Alegerea Editorului

Sfaturi practice despre cum să aflați dimensiunea îmbrăcăminții

Anonim

Mulți oameni pun această întrebare: "De unde știi dimensiunea îmbrăcămintei?". De ce este atât de important acest lucru? Pentru că orice lucru, fie că este vorba de blugi obișnuiți sau de o rochie scumpă de la faimosul călugăr, nu va arăta bine proprietarului, dacă se confundă cu dimensiunea. Ugly, când hainele sunt prea mari și atârnă pe persoană, ca pe un cuier. Și chiar mai urâtă, când îmbrăcămintea este foarte mică, acoperă corpul, taie în toate pliurile și accentuează fiecare gram în plus de grăsime.

Dar unii oameni nici măcar nu încearcă să-și dea seama cum să afle dimensiunea lor. Ei poartă pur și simplu haine care sunt mai mici sau mai mari, sperând în acest fel să ascundă defecte reale sau inventate. Și acest lucru este foarte greșit din punct de vedere estetic.

Cum să aflați mărimea îmbrăcăminții superioare și inferioare pe marcaje interne și străine? Această întrebare este foarte relevantă acum. Într-adevăr, în magazine, lucrurile sunt vândute, marcate nu numai conform rețelei interne, ci și în funcție de grilele dimensionale turcești, europene și germane. Cum se potrivesc toate aceste dimensiuni? Să încercăm să oferim câteva sfaturi practice despre cum să aflați mărimea dvs.?

Toți producătorii de îmbrăcăminte pentru femei și bărbați sunt ghidați de aceiași indicatori pentru formarea sistemului lor de desemnare a dimensiunilor. Aceasta este înălțimea, plus circumferința pieptului și a șoldurilor. Prin urmare, pentru a cunoaște mai bine dimensiunea dvs., trebuie să scoateți aceste măsurători.

creștere

Se măsoară vertical de-a lungul corpului, de la coroană la călcâi. Pentru a afla acest lucru, ar trebui să vă scoateți pantofii, să stați cu spatele la perete și să faceți o marcare în partea de sus a capului.

Pieptul pieptului

Măsurarea trebuie efectuată pe o linie orizontală în jurul corpului. Față - la punctele glandelor mamare (cele mai proeminente).

Diametrul taliei

Măsurarea se face în jurul taliei. La măsurare este necesar să se mențină starea cea mai relaxată. Nu este necesar să tragi în stomac.

Hip circumferință

S-au măsurat picioarele, picioarele împreună, în punctele feselor și șoldurilor (cele mai proeminente). Măsurarea circumferinței șoldurilor se face de-a lungul liniei, la aproximativ 18 cm sub talie.

Este foarte important ca măsurătorile efectuate să fie corecte, deoarece corectitudinea alegerii suplimentare a îmbrăcămintei depinde direct de aceasta. Pentru a nu pierde câteva centimetri, trebuie să se respecte mai multe reguli simple atunci când se măsoară:

• măsurătorile trebuie efectuate cu o nouă bandă de măsurare ne-întinsă,

• să închideți o parte din corp strâns, dar nu strângeți prea mult

• Pentru a face rezultatele cât mai exacte, trebuie să se ia măsurători asupra lenjeriei. Hainele suplimentare pot adăuga câțiva centimetri care nu există în realitate.

Trebuie remarcat faptul că pentru alegerea blugi, pantalonilor, cămăși de bărbați pot necesita măsurători suplimentare. De exemplu, lungimea laterală și interioară a pantalonilor, circumferința gâtului etc.

În primul rând trebuie să decideți despre dimensiunea internă:

Dimensiune Despre. Pe piept. talie Despre. coapse

40 dimensiune 77 - 82 cm; 63 - 66 cm; 87 - 92 cm

42 dimensiune 82 - 86 cm; 66 - 70 cm; 92 - 97 cm

44 dimensiune 86 - 90 cm; 70 - 74 cm; 96 - 99 cm

46 dimensiune 90 - 94 cm; 74 - 78 cm; 99 - 102 cm

48 dimensiune 94 - 98 cm; 77 - 82 cm; 102 - 105 cm

50 de dimensiuni 98 - 104 cm; 82 - 87 cm; 105 - 110 cm

52 dimensiune 104 - 107 cm; 87 - 90 cm; 110 - 113 cm

Apoi, conform tabelului de corespondență al indicatorilor ruși și străini, rămâne să alegeți mărimea (prima cifră este Rusia, a doua este internațională, a treia este europeană, a patra este SUA):

40 - XS - 34 - 6

42 - XS - 36 - 8

44 - S - 38 - 10

46 - M - 40 - 12

48 - M - 42 - 14

50 - L - 44 - 16

52 - XL - 46 - 18

Marcarea marcajului european este definită după cum urmează: XS - eXtraSmall (cel mai mic), S - mic (mic), M - mediu (mediu), L - mare (mare), XL - eXtraLarge.

Dacă calculele au ca rezultat o figură intermediară (de exemplu, 41 sau 35), este mai bine să alegeți dimensiunea următoare în sus.

După ce a studiat tabelele de mai sus, fiecare persoană va putea să înțeleagă cum să-și cunoască mărimea și să aleagă cu siguranță ceea ce pune accentul pe demnitatea figurii și nu-i dezvăluie neajunsurile.

Un alt sfat important: uneori oamenii cumpără haine online, comandând dimensiunea lor, chiar și fără a le încerca. Nu există nicio garanție că elementul achiziționat se va potrivi cu adevărat figurii. La urma urmei, pe lângă dimensiunea generală, fiecare persoană are propriile caracteristici și proporții ale corpului. Dacă nu țineți cont de acest lucru, puteți risipi bani pe îmbrăcăminte necorespunzătoare.

arrow