Alegerea Editorului

Shopping în Tel Aviv: centre comerciale, mall-uri, puncte de vânzare, o selecție largă de lucruri, promoții, caracteristici și nuanțe de cumpărături

Anonim

Tel Aviv este o nouă stațiune în Israel. Turiștii bogați vin aici pentru a se relaxa în mod corespunzător pe mare, pentru a face plajă sub soarele sudic și, bineînțeles, lasă o avere în buticurile și restaurantele locale. Shopping în Tel Aviv a devenit recent popular, astfel încât prețurile de aici nu sunt prea mari, dar nu cele mai mici. Ce merită să ne amintim, mergând în acest oraș uimitor și modern?

Vă rugăm să rețineți

Turiștii ruși sunt foarte îndrăgostiți de Israel, astfel încât limba noastră maternă nu este înțeleasă numai de localnici, ci și fluentă în ea. Acest lucru, fără îndoială, face ca cumpărăturile din Tel Aviv să fie simple și accesibile. Dar există și o altă nuanță interesantă. Veți merge în principal în centre comerciale, deoarece în ele se află toate magazinele necesare pentru îmbrăcăminte și încălțăminte. Acestea sunt numite "canioane" în Israel. Merită să vă obișnuiți cu acest cuvânt, deoarece se va întâlni peste tot.

De asemenea, cumpărăturile din Tel Aviv implică vizitarea străzilor principale cu buticuri, dar foarte puține dintre ele, deoarece toate brandurile sunt concentrate în mall-urile gigantice de canion. Ei bine, să nu ezitați, dar mergeți într-un tur virtual al comorilor acestui uimitor oraș estic.

În căutarea elitei

Cele mai renumite branduri, buticurile de haine fabulos scumpe, încălțăminte și accesorii din Israel sunt de obicei combinate în mall-uri uriașe și foarte frumoase. Cumpărăturile milionarilor din Tel Aviv sunt disponibile la centrele comerciale Gan Ha-Il și Ramat Aviv. Totul începe cu o arhitectură unică, plină de lux în fiecare detaliu. Fântâni, grădini suspendate, piscine, grădini de trandafiri - toate acestea între buticuri și restaurante. Împreună cu hainele din aceste mall-uri sunt magazine de bijuterii. Acolo puteți cumpăra totul, de la argintul israelian la diamante și ceasuri prețioase.

Cele mai scumpe străzi din Tel Aviv

Ca și cum ar fi ieșit din regulile generale ale orașului, două străzi tip boutique se aflau în afara centrelor comerciale - Piața Kikar Hamedin și strada Shenkin. Primul strălucește literalmente cu lux și costuri ridicate. Aici, la fiecare pas, există un boutique renumit sau un restaurant de lux. Mulți oameni spun că este pentru Hamedin faptul că diverse celebrități mondiale răscul. Street Shenkin mult mai modest loc. La prima vedere, există o mulțime de magazine "amortizate", dar între ele puteți găsi perle reale. Ei vând haine, pantofi și accesorii de cea mai înaltă calitate de la mărcile neoficiale israeliene.

"Dizengoff" - centru comercial

Shopping în Tel Aviv ar trebui să înceapă cu această instituție uimitor de mare. Centrul comercial este situat imediat pe ambele maluri ale străzii - turnurile sale sunt interconectate prin intermediul pasajelor de suprafață și subterane. "Dizengoff" este considerat cel mai mare mall din oraș și cel mai renumit din tot Israelul, deoarece mai mult de 500 de magazine de diferite nivele sunt concentrate aici. Există buticuri scumpe - Chanel, Louis Vuitton și altele, în care turiștii săraci își părăsesc milioane.

Împreună cu acestea, există mărci de masă - Zara, Bershka, H & M, Casrtro. Apropo, în legătură cu ultima din listă, merită să spunem că acesta este unul dintre puținele cazuri în care calitatea depășește prețul. Lookgro Castro nu este mai rău decât H & M sau chiar Zara, dar calitatea coaserii și a materialelor în sine sunt mult mai mari. Această marcă este exclusiv israeliană, deci prețurile de aici vor fi scăzute.

Turnurile "Azrieli"

Acesta nu este doar un mall gigantic, sunt trei zgârie-nori în care puteți cumpăra fără sfârșit. Există doar două puncte de vânzare în Tel Aviv, iar acesta este unul dintre ele, cel mai mare și mai divers, în plus, acesta se află în limitele orașului. Centrul comercial "Azrieli" este primele trei etaje ale centrului de afaceri cu același nume, care sunt umplute cu peste 200 de magazine și buticuri. Locul este cu adevărat unic. În primul rând, pentru că noutățile sunt întârziate aici de foarte mult timp. După lansarea noilor colecții, se pot cumpăra copii timp de mai multe luni (le-am răsturnat în câteva zile). În al doilea rând, mall-ul deține în mod regulat promoții. Lucrurile de la casele de moda scumpe si brandurile bugetare pot fi cumparate cu reduceri de pana la 90%.

