ajuns la începutul anilor '90. Apoi a intrat în folosință cuvântul "supermodel". Acest termen a unit, la început, doar frumusețile selectate ale lumii podiumurilor și spectacolelor superbe: Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Cindy Crawford, Christy Turlington și Linda Evangelista. Nu au fost nevoiți să se supună. Numele frumuseților știau totul. Împreună, fetele au jucat chiar în documentarul extraordinar al lui Isaac Mizrahi, intitulat "Unraided". Fiecare dintre eroine se descurcă singură. Este demn de remarcat faptul că filmul arată în mod clar o trăsătură tulburătoare a lui Linda. A suferit atacuri de panică. Era greu să zboare pe avioane. Era foarte frică de mulțimea care o înconjura tot timpul după spectacole (fotografi, jurnaliști, fani). Acesta a fost unul dintre motivele pentru care Linda a părăsit podiumul.

Două sarcini

În 1998, fata pleacă din lumea modei, hotărând să se bucure de viața obișnuită cu iubitul ei - francezul fotbalist Fabien Barthez. Al doilea motiv care a condus supermodelul la acest pas a fost sarcina. Din nefericire pentru tânărul cuplu, sa încheiat cu avortul.

La vârsta de treizeci și șase de ani, Linda Evangelista revine la podium. Timp de cinci ani, ea strălucește pe spectacolele tuturor caselor de modă celebre. În acest moment, chiar și sarcina nu a oprit modelul și a continuat să apară pe paginile tabloidelor lumii care se aflau deja într-o poziție profund interesantă.

Probleme familiale și nerezolvate

Și în octombrie 2006, o femeie dă naștere unui fiu. Faimosul model îl numește pe copilul Augustin James. De multă vreme, Linda Evangelista și fiul ei apar în public împreună. În același timp, modelul de vârf a ascuns încăpățânat numele adevărat al tatălui de la toată lumea. Cu toate acestea, în 2011, surse apropiate credibilului spun că tatăl lui Augustin era fiul unui miliardar francez și, de asemenea, un bogat, François-Henri Pinault, care este acum soțul actriței Salma Hayek. Zvonurile au fost confirmate după ce un model de vârstă a dat în judecată fostului iubit ca susținător al copilului la ședința de judecată. Este demn de remarcat că Linda a fost căsătorită. Cu mult înainte de prima plecare de la podium, ea a înregistrat o căsătorie cu Gerald Mario. În 1993, tânărul sa divorțat.

În 2007, Ashwaria Rye, Scarlett Johansson, Linda Evangelista și Mila Jovovich au devenit "mesagerii frumuseții" L'Oreal Paris. Trebuie spus că similitudinea izbitoare a celor două frumuseți ulterioare creează uneori situații confuze. În același timp, Linda și Mila tratează acest fapt cu ironie, oferind uneori publicului posibilitatea de a le compara din nou unul cu celălalt.

Ca mulți alți reprezentanți ai lumii modei, Evangelista este angajată în caritate. Ea își petrece timpul și banii în primul rând în lupta împotriva SIDA. Și nu este deloc întâmplător, deoarece primul agent al unui model popular a murit din cauza acestei boli.

Foarte curând, una dintre cele mai renumite femei din lumea modei va fi un an mai aproape de semnul de cincizeci de ani: pe 10 mai, ea va împlini 49 de ani. Cu toate acestea, vârsta piese de frumusete: în anii ei maturi, Linda Evangelista fără machiaj arata grozav. Înălțimea ei este de 177 cm, iar greutatea - doar 55 kg.

arrow