Alegerea Editorului

Ce este militar? Imbracaminte stil militar (descriere)

Anonim

Individualitatea fiecărei persoane se manifestă în hainele sale. O imagine obișnuită poate spune multe despre proprietarul său. În acest articol vom explica ce este militar și de ce este popular în rândul bărbaților și femeilor de orice vârstă. Vom răspunde la întrebarea cum să aducem estetica unei uniforme militare în cursul obișnuit al vieții. Vom învăța, de asemenea, să purtați o jachetă de pilot, o jachetă de marinar și cizme grosiere, fără a pierde farmecul personal.

Rațiunea istorică pentru apariția stilului

Traducere din engleză, cuvântul "militar" înseamnă "militar". Acest stil a apărut în primii ani după război. Caracteristicile distinctive sunt elementele tematice și agresivitatea îndrăzneață a detaliilor. Designerii de modă consideră că această manifestare este o necesitate de producție, așa cum este însăși apariția acestei tendințe. Motivul pentru care oamenii obișnuiți au fost forțați să poarte îmbrăcăminte militară este producția în masă a lucrurilor pentru față și absența modelelor de direcții civile.

Ce este armata în înțelegerea designerului

Uniformele militare au fost făcute pentru angajați în cantități imense pentru a acoperi nevoile tuturor soldaților din prima linie. Din acest motiv, reprezentanții industriei de modă au venit să-și schimbe tunica în jachete, jachete și paltoane în haine elegante. Îmbrăcămintea militară a devenit frumoasă, la modă și relevantă. Chiar și astăzi, ei nu își pierd deciziile de prospețime, datorită metodelor moderne de finisare.

Cine este potrivit pentru stilul militar

Când o uniformă militară a fost modificată pentru o viață simplă, a devenit absolut accesibilă pentru toată lumea. Inițial, nu a fost împărțită în bărbați și femei. După o perioadă considerabilă de timp, pe haine au început să apară detalii distincte, care ar putea clasifica separat hainele pentru bărbați și femei.

Prima apariție pe podium

Ceea ce este militar, știau cu atât mai aproape de cei 80 de ani. Adevărata recunoaștere a devenit tare când Christian Dior și Louis Vuitton au lansat modele pe podium pentru a prezenta noi colecții de îmbrăcăminte în stil militar. Mulți ani au trecut de atunci, dar până acum designerii de renume mondial folosesc elemente de stil militar în munca lor sau îl copiază în întregime.

Creșterea popularității

Odată cu apariția unei publicități ample, militarii au devenit un mod de viață dorit pentru mulți oameni. Pantalonii militari sunt capabili să reziste la drumeții lungi. La urma urmei, ele sunt create din materiale foarte durabile și nu se murdăresc atât de mult. Susținătorii unui stil de viață activ au apreciat versatilitatea modelelor și durata de funcționare. Un factor important este aspectul. Este memorabil, plăcut și neobișnuit.

Caracteristici ale stilului feminin

Datorită unei soluții gata făcute de o uniformă militară dezvoltată, dulapul pentru femei poate fi completat cu o opțiune clasică. Există, de asemenea, modele de design care au un număr mare de piese mici și elemente decorative. Cu toate acestea, ideea de bază poate fi urmărită destul de clar. Îmbrăcămintea militară pentru femei are o trăsătură unică: este capabilă să se potrivească perfect cu lucruri de un stil diferit. De exemplu, jachetele de camuflaj completează perfect blugi obișnuiți. Ca o pungă de acces finală poate fi utilizată cu o imprimare de leopard. Textura reticulată a sacoului și sacului merge bine împreună.

Stilul masculin

În dulapul acestui macho, asigurați-vă că prezentați îmbrăcăminte militară. Linia barbatilor de branduri faimoase ofera o combinatie de compozitii interesante: designul de piele, lana si camuflaj. Stilul arată proaspăt și îndrăzneț.

Tipuri de flux

Designerii au dezvoltat de mult schițe și modele. Ce este militar? Acestea sunt trei tendințe în modelare:

 • Tineret. Dezvoltat în anii '60 în rândul adolescenților americani. Acesta a fost un gest pronunțat de protest împotriva războiului din Vietnam. Băieți și fete din această direcție poartă pantofi masivi cu șireturi și curele voluminoase.
 • Formalistă. Ea a fost formată în anii 80 și a fost exprimată prin purtarea de camuflaj. Toate articolele de garderobă, pantofii și accesoriile au fost purtate în această culoare originală. Acesta este adevăratul spirit al timpului, care a ajuns cu succes astăzi.
 • High-militare. Reflectă spiritul modernității cu un indiciu al unei teme militare. Nu utilizați culori strălucitoare de camuflaj, ca și înainte. Poate fi doar o jachetă în stil militar, în combinație cu alte stiluri de îmbrăcăminte. Dragostea specială a clienților a câștigat tricourile obișnuite khaki, care sunt relevante în orice moment al anului și în funcție de alte detalii ale imaginii pot părea foarte vrednice.

Ca o fată îmbrăcată în stil militar. Secretele alegerii lucrurilor potrivite

Pentru o schimbare de garderobă, puteți adăuga câteva note îndrăznețe împrumutate din stilul militar. În primul rând, este important să cunoaștem locurile potrivite pentru a cumpăra lucruri noi despre un anumit subiect. Disponibile și opțiuni bugetare sunt recomandate să se uite la Departamentul militar, la mâna a doua și a diverselor piețe de purici. După aceasta, va fi posibil să le dilueze cu o garderobă familiară. Deci, lucrurile cheie pe care trebuie să le aveți pentru a crea o imagine:

 • Jacheta, blana sau palton, fusta, bluza kaki, pantaloni stricaci.
 • Este recomandat să alegeți lucruri durabile și de înaltă calitate. Stilul militar nu interzice combinarea diferitelor texturi.
 • Culoarea hainei trebuie să fie: verde, kaki, nisip, maro. Nuanțele umplete sunt combinate cu succes cu o gamă luminoasă.
 • Pantalonii militari arata grozav cu o bluza de sifon sau tricou de bumbac. Ca garderobă de bază nu interferează cu a avea aceste lucruri.
 • Jachete cu epoleți - o piesă separată a imaginii, care poate fi un accent cheie.
 • Ca un pantof adecvat este de a prefera modele de textura rigida. Astăzi, designerii oferă un număr imens de pantofi cu elementele de stil adecvate: șireturi, lanțuri și pinteni.
 • Toci de mare, de asemenea, au un loc pentru a fi în acest stil.
 • Accesorii: curele din piele, brățări, catarame.

Stilul militar este libertatea de exprimare, astfel încât să puteți crea variante libere și să îmbinați hainele cu plăcerea și cu dispoziția voastră.

arrow