Asigurați-vă că acordați atenție faptului că Azrieli are o infrastructură de divertisment excelentă. Există diverse cinematografe, biliard, bowling, centre de jocuri, cluburi pentru copii, restaurante, baruri, piscine și chiar spa-uri. Într-un cuvânt, cumpărăturile au venit cu un plus frumos și distractiv care îl face chiar mai interesant.

Caracteristicile bunurilor locale

Când oamenii cu mulți bani merg la cumpărături în Tel Aviv, sunt siguri că nu vor cheltui acești bani în zadar. Toate produsele care sunt vândute în Israel, au o calitate excelentă. Chiar și hainele cumpărate într-un magazin cu o reducere frenetică, care anterior au fost atârnate într-un cuier în Zare, vor fi îmbinate calitativ dintr-o țesătură de bună calitate.

Este important să acordați atenție magazinelor de la designerii locali. Despre ei tocmai nu ați auzit nimic în Rusia. Dar, intrăm în astfel de buticuri, știi - eo trezorerie. Concentrați aceste locuri "zlachnye" pe străzile Dizengoff și Ben Yehuda. Printre brandurile care își prezintă produsele aici, putem distinge producătorul de încălțăminte Shani Bar și producătorul de îmbrăcăminte de stil de 50 de ani, Naama Bezalel.

Ne decorăm cu o exclusivitate

Bijuterii și bijuterii - acesta este un cal israelian. Aici, un astfel de bun este vândut la fiecare pas și, oriunde te uiți, există exclusiv pretutindeni. Unele branduri de accesorii israeliene au trecut mult timp dincolo de țara lor natală și au devenit celebru în întreaga lume, de exemplu - Sigal și Adina Plastelina. În aceste magazine puteți găsi lucruri practice care vor decora imaginea oricărei complexități. Dar dacă cumpărăm în Tel Aviv și doriți să găsiți o bijuterie cu adevărat unică, mergeți la buticul Shell Yaell. Aici vând produse din pelete reale, care au un design extraordinar și foarte fascinant.

Cumpărături de frumusețe

Cosmetica israeliană - un magazin de tinerețe și frumusețe pentru femei de orice vârstă și cu orice tip de piele. Nu are sens să descriem fiecare marcă de frumusețe, deoarece fiecare femeie poate alege în mod individual un kit de îngrijire personală, chiar din diferite mărci. Acordați atenție faptului că trebuie să fie păstrate controalele pentru astfel de mărfuri. Fiți pregătiți pentru faptul că la aeroport veți fi întrebat câte bidoane și sticle cu "Marea Moartă" le scoateți din țară. Găsirea produselor cosmetice israeliene în Tel Aviv este cea mai ușoară la magazinele Super Baba. Singurul dezavantaj al acestor instituții este, la prima vedere, straniu și chiar absurd, plasarea bunurilor. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că intervalul este rău. Dacă sunteți "pierdut", cereți doar ajutorul unui consultant vorbitor de limbă rusă.

Ce spun călătorii?

Pe baza recenziilor lor despre cumpărăturile din Tel Aviv, care sunt lăsate de numeroși turiști, puteți afla multe lucruri interesante. Am decis să rezumăm tot ce a fost spus de oamenii care au stăpânit acest oraș uimitor în ceea ce privește cumpărăturile și să facă o listă clară a tuturor "nuanțelor comerciale".

  • Programați mall-uri. Chiar și centrele comerciale din Israel sunt supuse tradițiilor locale. Lucrează de duminică până joi, dimineața devreme până seara târziu. Vineri este o zi scurta care se termina la 15-17 ore. Sâmbătă aproape toți cei care nu lucrează. Câteva canioane se deschid sâmbăta după apus și se desfășoară până la miezul nopții.
  • În mall-urile de clasă de elită, precum și pe străzile comerciale, unde se găsesc buticuri scumpe, există o mulțime de saloane de nunți. Rochii sunt vândute aici pentru fiecare gust, dar numai pentru un portofel foarte mare. Puteți găsi o adevărată excursie exclusivă pentru o zi specială și vă puteți bucura și inspirați de această frumusețe albă de zăpadă.
  • Dacă bugetul permite, asigurați-vă că mergeți la Diamond Exchange. Puteți cumpăra acolo în sensul literal al cuvântului nugget. Și pentru ao purta, așa cum ar trebui, chiar la fața locului, găsiți un bijutier bun care vă va împlini fiecare capriciu.
arrow