Alegerea Editorului

Cum sa netezi o jacheta din piele imbracata pentru a-ti intoarce aspectul prezentabil

Anonim

Jachete din piele cu blană (puteți vedea fotografiile de mai jos) și fără ea sunt întotdeauna la vârf de tendințe de moda. Aceste lucruri sunt purtate în timpul perioadelor reci ale anului. În vara, ele sunt trimise la dulap pentru depozitare.

În cazul în care nu este posibilă atârnarea unei haine pe o cârligă din cauza lipsei de spațiu, ea este așezată pe raft. Cu toate acestea, înainte de începutul sezonului rece, scoțând un lucru preferat din dulap, puteți găsi pierderea aspectului său atractiv. Jacheta este foarte încurcată. Este uneori dificil să restabiliți starea ei anterioară. În special se referă la produsele cusute din piele naturală. La urma urmei, un fier în acest caz nu merită să fie folosit. Cu toate acestea, dacă știți cum să neteziți o jachetă de piele încurcată, problema va fi rezolvată cu ușurință. În acest caz, lucrurile vor avea un aspect atrăgător.

În cazul în care a fost luată o piele foarte subțire pentru coaserea jachetei, ea se poate îndrepta după ce a atârnat umerii de ceva timp. Cu toate acestea, această metodă este acceptată numai atunci când elementul a fost comprimat puțin pe raft. Plitele mari ale acestei metode nu sunt crăpate. Pentru piele, în acest caz, vor fi necesare modalități mai eficiente. Cu toate acestea, ele trebuie să fie sigure.

Cum de a netezi piele jacheta de piele în mod eficient și rapid? Pentru aceasta puteți folosi aburi. Nu folosiți fierul. Aceasta nu va ajuta la eliminarea faldurilor, dar nu este dificil pentru ei să-și strică lucrul preferat. Pentru a rezolva problema modului de a netezi o haină de piele înghițită, este necesară o metodă delicată. În acest caz, lucrurile ar trebui să fie atârnate pe umerase deasupra băii. Pentru a obține aburi, lăsați apă fierbinte în ea. Nu permiteți umezelii. Lucrurile de netezire ar trebui să apară numai sub acțiunea vaporilor de apă.

Curățarea chimică va ajuta la rezolvarea problemei cu privire la modul de netezire a unei jachete din piele încurcată. Astfel de lucrări sunt realizate de ateliere mari și magazine de specialitate. În arsenalele lor există prese de călcat care vă vor permite să readuceți lucrurile la aspectul original.

Răspundeți la întrebarea cum să netezi o jachetă din piele rumenită și vaselina va ajuta. Acestea grăsnesc locurile rătăcite care apar pe lucrurile tale preferate. Vaselina înmoaie pielea, iar jacheta, așezată pe cârlig, se îndreaptă repede.

Un generator de abur poate fi utilizat pentru a returna un element prezentabil. Acest dispozitiv este semnificativ diferit de un simplu fier. Aparatul direcționează un flux de abur fierbinte direct pe produs de pe piele. Distanța dintre dispozitiv și lucru nu trebuie să fie mai mică de zece centimetri. În timpul procedurii este necesar să se asigure că pe jachetă nu se formează condens. În caz contrar, lucrul va fi răsfățat.

Într-un vârf, se poate folosi un fier obișnuit. Ar trebui să fie pus în modul cel mai delicat, care va oferi temperatura minimă de încălzire. Jacheta din piele este așezată pe o suprafață plană, acoperită cu un strat de țesătură subțire curată. Numai după ce acest lucru a fost călcat cu mare grijă. Pentru a vă asigura că jacheta nu se deteriorează, mai întâi se efectuează un mic experiment. Fier de fier cea mai imperceptibilă zonă. În cazul în care nu sa întâmplat nimic cu pielea, este posibilă tratarea completă a produsului cu această metodă.

arrow